Hos Emilia

Hejhej allesammans.

Jag är just nu hos Emilia. Stack hit nästan direkt efter skolan. När jag säger nästan så menar jag att jag följde med henne hem (tillsammans med Ingrid) men jag var inne i fyrtio minuter på biblioteket innan vi åkte.
För att straffa mig nu så låter Emilia mig gå hungrig.


HAhahahahahaha. Ingird lärde Emilia hur man snärtar med en sådan där balerinasak. Ni vet en sådan där pinne med ett snöre på. Men iallafall så råkade Emilia slå till Ingrid med den där. Hehe.

Wohoooo. Emilie lagar mat, måste sticka hejdå.

Linnéa

Tiger kaka

Hejhej allesammans.

Förlåt för att det har varit låg uppdatering de senaste dagarna men jag har haft väldigt mycket att göra.

Idag har jag bakat tigerkaka. Det gick inte särskilt jättebra för hela tigerkakan blev full med mjölklumpar. Men den smakade helt ok. Jag lyckades inte få in några bilder på datorn jag vet inte varför, så det kommer inte att bli några tyvärr.

Linnéa


Sweet dreams

Jag sitter nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar och ville bara önska er godnatt.

Sweat Dreams önskar

Linnéa


Kladdkaka

Hejhej alla.
Det är dags för ett nytt inlägg i kategorin Linnéa bakar. Den här gången blev det en kladdkaaka, som blev superkladdig.


Jag fick inte in bilden på kladdkakan på datorn tyvärr. Men det är sådant som händer.


Linnéa

God morgon

Tja. Eller god middag rättare sagt.

Vaknade för en timme och tjugo minuter sedan. Pappa tvingade upp mig hehe.  Jag har inte gjort så mycket idag. Käkat frukost är väl det ända.

Hoppas ni får en bra dag.

Linnéa


Myskväll

Hejhej allihopa.

Ikväll hade vi myskväll med familjen.Det var(eftresom det var en myskväll) mysigt. Vi kollade först på Doobidoo ( jag tycker personligen inte att det är roligt) och SMALLVILLE (vilket jag tycker är SUPER BRA).

Idag har jag varit upptagen med annat och inte hunnit sitta vid datorn alls förren nu. Men nu kommer ju uppdateringen. Bättre sent än aldrig eller hur?

Hoppas ni får en trevlig kväll.



Säger godnatt med en bild på Ichigo från Tokyo mew mew.

Linnéa


McDonald`s hemma ^_^

Hejhej alla.

Ikcäll blir det hemma McDonald´s fast mysigare. Pappa grillar hamburgare och farmor och Johan är här. En riktig familje middag.



Godnatt.

Linnéa


Mat i skolan... Eller inte

Hejhej sötisar.
Ja och Ingrid, Emilia och Helle gjorde bort oss rejält vid maten idag. Eller rättare sagt vi gjorde bort oss med maten. Och med göra bort menar jag inte att vi gjorde något pinsamt (för en gångs skull), utan vi missade i stort sätt att käka alls.
Vi hade håltimme idag och det var inte särskilt god mat i skolan så vi tänkte att vi kunde åka hem till Ingrids mormor ch morfar och äta. Ingrids idé. Så vi gicck typ in käkade några köttbullar och gick ut igen. Men när vi ringde Ingrids mormor och morfar så skulle de iväg. Ingen lunch till oss då alltså. Vi hade ju redan varit inne i matsalen och gått ut igen. Så jag ringde pappa för att be om pengar så att vi kunde köpa något. Men han hade inga konatanter. Så då ringde Ingrid hennes pappa och fick tag på honom. Vi skulle mötas vid en kafeteria i biblioteket. Så vi fick en hundring av honom. Men när vi hade kommit till grillen som är vid badhuset precis vid skolan var den stäng på grund av renovering. Snacka om otur. Det slutade med att jag och Ingrid stack upp till väggrillen vid OKQ8 och köpte pommes.
 Så inte det bästa man kan göra på en håltimme men ändå.
Hoppas ni får en trevlig dag.

Linnéa

Godnatt

Hejhej alla.

Jag ville bara säga godnatt innan jag slutar. Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag iallafall. Tja. Nästan. Jag var ju tvungen att gå hem från skolan imorse men jag ska tillbaka imorgon.

Och med denna bild hälsar jag godnatt.



Linnéa


Snart mat.

Hejsanhejsan.

Jag ska snart käka kvällsmat. Det är min storebror Johan som gör den. Det är en maträtt som jag aldrig har ätit förut. Den heter langos. Det blir säkert super gott.

Linnéa


Lite Sjukis

Hejhej sötnosar.

Jag var tvungen att gå hem från skolan idag. Mådde inte bra. Får jobba lite på matten hemma, så jag inte hamnar efter redan tredje skoldan.

Linnéa


Frissan

Hello everybody.

Jag och lillebrorsan ska till frissan och klippa oss. Vi tar följe dit eftersom Albin inte kan vägen, jag klipper mig direkt efter honom och mamma kunde inte hinna hem innan Albin skulle iväg så jag skulle ha följt honom iallafall. Hmm det blev en lång mening. Hehe kul.

Innan jag och Albin sticker ska Johan hjälpa mig med att lägga in nya låtar på iPoden. Har en spellista med 31 låtar. Det blev 37 tracks eftersom vi inte har sportify premium. Jag och Albin måste sticka snart. Hejdå.

Linnéa


First day at school.

Första degen i skolan idag då. Jag kan säga att den var inte lång. Vi började vid halv nio och slutade vid halv tolv ugnefär. Vi hade Lunch vid elva och vi fick gå när vi var klara. Vi (jag Ingrid och Emilia.) åkte och hälsade på vid den gamla skolan, det kändes skumt. Alvarligt, att träffa alla lärarna och så. Det var kul men som sagt skumt.

Vill ni veta något annat skumt. Jag hade två superskumma drömmar inatt. En där jag var en ekorre och en där jag drömde om en hund i badbyxor. SKUMT hehe.

Ha en bra dag.

Linnéa


hehehehehhehehhehehehehe

Hejhej.

Om ni undrar över rubriken så är det för att jag har ett nervöst sammanbrott just nu. Jag går typ runt som en galning i en cell. Anledningen är att jag ska börja Lundåker imorgon. NERVÖS. Jag och Emilia ska käka frukost hos Ingrid imorgon, vi ska ta följe till skolan. JAG KOMMER INTE KLARA NATTEN!!!! Förlåt som sagt sammanbrott. Hehe. Syns.

Linnéa


Good morning

Good morning sunshines.

Hade ni en mysig lördagskväll igår?? Jag hade det iallafall. Vi kollade på AFV och myste. Vilket ni vet.
Pappa har precis åkt för att hämta Johan i Kalmar. De kommer inte vara här förren ikväll. Längtar.

Jag ska åka till Emilia när jag är klar.

Nepp nu har jag inget mer att skriva om. Hare gött

Linnéa

Johan imorgon. KUL.

Hejhej.

Imorgon kommer min storebrorsa Johan. Det ska bli supekul. Det var superlänge som han var här och jag saknar honom verkligen.

Ikväll har jag och familjen kollat på AFV och haft det mysigt.

Hoppas ni har haft en lika mysig kväll.

Linnéa


Sims 3

Jag ska snart spela sims 3. Har en familj som jag har kommit långt med.
Annars idag har jag bara varit ute och gått med Emilia och Ingrid och kollat lite på TV. Så ingen särskilt intressant dag. Föresten. Det är bara idag och imorgon tills skolan börjar. Jag tycker att det ska bli kul, men det är nog bara för att jag ska börja sjuan och alltså gå på en helt ny skola. Första dagen( alltså på måndag) börjar jag vid halv nio och slutar vid tolv. Vi går inte med åttorna och niorna första dagen vilket jag tycker är skönt. Jag menar, att det är bra att man får vänja sig vid skolan första dagen utan en massa andra där också förutom de som är i samma båt. Gud nu låter jag som mamma haha.

Linnéa

...

Jag längtar supermycket till ikväll.Då börjar ridnningen igen. Det ska bli så kul att få träffa hästarna och kompisarna i stallet igen.

Linnéa


Farmor och farmors syster...

Meta är här. Farmor har ju 9 syskon tror jag och en av dem är här.  Meta bor i Norge.

Ikväll ska vi iallafall käka grillat och prata och lite sånt. Vi kommer att ha det superroligt.

Linnéa


Godmorgon

Godmorgon solstrålar.

Hoppas att ni har haft en skön morgon hitills. Det har jag haft. Kollat på gamla avsnitt av Smallville som visas på tv 6. Jag har ju käkat frukost också förstås.

Linnéa


Svenska Hollywoodfruar.

Sitter nu och kollar på svenska Hollywoodfruar på tv3play.

Hoppas ni hare gött.

Liinnééaa

Andersson.

Hello.

Snart kommer Ingrid och lämnar nycklar till mig så att jag kan sticka iväg och handla ägg så att jag äntligen kan börja baka mina macrons. Tack så mycket Ingrid.

Linnéa


Inga ägg :(

Jag har kommit tillbaka från joggingrundan och dushat. Så nu skulle jag ju egentligen ha bakat. Men det fanns inga ägg. Och jag hittar inte mina nycklar så jag kan inte gå ut ur huset, dessutom får jag varken tag på mamma eller pappa som har sina mobiler avstängda. Vilken jobbig dag ellerhur haha.

Jag ska fortsätta leta efter mina nycklar nu. Vi hörs.

Linnéa


Macroner.

Jag ska nu ut och springa och när jag har gjort det ska jag dusha men efter det ska jag baka.

Linnéa

 


My room

Hejhej.

En av mina söta läsare ville at jag skulle lägga upp bilder på mitt rum på bloggen. Nu har jag tagit bilderna nu ska jag bara lägga upp dem också. Många av bilderna är tyvärr lite suddiga, men jag gör mitt bästa för att lära mig kameran.


Min sparbössa, min smyckeshållare och en käpphäst med lisebergöron.



som sagt suddiga.

Jag tog fler bilder men det går inte att ladda upp fler. Det har hänt något med internet. Jag får försöka igen imorgon. Nu ska jag fortsätta gosa med Santos. Han har precis kommit hem efter att ha varit hos mormor och morfar när vi var i Bohuslän.

Linná


Today

Idag har jag varit hos Emilia.

När jag kom hade vi frågetävling om olika sånger/melodier, efter det spelade vi 3 omgångar täcknet sedan gick vi ut och hoppade. Jag ska sova med Ingrid imorgon och jag ska nog ta med mig mina Macroner om jag lyckas med dem imorgon förmiddag.

Jag var ute och sprang för första gången i mitt liv imorse. Jag trodde att jag skulle dö, det var superjobbigt.

Vi syns.

Linnéa


My new bed!!

Jag har äntligen fått in min nya säng. Nu slipper jag sova på en madrass som jag har gjort de senaste dagarna( förutom dem dagarna när vi var i Bohuslän) medans jag har städat.

Här kommer det lite bilder på min nya säng (Som tyvärr är lite suddiga men jag kan inte få bättre bilder med min kamera eftersom jag inte kan den än):


Som jag sa. Suddiga.


Det är faktiskt inte bara sängen som är ny, påslakanet och kuddöverdraget och överkastet är okså nytt.









Godnatt sötisar.

Linnéa


Skulle ha bakat.

Jag skulle egentligen ha bakat (eller iallafall stuckit iväg till ICA och handlat ingredienser) men det är inte säkert att det blir av tyvärr. Jag sulle ha bakat Macrons. Vi får se om det blir något.

Linnéa


Tillbaks

Hejhej alla.

Jag är tillbaka från Bohuslän Malö och från några härliga dagar där.

Linnéa


städat

Jag har tyvärr inte kunnat blogga på ett par dagar eftersom jag har storstädat mitt rum. Jag ska få in en ny säng så vi ska möblera om lite. Jag måste slänga en massa saker( med slänga menar jag lägga up på  vinden :() vilket är synd. Men jag får bara inte plats med sakerna på mitt rum längre.

Till ett annat ämne. Jag och familjen ska åka till en stuga i Bohuslän i nägra dagar och jag kommer inte att ha tillgång till en dator under den tiden. Men jag lovar att blogga så fort jag kommer hem.

Linnéa


bloggfri dag

Jag hade en bloggfri dag igår på grund av att jag inte hade något att skriva om. Det ända jag gjorde igår var att ränsa på mitt rum, vara på biblioteket och kolla på en prinsessas dagbok.

Idag har jag inte gjort så mycket heller. Jag och lillasyster har plockat vinbär för mamma ska göra gelé. Jag är nu 28 kronor rikare. Vilket betyder att jag nu har totalt 28 kronor i plånboken, haha.

Linnéa

Harry potter och den flammande bägaren

Jag har läst Harry Potter och den flammande bägaren.

                              Ur första kapitlet.

Byborna i Little Hangleton kallade det fortfarande Dolderhuset, trots att det var många år sedan familjen Dolder hade bott där. Det låg på en kulle med utsikt över byn. En del av fönstren var igenspikade med bräder, tegelpannorna hade fallit av taket och murgrönan växte ohejdat över hela fasaden. Dolderhuset, som en gång i tiden hade varit en vackerherrgård och den största och ståtligaste byggnaden på flera mils avstånd, var nu fuktigt, förfallet och obebott.

Alla invånarna i Little Hangleton tyckte att det gamla huset var kusligt. Ett halvt århundrade tidigare hade det skett något hemskt och underligt där inne, något som de äldre bybornafortfarande gärna diskuterade när de inte hade andra saker att skvallra om.Historien hade berättats om och om igen och broderats ut med allt fler detaljer, så ingen var riktigt säker på sanningen bakom den var. Men varje version av berättelsen började vid samma tidpunkt: femtio år tidigare, då Dolderhuset fortfarande var väslksöttoch imponerande, hade en tjänsteflicka en vacker sommarmorgoni gryningen kommit in i salongen och funnit alla tre i familjen Dolder döda. Tjänsteflickan hade skrikande sprungit nerför kullen in i byn, där hon hade väckt så många människor hon kunde.     
"De låg där med ögonen vidöppna! Kalla som is! Fortfarande middagsklädda!"
Polisen tillkallades, och Little Hangleton sjöd av chock, nyfikenhet och illa dold upphetsning.Inga i byn låtsades som om de sörjde över familjen Dolders öde, för alla i familjenvar ytterst illa omtyckta. Gamla mr och mrs Dolder hade varit rika, snobbiga och nedlåtande, och deras vuxne son Tom hade varit ännu värre. Det ända som intresserade bybornar var vem mördaren kunde vara- tre till synes friska och kra människor kunde ju inte bara dö en naturlig död under en och samma natt.
Krogeni byn, Galgmannen, gjorde strålande affärer följande kväll; alla byborna hade samlats där för att tala om morden. De fick sin belöning  för att ha lämnat hemmets sköna vrå när familjen Dolders kokerska gjorde en dramatisk entré på krogen och tillkännaga för den plötsligt dödstysta församlingen att en men som hette Frank Bryce just hade arresterats.


Det var lite ur det första kapitlet.

Linnéa


gårdagens bilder ^_^

kommer häärr:




jag var hemma själ ett tag innan jag stack till Ingrid.

min hatt hehe. Den är inte riktigt klar där tyvärr.


Albins hatt. Han skulle skriva kräfta på den men det blv köttfärs istället.

Emilia med sin hatt. Den är inte heller färdig här.

Albin med sin köttfärshatt hehe.

fjädern som sitter på min hatt.

Ingrids ofärdiga hatt.

Ännu en bild på fjädern som satt på min hatt. Haha det rimmar.

En närbild på en rosa penna.

En närbild till på samma rosa penna.

Emilias hatt.

Emilia med hatten på.

Min färdiga hatt. Man ser lite av fjädern.

En suddig närbild.




Ingrid med sin hatt.


Baken på min hatt hehe.




hehe en egopic.



Jag försöker sätta på snören på min hatt.

ännu en egopic hehe.




Ingrids, min och Albins hatt jämte varandra.

Ingrids,Min, Albins och Emilias hattar

hehe jag och Emilia

Emilia.

Suddig bild på Moas sovsäck. Hon är ju 5 år och blev överlycklig när hon fick denna sovsäck.





Om ni undrar varför jag lägger in bilderna så är det för att hon tvingar mig :D


Linnéa


fortsättning följer senare...

Hello.
Jag  sov ju över hos Ingrid igår. Tja , Albin,Moa och Emilia sov ju där också men ändå. Vi käkade kräftor och mini ribbs med pommes. Så det blev en liten kräftskiva. Barnen gjorde kräftskivehattar till festen. Det var riktigt roligt. Jag kommer att visa er bilder senare. Efter kräftskivan kollade jag och småbarnen på lejonkungen 2,  medans Ingrid, Emilia och Albin kollade på baksmällan. Jag såg på slutet på den och det var superrkul. Efter det gick vi och la oss.Emilia och Albin väckte oss vid nio (DUMMBOMMAR!!!!) och jag trodda att jag skulle ha kastat kudden på dem om jag inte hadde varit för trött. När jag kom ner sen (låångt efter de andra hehe) åt jag frukost och sedan åkte jag hem.


Bilder från kvällen kommer senare.


Linnéa

Sleep over

Hejhej sötisar.
Ikväll (och inatt förstås) blir det sleep over hos Elin och Ingrid. Mamma och pappa ska nämligen bort och vi får inte vara hemma en hel natt själva. Mamma ska på 40 års kalas hos en kompis som bor i Malmö och pappa ska spela på ett bröllop. Så då får Elin och Ingrid ta hand om oss(tja det är ju egentligen deras föreldrar men ändå) haha. Vi kommer nog att ha en rolig kväll. Jag ska försöka hålla Ingrid uppe så att vi kan kolla på både lejonkungen 2 (min favorit film när jag var liten, jag älskar den fortfarande tönt som jag är haha) och en James Bond film (du kan sova under den filmen om du vill så blir plågan intte lika lång. Ingrid hata James Bond filmer haha) Imorgon ska jag satsa på att gå upp vid 10. Förra gången jag sov över där väkte Ingrid mig nämligen vid 13.00. Vilket var lite pinsamt. När jag kom ner vid halv två kom Roland (Ingrid pappa) med spydiga komentarer. Hehe.


 Så vi kommer att kolla på den här (och du kommer inte undan den här gången för du har lovat)



Det gick tyvärr inte att ladda upp några bilder på Bond men vi kommer förhoppningsvis att se den ändå.

Linnéa

mitt favorit väder...

Just nu är det mitt absouta favoritväder ute. Det spöregnar. Jag älskar ljudet när regn smattrar mot taket. Det är så mysigt.Jag hoppas att det regnar så mycket ikväll när jag ska sova. Regnljud är så avslappnande. Men nu är det så stora droppar att det skulle göra ont att gå ut utan paraply.



Linnéa

IKEA

Hello.

Jag har varit på Ikea idag. Jag fick en ny säng. Kommer att visa den så fort den är ihopmonterad.

Jag hoppas att ni har haft en rolig dag.

Linnéa


Bläckhjärta

Jag har läst boken Bläckhjärta. Den är bra och rolig och väldigt spännande.

Lite ur 1:a kapitlet.

Det regnade den där natten, ett fint susande regn. Många år senare behövde Meggie bara blunda för att höra det, Det lät som små fingrar som knackade på rutan. Någonstans i mörkret skällde en hund och Meggie kunde inte sova, hur ofta hon än vände sig från den ena sidan till den andra.

Under kudden låg boken som hon hade läst i. Pärmen tryckte mot örat på henne som om den ville locka in henne mellan de tryckta sidorna igen. "Kan det vara något vidare bekvämt att ha en så kantig och hård sak under huvudet?" hade hennes pappa frågat första gången han upptäckte en bok under hennes kudde. "Erkänn att den viskar sin berättelse i ditt öra under natten.

"Ibland!" hade Meggie svarat. "Men det funkar bara för barn." Då hade Mo nypt henne i näsan. Mo. Meggie hade aldrig kallat sin pappa för något annat.

Den där natten- då så mycket började och då så mycket förändrades för alltid- låg en av hennes älsklingsböcker under hennes kudde och då hon inte kunde sova för regnet, satte hon sig upp, gnuggade tröttheten ur ögonen, och drog fram boken under kudden. Blade prasslade löftesrikt när hon öppnade den. Meggie tyckte att den där första viskningen ffrån varje bok lät annorlunda för varje gång, även om hon redan visste vad den skulle berätta eller inte berätta för henne. Men först måste hon ha ljus. I lådan under sängbordet hade hon gömt en ask tändstickor. Mo hade förbjudit henne att tända stearinljus på natten. Han tyckte inte om eld. "Eld äter böcker", sa han alltid, men hon var ju ändå tolv åroch kunde passa ett par ljuslågor. Meggie älskade att läsa vi levande ljus. Tre lyktor och tre ljusstakar hade hon stående på fönsterbrädan. Hon höll den brinnande tändstickan tätt intill en av de svarta vekarnanär ho hörde steg utenför. Förskräckt blåste hon ut tändstickan- så tydligt hon kom ihåg det öven många år senare- lade sig på knä vid det regnvåta fönstret och tittade ut. Och då såg hon honóm!





Det var lite ur det första kapitlet av bläckhjärta.


Linnéa


Homee

Jag har precis kommit hem ifrån Stägelhult och ska snart käka något.

Hare gött

Linnéa


God natt

Jag ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Eller åtminstone gör mig iordning.

Godnatt

Linnéa


Rosenlundsbadet i Jönköping.

Hejhej sötisar.

Idag har jag varit på Rosenlundsbadet i Jönköping. Vi åkte buss dit vid 15 minuter över 9 imorse (jag var där med Helle och Ingrid). Vi gick upp vid halv 8 och jag hade lust att bara kasta väckarklockan i väggen när  den ringde.
När vi skulle hem sedan hade vi planerat allt i detalj (allvarligt. Det hade vi. Och det är väldigt ovanligt för mig och Ingrid.)men vi missade ändåbussen som gick till Juneporten. Jag såg att bussen kom och sprang till Ingrid och Helle och sa att den var här. Sedan kutade vi ner mot bussen. Vi såg att folket på bussen såg oss och jag såg att busschaufören såg mig. Men likt förbannat går dörrarna igen när jag är 7 meter ifrån dem.Vi skulle alltså missa bussen hem. Men Helle ringde sin mamma och det visade sig att det gick en buss 25 minuter senare som vi skulle hinna till. Det var tur för annars skulle mamma eller någon av de andras föräldrar vara tvugna att körta till Jönköping för att hämta oss och då skulle de inte ha blivit så glada. Men allt slutade väl och jag kom väl hem 10 minuter över 7. Nu ska jag plocka iordning på mitt rum och sedan ska vi äta.


Vågorna som går en gåcng i halvtimmen.


Hare gött

Linnéa


ICA

Hejhej.

Jag ska snart sticka till ICA och handla cupcakesformar. Men först ska jag till Ingrid. Vi ska kolla på Lejonkungen och äta middag. Sedan sticker vi till ICA. Efter det ska vi hem till mig och laga CUPCAKES!! Jag hoppas att det går bättre idag än vad det gick igår.


hehe.


Linnéa


RSS 2.0