Brödbak

Hejhej.
Sedan klockan 6 har jag bakat bröd. Idag blir det baguetter och ett glutenfritt surdegsbröd, eller fuskbröd. Mamma hade köpt surdegsmjölmix och trodde att man skulle ha det i surdegsbröd. Men det visade sig att man skulle blanda hälften av mjölet med
4 dl vatten och knåda det i en bakmaskin i fem minuter, jäsa och så skjuss in i ugnen.
Jag har också satt en surdegsgrund. Så om fem dagar ska jag baka surdegsbröd, får se hur det blir. Jag ska försöka att alltid ha srdeg hemma. Om man får lust att baka bröd.

Jag har hur som helst bestämt mig för att börja uppdatera kategorin "Linnéa bakar" lite mer. Dät kommer jag att lägga upp recepten till allt jag bakar och lagar. Det kommer att bli en liten bakblogg det här, med tanke på hur mycket jag bakar. Jag vet inte om surdegen och baguetterna kommer upp nu ikväll eller imorgon. Troligtvis imorgon.

Vi synes
Linnéa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0