Sova hos Klara

Hejhej.
Ikväll (eller imorgon) blir det förmodligen en ny design och sämre uppdatering. Jag ska nämligen sova hos Klara. Hon är min kusin tror jag. Eller så är hon mammas kusin. Är inte riktigt säker. Menmen. Haha. Ska äta nu, sen så bär det av till Stägelhult.
Linnéa

Grattis Pappa

Hejhej.
Jag kommer troligtvis inte att upåpdatera något mer ikväll eftersom pappa fyller år och har "fest" med de nära och kära. Det kommer att bli supermysigt.
Visserligen fyller han 52, men ändå.
Linnéa

Dag 3. Min favoritartist.

Okej. Min favoritartist. Jag vet inte vem jag ska skriva om. Jag har en väldigt blandad musiksmak och gillar väldigt många olika artister. Och när det gäller de flesta så gillar jag några låtar och ratar de andra. Men jag gillar nästan all Disneymusik. Å andra sidan så är ju inte det en ända artist. Jag gillar Jennifer Hudsons röst. Hon är superskickliog, och jag säger bara: VILKA LUNGOR och vilken teknik. Lyssna på soundtracket till Dreamgirls (och se filmen) så fattar ni. Beyoncé är med i den filmen.
Ur dreamgirls.
Jag tycker att Phil Collins är väldigt duktig också. Men jag gillar bara hans Tarzanlåtar.
Linnéa

Dag 3. Min favoritartist.

Okej. Min favoritartist. Jag vet inte vem jag ska skriva om. Jag har en väldigt blandad musiksmak och gillar väldigt många olika artister. Och när det gäller de flesta så gillar jag några låtar och ratar de andra. Men jag gillar nästan all Disneymusik. Å andra sidan så är ju inte det en ända artist. Jag gillar Jennifer Hudsons röst. Hon är superskickliog, och jag säger bara: VILKA LUNGOR och vilken teknik. Lyssna på soundtracket till Dreamgirls (och se filmen) så fattar ni. Beyoncé är med i den filmen.

Oj!!

Hejhej.
Jag kom precis på en sak. Jag har inte gjort någon av "dagarna" på länge. Sorry. Jag får börja genast.
Linnéa

Kyckling och vitkål

Hejhej.
Jag har precis käkat kvällsmat. De andra åt varma mackor och jag gillar ju inte det, så jag gjorde egen. Det blev stekt paprikakyckling med rå vitkål och julmust. Haha. Jag ska snart gå och duscha och jag får inte sitta mer vid datorn ikväll, såå jag tänkte passa på att säga godnatt också. Så GODNATT.



Den här blir det nog ikväll, som nattläsning.

Linnéa

ECLIPSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejhej allesammans.
Albin sa till mig att han hade sett Eclipse på ICA. Jag åkte dit för att köpa den. Och hade inte råd. Men, jag hyrde den och har nu sett den för första gången och jag säger bara............. Gud det finns inte ord. Den ÄGER!!!!!!!!. Jag ÄLSKAR den. Jag ringde Klara och skrek henne i örat och så, hon bara: Linnéa. Det är inte bra för hjärtat. Det är nog inte bra för mina öron heller.
Linnéa

Albin spelar musik

Hejhej.
Albin fick en dockningsstation till sin iPod och spelar som sjutton. Jag hör knappt vad jag spelar på sportify här, hihi. Jag har ju en redan, fick ju en i födelsedagspresent. Har nu i öronproppar och spelar så högt jag kan. För att kunna höra "min" musik. Jag har i öronproppar för att inte skada mina öron, och dessutom, när jag har dem så hör jag inte Albins musik. Vi har inte samma musiksmak.
Linnéa

Tomten har varit här :)

Hejhej alla.
Nu har tomten varit här. Eller han var här för ett tag sedan. Moa gick i typ en timma innan och bara väntade. Haha. Hon var väl som man alltid ät i sexårsåldern och väntar på att tomten ska komma. Hon blev överlycklig när  han äntligen kom. Jag fick bland annat en Xperia X8 (tror att den stavas så) och en massa böcker. Jag fick Levande död i Dallas. Wohoo. Vi har kollat på Kalle Anka och mamma och pappa och de har kollat på Kan du vissla Johanna och Karl-Bertil Johnsson firar jul. Jag och albin har också försökt trycka i varandra äckliga chokladbitar i varandras munnar med "våld". Haha. Jag såg ut som en gottegris, med chokladkladd runt hela munnen. Jaja. Nu ska jag och Albin tävla i klassmatchen.

Linnéa


GOD JUUUUUUL ^_^

Ville bara hälsa mina läsare godjul innan jag åker till mormor och morfar där vi ska fira jul i år. Hihi. Här ska knäckas nötter och käkas knäck :P
God Jul

Dinner

Hejhej.
Jag har precis skalat potatis till middagen, och skurit mig på den förbannade potatisskalaren. Grr. hihi. Som tur är behöver jag bara skala potatis till mig själv idag. De andra ska äta pasta. Jag tänker göra mos av potatisen, Mohahahaha. Okej jag gillar potatismos bättre än avnlig kokt potatis. Menmen. Jag måste snart gå och klä på mig något vettigt. Efter maten ska jag pappa hänga med mig till .......  och köpa en ......... till min lillebror. Det är den sista julklappen. Jag har alla andra klara.


Mumsigt.

Linnéa


Dag 2. Min första riktiga kärlek

Hejhej.
Nu är det dags för dag 2: min första riktiga kärlek. Och det här blir pinsamt. För sanningen är att jag inte har haft någon riktig kärleks kärlek. För jag tror inte att Harry Potter eller Edward Cullen eller Clark Kent från Tv serien Smallville är riktiga kärlekar. Jag menar de finns ju inte. Skådisarna finns ju. Men Daniel (Harry Potter) Radcliffe är ju inte lika snygg i verkligheten som på film. Och Robert (Edward Cullen) Pattinson, är ju skitsnygg, tja och Tom (Clark Kent) Welling är också det. Men jag menar, hur stor är skansen att jag  träffar dem. Den är lika med Noll. Så jag har inte haft några riktiga kärlekar egentligen.

Tom/ Clark.


Robert/Edward:




Daniel/Harry


Som  liten. Gud vad söt han var.

Linnéa


Trött på styädning.

Hejhej.
Nu är jag extremt trött på att städa mitt rum. Jag har bara moppning, dammsugning och alla bord kvar. Eller ett skrivbord, ett annat litet bord och en byrå. Jag är supertrött också, menmen.Det är ju sovmorgon imorgon. Hihi. Jag kommer nog att utnyttja det och läsa till ca 3 inatt. Hehe.
Boken som jag lusläser nu.
Det är den första boken i serien.
Den här boken kommer jag att läsa så fort jag får tag på den.
Jag vill se serien. Har inte sett den. Den har tyvärr gått för sent. Är det någon som vet om den fortfarande finns på SVTplay?? Om den har funnits där. För den visades på SVT va??
Jaja.
'
Linnéa

Städar

Hejhej.
Jag håller på och julstädar för fullt inne på mitt rum, så att det ska bli riktigt julfint till julafton. Trots att vi inte ska vara hemma och fira den.
Hihi. En metalltomte.
Linnéa

Dag 1. Om mig

Hejhej.
Jag tänker börjar börja med dag idag.
Det är alltså om mig. Gud jag vet inte var jag ska börja. Okej.
Jag är en tjej på 13 vårar som älskar djur och musik. Jag har enligt de flesta en riktigt bra röst. Min gamla musiklärare sa till och med att jag skulle kunna sjunga opera. Tack antar jag, men att sjunga opera är inget för mig ;P.  Jag har precis börjat i högstadiet. Eller jag har gått en termin där. Har precis fått jullov. Jag spelar piano och går på ridning en gång i veckan. På fredagar mellan 5-6 närmare bestämt. Jag älskar filmmusik. Och då menar jag inte bara sån musik från typ musikaler och sådant (fast jag gillar det också) utan jag menar typ musiken ur Narnia och Titanic. Konstigt kanske. Jag planerar att flytta till U.S.As huvudstad New York och bo där medan jag studerar på distans via dator. Jag är lite av en plugghäst så jag tror att jag skulle kunna klara av det.
Det var nog det mesta om mig. Jag vet inte vad jag skulle kunna skriva mer, så det är slutet av dethär inlägget.
En gammal bild på mig.
Linnéa

Tips från Ida.

Hejhej.
Jag ska snart äta kvällsmat, men innan det så kommer jag att lägga upp ett schema så att det blir åtminstonde ett inlägg per dag i 23 dagar. Ida Har det på sin blogg, så man kan säga att jag härmar henne. Å andra sidan så sa hon att jag skulle lägga in det schemat. Hon sa typ: Gör Schemat Annars Kommer Du Att Förlora Alla Dina Läsare!!!!.
Hihi. Hon är skum Jag vet.  Menmen. Schemat.
1.Om mig.
2.Min första riktiga kärlek.
3.Min favortiartist.
4.10 sanningar om mig.
5.MMin drömkille
6.Dethär stör jag mig på
7.Min värsta mardröm
8.Mina vänner
9.Dethär saknar jag.
10.Ridningen
11.Dethär får mig att må bättre.
12.Min dag.
13.Den kommande veckan
14.Mina drömmar
15.Min familj
16.Favoritminne
17.Favoritplats
18.Saker som jag vill göra när jag är vuxen
19.Någon som jag vill byta liv med för en dag och varför
20.Dethär får mig att gråta
21.Mina rädslor
22.Något olagligt jag har gjort.
23.Favoritmat

Jag har ändrat lite smågrejor på den, dels för att det fanns saker som jag inte gör, dels för att det är saker som är för privata för att lägga ut på internet. Den 23 skulle egetnligen vara min nuvarande kärlek, men jag känner att det är lite FÖR privat. Så det får ni inte reda på. Men annars så har jag inte tagit bort något.

Skolavslutning imorgon. Wohoo. Sista dagen i skolan är avklarad. För jag räknar inte imorgon som en skoldag, jag menar vi går ju bara i skolan i två timmar. Och vi har ingen lektion. Menmen, jag måste gå nu. Middag.'


Båda bilderna är ifrån google.

Linnéa


Grrr

Jag har hållit på med en grej på Engelska Howrse som gör mig galen. Det är typ en frågesport och jag är på level tre. Jag fattar ju inte allt som står eftersom det är engelska, och försök att första en massa hästord på engelska. Det är hopplöst. Så jag bara chansar. Och jag får alltid 4 av 8 eller 6 av 8. Så jag la av nu. Höll på att få en ilskeattack mot datorn hihi.
Lyssnar på henne nu:D
Linnéa

Piano

Hejhej.
Jag ska snart sätta mig och öva på min pianoläxa, som jag har haft rätt länge på grund av att jag bara har pianolektoion en gång varannan vecka och den blev inställd förra gången. Som var för typ två veckor sedan. Och jag kan ju inte ha piano på julafton heller. Jaja. När jag har fixat pianot så ska jag sitta vid datorn.
Hihi så jag,
Linnéa

God morgon

Hejhej.
Sitter nu och lyssnar på Why Should I Worry? med Billy Joel. Eller snarare hunden som han är rösten till. Dodger. Jag tror att det stavas så. Låten är ur Oliver and company. Den är riktigt bra. Svängig och så, hihi.
Dodger.
Gänget:
Och min andra favoritkaraktär, Rita. Jag älskar henne och Dodger.
Linnéa

K,kkkk, kkaaallt

Hejhej.
Jag sitter framför datorn och fryser. Jag kom just in ifrån kylan därute och det känns inte som om det är varmare här inne. Ush. Jag vill till varmare ställen. Typ L.A. Det är varmt där. Där min storasyster är. Tror jag.
Här vill jag vara.
Inte här.
Linnéa

33 st chokladmuffins

Hejhej allesammans.
Ville bara säga godnatt innan jag hoppar in i duschen. Ni vet innan, när jag bakade chokladmuffins så gjorde jag dubbel sats. Och det blev totalt 33 chokladmuffins. Dem tillsammans med dem som jag bakade i torsdags gör att vi har tre påsar fulproppade med chokladmuffins i frysen. Så om någon vill komma på fika så har vi så vi kan bjuda typ 45 pers. Hihi.
Godnatt allesammans. Hoppas att ni sover gott.



Ps. jag kom på en sak. Det är bara två och en halv dagar kvar i skolan. Jag menar. Jag går ju bara i skolan till tio på onsdag så det kan inte räknas som en hel dag.

Linnéa


Baka,baka, hoppas,hoppas

Yo.
Hihi.
Jag håller just nu på och tjatar på mamma att hon ska låta mig baka något, därav rubriken. Jag ska inte baka något sött som typ muffins eller nåt, jag vill baka scones. Sen ska jag leka engelsman och dricka te med mjölk och socker och äta scones med marmelad.
Det här kommer att bli ett bildfritt inlägg för att jag skriver på mammas dator nu. Jag får inte ladda in några bilder på hennes dator, det är hennes jobbdator. Jag kan ju alltid ta något kort från arkivet förresten. Och en kort grej till innan jag slutar. Ska jag ha en sån här grej typ den hät månden, förra året. Det skulle vara kul tycker jag. Men jag vet ju inte vad ni tycker är kul att läsa, så jag frågar er.
Håll utkik efter en bokrecention senare idag eller imorgon. Jag har käst ut boken "Britta sadlar sin Silver".Ja, jjag har börjat läsa Britta och Silver böckerna. De är faktiskt riktigt bra. Och för er som inte vet det eller som inte är särskilt interesserade av hästar och hästböcker så är det en hästbok. Jaja, sen när jag har läst ut den boken som jag läser nu så blir det en bok för alla vampyrfan. ´Det är inte Twilight eller The vampire diaraies men det är en annan vampyrserie. Det här blev ett väldigt långt inlägg, hoppas att ni orkar läsa hela och att ni har förstått vad jag har skrivit om. För jag är inte särskilt bra på att hålla en röd tråd genom hela texten. Jag har snarare en massa chockrosa trådar som gör att ingen fattar vad jag menar.
Hihi. Nu har jag tjatat klart på mamma. Det blev inga scones. Det blir något mycket roligare. Det blir chokladmuffins. Igen. Men det är inget fel med det. I love Chokladmuffinssmet.
Mamma sa såhär: jaja, du får baka muffins då. Men ät inte upp en massa deg.
Jag: Mamma.
M:vad?
J: Deg?
M:Jaja, smet då.
J:Haha, det är tur att du onte är bagare. Hihihi.

Nu blir det en chokladmuffins bild. EN MISSLYCKAD EN:


Haha. Typiskt mig att bränna mig poch tappa plåten med nybakade muffins precis när gästerna kommer. Suck.

En bild på något jag vill ha:




Åååååh vad sööööt.


Linnéa


Good Morning

God morgon allihopa.
Jag ska snart käka frukost, men ville säga godmorgon till mina läsare först. Hoppas att ni sov gott. Det gjorde jag. Fast jag drömde en superkonstig dröm.
Linnéa

Singing in the rain

Hejhej.
Jag har precis satt ihop en spellista på Sportify som jag ska spela in till iPoden imorgon. Där är bland annat Singing in the rain, låtar från Dreamgirls och lite av soundtracket till Titanic med. Fler låtar är det ju förstås. Men det skulle taa evigheter att skriva alla eftersom det för det första är 29 låtar och för det andra så har de flesta låtarna väldigt långa titlar.
Älskar filmen Titanic och gråter floder varje gång Jack dör.
Linnéa

Hemma och Albin borta från datan ;P

Hejhej.
Hemma från Ingrid. Hon skulle bort, det är därför som jag är hemma så tidigt. Annars hade jag nog varit kvar längre. Gud vad jag är TRÖTT. Jag somnade väl vid tolv halv ett igår och sov till halv tolv idag. Trots det är jag trött. Suck, typiskt mig hihi. Det är nog middag snart. Julskinka och sånt. Mamma, pappa och Moa har varit och huggit julgran förresten. Jag längtar både till den 23 och den 24. Jag älskar julen. Den är såå mysig. Nejnej. Nu orkar jag inte skriva mer.
Vädret idag.
Linnéa

Kola, senap och frusna tår

Hejhej.
Jag fryser som sjutton. Jag och Ingrid har varit ute och gått en rejäl runda. Vi gick vid åtta och kom hem tio i tio. Vilket betyder att vi var ute i sex minusgrader i nästan två timmar.
Jaja, nog med det. Laddar hem ett nummer av Popteen. En japansk modetidning. Trots att jag fattar nada av texten så är bilderna mycket inspiration.  Jag skäms lite. Jag är supertrött och klockan är bara halv elva. Det är sjukt. För ett halvår sedan kunde jag vara uppe till två och fortfarande vara lika pigg.
Haha. Så känner jag mig nu. Jaja. Nu är det fika, hejdå.
Linnéa

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

Hejhej.
Jag är egentligen inte särskilt ledsen, förutom en grej. Idag var det sista ridlektionen innan jullovet. Hihi.Sista kvällen med Jakobsötnosmammasälsklingsbebis. Hihi långt ord. Jakob är ju den häst som jag älskar mest i hela världen. Sötis.
Här har vi inte Jakob, men såväl Herak. Hoppade med honom idag. Alma var lite sur på mig för att jag tog "hennes" häst. Och jag förstår henne. Jag hade blivit lika "sur" om någon hade snott " min Jakob. Eller min Jakobsötnosmammasälsklingsbebis. Haha.
Familjen Andersson kom just. Vi ska göra senap och julgodis och sånt med dem nu. Efter att vi har ätit. Hihi.
Hej då.
Ska sova hos Ingrid sen.
Linnéa

Pluggar

Hejhej.
Håller just nu på och pluggar på SO. Ligger ju lite efter eftersom jag har varit sjuk. Så nu håller jag på med det. Men om ca en halvtimme så kommer jag nog att sätta mig vid Tvn igen.Har varit där har eller i köket hela dagen idag, sen jag vaknade vid halv tolv. Skäms. Jag har faktiskt varit riktigt duktig på att gå upp nu i vecka. Har för det mesta sovit tills nio ugnefär. Ush, jag kommer att vara halvdöd när jag ska upp vid sex imorgon.
Jaja.
Hihi. Jag imorgon.
Linnéa

klara :D

Hejhej.
Nu är muffinsen klara,nästan. Andra plåten (sista plåten) står inne i ugnen och har fem minuter kvar. Jag håller på med middagen nu också. Kyckling. Hade tänkt göra kycklingsallad, men vi hade varken sallad eller vitkål hemma så jag får nöja mig med vanlig stekt kyckling.
Hihi. En sån här.
Nu ska jag gå och vända kycklingen i stekpannan så att den inte blir bränd ;D
Linnéa

bakar

Hejhej.
Sitter nu framför New Moon och bakar förfullt.
Snart ska muffinsen in i ugnen och då får jag plocka undan och efter det blir det väl New Moon fram till Albin kommer hem.
har inget med vad jag gör nu :D
Linnéa

Skamsen ;D

Hihi.
Så bra är jag på att hålla ett löfte. Menmen. Jag ska baka nu. Chokladmuffins. Har inte bakat på typ år (okej det var väl inte särskilt längesedan som jag bakade, typ några veckor sedan, men för mig känns det som år) så nu blir det det när jag nu känner mig på bättringsvägen. Det kommer tyvärr inte att bli några bilder eftersom jag vägrar använda min extremt dåliga kamera. Men sånt är livet.
Hare gött igelkött.
Haha.
Linnéa

Rejäl bloggpaus

Hejhej.
Jag kommer att ta en rejäl bloggpaus. Jag har ingen blogglust just nu och vill inte förstöra bloggen genom att bara skriva om urtråkiga saker. Jag vet inte hur lång pausen kommer att vara, men åtminstone en och en halv vecka.
Linnéa

Suck... Typiskt Mig

Hejhej.
Igår gjorde jag något som är så typiskt mig så att det inte är sant. Jag drack julmust. Men GUUD, tänker väl folk, vad är det med det. Är hon typ viktfreak eller??. Nej det är jag inte. Tro mig. Jag kan äta vispad grädde med o'boy om jag ville det, så det är inte så. Det är bara det (Hihi jag skriver ju DET hela tiden ;P ) att det är gluten i julmust och påskmust och sånt så jag får inte dricka det. Och jag drack TVÅ sådana där små flaskor. Så jag är sjuk idag.
Skitkul, jag vet. Hoppas att jag blir bra tills imorgon då det är Lucia med kören och jag ska sjunga solo. Annars så borde väl någon vara snäll nog att låta mig vara frisk till helgen. Snäälla. Hihi.
Haha.
Linnéa

Julbord Imorn

Hejhej.
Något som jag ser fram emot i den långa dagen i skolan imorgon är julbordet. Jag har aldrig ätit det på Lundåker och hoppas att det ska bli gott. Just nu blir det lite facebook och MSN.
Linnéa.
Dethär är vad det blir nu ;P

School soon

Hejhej.
Nu ska jag snart sticka till skolan.
Linnéa

Swedish HollywoodWifes

Hejhej.
Ska snart kolla på Svenska Hollywoodfruar.
Linnéa

Horse

Linnéa

Sleepover

Hejhej.
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag, men jag har inte haft något att skriva om.
Ingrid ska sova här ikväll iallafall.


Linnéa

RSS 2.0