Between classes.

Hejhej.
Sitter just nu och väntar på att samhällskunskapen ska börja och lyssnar på The Puppini Sisters och The Andrews Sisters. Älskar fyrtiotalsmusik. Har troligtvis läxförhör idag annars måste jag skriva på en uppsats. Har ju inte världens roligaste dubbeltimme precis, eller hur långt det nu är, slutar halv fyra. När jag kommer hem ska jag förövrigt städa, spela saxofon och piano, motionera kaninerna och fixa frosting på mina cupcakes som jag bakade igår.
 
Vad jag lyssnar på:http://youtu.be/_DlHmoYP7V4. Vet inte varför inbäddsfunktionen inte funkar. 
 
Dålig bild på Smulan.
 
Linnéa
 

Long time, no see.

Hejhej.
Som rubriken säger, long time no see, så var det länge sedan jag bloggade. Har bara inte haft orken till det.Eller lusten. Jag har knappt haft någonting med bloggar att göra alls på sistone faktiskt. Och nu sitter jag här i pyjamas en måndagskväll och tänker att jag skulle kunna se om det går att hitta lusten till att blogga igen.  Vi får se hur det går med den saken, men som sagt, man vet inte om man inte testar.
 
 
Bloggen kommer dock inte riktigt att vara densamma. Det kommer inte bara vara en dagboksblogg som den var innan utan jag kommer att använda den till att få utryme för andra intressen såsom musik och fotografi bland annat. Men nu ska jag ta och hoppa i säng. Vi synes.
 
Linnéa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0