...

Har haft en dålig dag, bloggar kanske imorgon.

God morgon.

 
 
 
 
God morgon allesammans.
Jag gick upp runt tio i tolv och nu sitter jag här och äter frukost till musiken från Chameleon Circuit, inte riktigt musiken man förknippar med mig men den är bra. Lite senare ska jag städa och om jag hinner ska jag baka morotskaka. Jag ska ju på Nobelmiddag på KUn på onsdag och då står jag och en tjej till för efterrätten, och jag skulle jättegärna vilja prova att göra den en gång innan jag ska baka den till hela KU.Nu ska jag fortsätta käka frukost.
 
Jag och Bounty.
 
 
Linnéa

Ultimate Nerd.

Okej, jag erkänner.
Jag sitter frivilligt och kollar på Svansjön (hela, och för er som inte vet det så är det en balett på över två timmar) på en fredagskväll. Och jag älskar det, jag menar, om man kollar på hur de rör sig och musiken. WOW. Och till er som säger att balett inte är ansträngande, de har fler och mer vältränade muskler än simmare, och det är inte lite, och de är extremt smärttåliga. 
 
 
Fast jag måste medge att det inte ser så macho ut men manliga balettdansare när de har tights som går rätt upp i bakdelen.
 
Linnéa

Plan B.

Okej, jag erkänner. Jag har ingen idé om vilke rubrik jag skulle skriva. 
Jag har försökt lägga in filmerna på Bounty på youtube, men jag har inte haft tiden. Jag kommer att göra det till helgen. Och jag bara varnar er. Det är ingen proffsfilm, den är skakig och så. Men dem visar Bounty och så. 
 
Bounty i keps.
 
Jag och Charlie.
 
Söta Millini.
 
Millini.
 
Areen och Moa.
 
Och söta lilla Charlie.
 
Linnéa

Bounty.

Jag ska bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
 
Jag tänkte bara visa Bounty lite. Är han inte söt.
 
Jag och söta Bounty.
 
Stackarn med min ridhjälm på huvudet. Rasmus sa, lägg upp den här på den blogg och skriv typ "det är viktigt att ha hjälm när man rider".
 
 
Fler bilder och filmer kommer. Om de är tillräckligt bra för att ses vill säga.
 
Linnéa
 
 
 
 

Later then planned

Hej.
Jag skulle egentligen vara i stallet nu, men Rasmus mamma iväg, så vi ska träffas vid fem istället. Nu har jag suttit och rensat bland gamla bilder i nära två timmar. Jag har tagit bort 933 kort. Nu är det mycket mindre bilder på mig på den här datorn. Och en hel del mer minne. Nu ska jag ta och byta om till ridkläderna igen. 
 
 
 
 
 
Linnéa

Pluggar Hemkunskap och rensar bilder.

Hejhej.
Sitter och försöker få igång hemkunskapsljudfilerna på datorn. Det funkar endast på pappas dator. 
 
Nu har jag burit in pappas dator och sitter med lurar. Ljudfilerna driver mig till vansinne och jag tänker ta upp det med läraren imorgon. 
 
Nu sitter jag och rensar bilder, om en timme ska jag vara i stallet och rida.
 
Bild på Smulan.
 
Linnéa

Jag har hittat min kamerasladd!!!!! YAY!!!

Jag hittade min kamerasladd igårkväll/natt. Det betyder att jag kommer kunna lägga upp bilder från idag och från förra helgen då Sanna och Charlie var här. Äntligen, jag trodde att jag skulle vara vungen att köpa en ny sladd. Puh skönt att jag slipper det. Och att jag nu äntligen kan fotografera de saker jag köpte i Ullared, som inte är i tvätt, eller är sönder. Smulan bet sönder det nya kopplet när jag avr ute med henne och Iris och torsdags/fredags, vilket släppte Iris fri. Hon sprang som en toka innan hon tvärnitade och började käka. Jag var ganska sur på dem i fem minuter och satte in dem i buren igen. Men det fick gurka på kvällen som bevis på att de var förlåtna.
 
Nu slipper ni kolla på arkivbilder hela tiden.
 
Söta Santos. Världens gulligaste marsvin. Jag saknar den lilla skrikhalsen.
 
Linnéa

Micke och Molle.

Right now, I love Disney Channel.
De visar Micke och Molle på Disney Channel, en underbar gammal klassisk disneyfilm. Jag älskar Micke och Molle och blir helt lyrisk. Jag gråter alltid i när den gamla damen lämnar Micke i skogen. Nu ska jag fortsätta kolla.
 
Love these two.
 
Linnéa

The Sims.

Hejhej.
 
Jag är klar med städandet för idag, ganska hungrig är jag också. Jag lagade aldrig middag, jag dammsög köket istället. Och jag kan inte laga något nu för pappa ska alldeles strax göra kvällsmat. Nu ska jag sätta mig och spela The Sims.
 
 
Imorgon ska jag upp till stallet och sköta om Bounty!!. Det ska bli så kul. Jag kommer ta med mig kameran, och sen, när jag har hittat kamerasladden, lägga upp bilderna här på bloggen. Det kommer vara extra kul imorgon eftresom jag inte var i stallet igår.
 
Linnéa

Ingen uppesittarnatt.

Hejhej.
Mamma läste min blogg igår, och jag fick inte sitta uppe för henne. Så det gjorde jag inte. Idag har jag städat och nu sitter jag och lyssnar på Motown Christmas. Jullåtarfrån skivbolaget Motown. Jag längtar olidligt mycket till julen och jullovet. Nu ska jag i alla fall laga middag och sen ska jag fortsätta städa. När jag är klar med rummet ska jag väl träna. Resten av familjen är hos mormor och morfar, men jag orkade inte riktigt. Nåväl. Nu ska jag laga mat. Nudelsoppa med kyckling. Yummie. Kolla in lite senare så kommer veckans låt upp.
 
Linnéa

Late night.

Hejhej.
Jag har varit sjuk idag med. Gick i skolan till strax efter elva sen orkade jag inte mer. Det betyder ju ingen ridning. Jag har inte riktigt fattat att det är fredag än på grund av det. Det blir inte riktigt fredag utan ridningen. Så istället för att rida vid fem så satte jag mig och kollade på något som pappa kallar "white trash TV" vilket tekniskt sett är skitdåliga realitytvshower. Jag kollade på ett avsnitt av Cheaters, och jag kan bara säga, ingen kommentar. Det var pinsamt dåligt. Men jag var för lat för att byta. Menmen, för att bli friskare (inte) kommer jag inatt se hur länge jag orkar vara uppe. Mitt absoluta rekord är halv fem, men det var i somras och då satt jag uppe varje natt och gick upp vid tolv på morgnarna varje morgon. Idag gick jag upp vid sju, och jag går och lägger mig mellan tio och halv elva varje kväll. Jag tror inte på efter tre. Men vi får se. Jag kommer att blogga innan  jag går och lägger mig. 
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på serier, jag har praktiskt taget inte gjort något annat på hela veckan.
 
Kan ni gissa vilka dessa söta legender är??
 
Linnéa

Doctor Who.

Yeah. 
 
Jag är sjuk idag, inte kul. Men jag va på KU igår och vi hade det jättetrevligt. Vi åt pizza (jag åt kebabtallrik) och sen hade vi spakväll med hemmagjorda ansiktsmasker, Johanna målade naglarna på oss och Titti gav oss handmassage. Hela kvällen var allt igenom mysig. När jag kom hem runt tjugo i tio satte jag och mamma oss och kollade på Jakten på det perfekta livet och sen gick jag och lade mig. Idag är jag sjuk, igen. Nu, eftersom jag inte har något annat att göra, ska jag kolla på Doctor Who. Resten av dagen ska jag väl läsa eller något.
 
What I'm wathcing.
 
What I am Reading.
 
Linnéa

I made it through the day!!

Den här dagen har varit ett litet personligt helvete. Jag mår apa, men jag vill absolut till spakvällen på KU ikväll, så jag har stått ut. Nu har jag precis ätit ett vitaminsprängt mellanmål besående av fil, 1 kiwi, mikrade hallon(frusna), nötter av alla de slag, 1 banan och en näve corn flakes. Nu ska jag gå och lägga mig och sova fram tills jag ska iväg. När jag kommer hem kommer jag att kolla på Jakten på det perfekta livet med mamma, duscha och sen gå och lägga mig.Vilken rolig dag. 
 
En arkivbild jag anväände flitigt under mitt första år som bloggare.
 
Linnéa

God morgon?

God morgon allesammans. 
Jag ska alldeles strax bege mig av till skolan men tänkte att jag kunde skriva snabbt inlägg här. Jag har egentligen ingen lust att gå till skola idag. Jag mår inte bra idag heller. Men jag vill inte missa KU ikväll, så jag får väl stå ut. Resten av familjen sitter och kollar på Fåret Shaun.
 
Linnéa

Badger!!!!!

Hejhej.
Jag gick hem från skolan efter spanskan idag. Jag mådde inte alls bra, jag har troligtvis fått samma grej som min lillasyster hade igår. Nu mår jag helt okej dock. Men vad gör man när man är Linnéa Nordström och är sjuk. Jo, man sitter och glor på youtube. Närmare bestämt på charlieissocoollike och Doctor Who. När man slår ihop dem blir det så här.
 
 
 
Matt Smith and his lovely badger. För er som inte vet vad en badger är, så är det en grävling. 
 
Charlie, Matt Smith och Charlie the badger. 
 
Karen, Matt Smith och Charlie the Badger.
 
Linnéa

Varit ute och gått.

Hej.
Innan fikat var jag, mamma, Sanna, Moa, Albin och Charlie ute och gick. Vi gick upp till stallet och hälsade på hästarna, bland annat Bounty och Millini. Sanna och Charlie åker nog hem snart, så jag vill spendera lite mer tid med dem. Vi ses.
 
Linnéa

Sanna och Charlie är här.

Hejhej.
Sanna, Charlie och farmor är här. Vi firar pappa nu när det är fars dag och allt. Just nu sitter jag och bloggar, men snart är det middag och sen ska jag och Sanna ut med kaninerna. See you soon.
 
Pappa och Charlie i somras.
 
Linnéa

Yesterday by The Beatles.

Hejhej. Veckans låt fick bli Yesterday, av underbara Beatles. Lyssna och njut.
  
Kan det bli bättre än så här??
Linnéa

FRIDAY!!!

Då var det fredag igen. Den kom inte en minut för tidigt. Jag är helt slut. Jag har ju alltid världens monstereftermiddag. Helt hemsk är den. Ridningen där emot var lika rolig som alltid, vi red barbacka, utan sadel, och jag vet inte hur många gånger jag höll på att trilla av. Jag kände mig som en nybörjare som håller på att lära sig rida lätt, haha. Imorgon ska jag till stallet och lära mig ta hand om en häst som jag kanske kommer få sköta i framtiden om mamma och pappa ger mig tillåtelse. Förhoppningsvis så blir det så, och då kommer ni att få lära känna denna trevliga, söta ponny. Jag kommer ju även att fotografera de grejer jag köpte i Ullared, vilket bland annat är en pyjamas och en ridhjälm. Nu ska jag fortsätta kolla på Fawlty Towers, och om ni inte vet vad det är... Kolla upp Monthy Pytons Flying Circus och Fawlty Towers. Helt underbart.

Linnéa

Ullared.

Hola!
Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag var i Ullared med mamma och Albin. Jag handlade en hel del. Jag kommer lägga upp bilder på grejerna jag köpte, men det blir inte förräns tidigast lördag, då det är för dåligt ljus nu när jag kommer hem från skolan och jag inte hinner imorgon. Det är dock en grej som jag troligtvis inte kommer lägga upp. Jag är en nybliven onepiece-ägare och jag har inte den minsta lust att visa mig i den inför folk. Men den är rosarandig kan jag väl säga. 
 
Idag var Sanna och Charlie här. Jag hann knappt träffa dem, men de kommer igen på söndag och hälsar på. Det ska bli kul. 
 
En jättefin bild på pappa och Charlie i maj någon gång.
 
På Charlie i augusti när han Sanna och Jack var och hälsade på i Bohuslän.
 
Snart ska jag träna, nu ska jag bara kolla runt lite på olika bloggar.
 
Linnéa

Bored.

Hejhej. Jag sitter och lyssnar på musik från Legally Blonde the Musical. Och är extremt uttråkad. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska bara göra sångläxan, sen har jag ingenting att göra igen. Tidigare idag har jag bakat scones åt mormor och morfar. Nu ska jag fortsätta med sången. Linnéa

Ont i huvudet :(

Hejhej.
 
Jag har abnormt ont i huvudet. Inte kul. Jag slutade tjugo över två även om jag i vanliga fall skulle ha slutat halv fyra, men det blev ingen SO. 
 
Nu sitter jag här och bloggar och har ingenting att göra. Ingen improvisation ikväll heller för Alexandra är sjuk. Jag ska nog plugga lite, sen ska jag duscha och efter det ska jag nog kolla på serier. Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll också med tanke på att jag inte mår så bra. 
 
Pappa.
 
 
Jag och Myrkvi.
 
 
Bilder från förra hösten då jag var och red i Näs med pappa. 

 
Linnéa

Puh.

Nu har jag studerat i en timme till musiken från filmen Pirates of the Caribbean. Jag har pluggat ekonomi till hemkunskapen. Jag hatar ekonomi, det är nog det segaste ämnet i världen, det och Sveriges landskap. Jag var ju inte på förra HKlektionen eftersom jag hjälpte till på Z. Så jag har två veckors läxa at lämna in tills imorgon. Jag är inte riktigt klar än, och sen har jag spanska också, men jag orkar inte plugga mer just nu. Jag pluggar efter promenaden med Ida och kvällsmaten. 
 
 
Jag tar inte med mig kameran ut, det är inge bra fotoljus. Kolmörkt. Så det blir tyvärr inga bilder. 
 
Skola imorgon. Segt, vi slutar halv fyra också. Men vi börjar dagen med att laga mat, så det blir väl helt okej.
 
Förresten, jag går ju varje vinter ut och tar bilder på snön och så. Det brukar vara vid den första snön som jag gör det, och när jag har gjort det lovar jag att lägga upp bilderna på bloggen.
 
Min skola.
 
Linnéa

Kiwi och DW

Hejhej.
Jag har precis kommit ut ur duschen efter att ha tränat. Nu ska jag sätta mig framför ett avsnitt av Doctor Who, sen ska jag plugga. Jag ska kanske gå ut med Ida också. Nåväl, vi syns ikväll.
 
 
Christopher Ecclestone, den första moderna Doctor.
 
Linnéa

Om det börjar brinna vet du var brandsläckaren är.

Hejhej.
Mamma och resten av familjen ska iväg till Anders och Mian och hälsa på deras ny lilla bäbis Vera. Jag ska vara hemma eftersom jag har plugg och jag ska träna. Mamma tänkte att eftersom jag skulle vara hemma kunde hon sätta på tvättmaskinen. Och det första hon kläcker ur sig är "och om det börjar brinna så vet du att brandsläckaren är i sovrummet". Det säger hon till mig. Som är livrädd för allt som har med eld att göra. Jag kommer gå runt och vara nervös för att det ska börja brinna i tvättmaskinen ända tills de kommer tillbaka. Tack för den. 
 
Den här bilden tog jag när mamma brände papper i kaminen.
 
Linnéa

Ca fyrtio minuter kvar.

Nu ska jag bara kolla på ett avsnitt till av Doctor Who, sedan ska jag ställa ut datorn och gå och lägga mig. Men tanke på att jag ska upp klockan sju imorgon för att ta hand om kaninerna, jag ska visserligen lägga mig igen direkt när jag är klar, men det blir ändå tjugo minuter en halvtimme. Söndag då, jag har redan lite lätt ångest. Jag vill inte tillbaka till skolan på måndag, jag hatar att gå upp tidigt på morgnarna, jag vill hellre vara uppe sent på nätterna, Nåväl, nu ska jag fortsätta kolla.

Linnéa

Marathon tonight.

Inatt ska jag ha ett riktigt Wholock maraton. Det vill säga, Sherlock och Doctor Who. Jag ska även ge den nya amerikanska versionen av Sherlock Holmes, Elementary, en chans. Just nu sitter jag och kollar på Cake Boss. Mysigt program. Jag kanske skriver något inatt, vi får se.
 
 
 
Linnéa

I am the Doctor av Murray Gold.

Hejhej.
Dags för Veckans låt dårå. Den här veckan är det musik från Doctor Who. Det här är bland de bästa låtarna därifrån. Jag älskar att lyssna och röra mig till denna. Och, den är från Doctor Who. Musiken är skitbra, Murray Gold har gjort ett skitbra jobb med alla sju säsongers musik. Hope you enjoy it.
 
 
 
Låten är egentligen 4 minuter lång, men jag hittade inte hela på youtube. Men den finns på Spotify.
 
Nu är det dags för helgmys med chokladpudding och grädde.
 
Linnéa

Pottermore.

Godkväll.
 
Jag sitter inne på mitt rum och växlar mellan facebook, pottermore, bloggar och youtube. Pottermore är en superbra sida för alla som är eller har varit,eller som kommer att bli, Harry Potterälskare. Man får uppleva alla böckerna, som de är i böckerna på riktigt inte som i filmerna där de tar bort en himla massa detaljer. Man kan spela spel, läsa mer om allt i berättelserna och andra grejer som J.K Rowling har skrivit. Sidan är också helst säker. 
 
 
Linnéa

Cleaning my room to the sound of music :)

Hello.
 
Jag håller på med att städa mitt rum. Det går inge vidare, det är ju så förbannat tråkigt. Men musiken jag lyssnar på är bra. Jag lyssnade för bara en liten stund sedan på The Beatles, nu lyssnar jag på musiken från den första Harry Potter filmen. Jag har nämligen bestämt mig för att lyssna igenom alla mina spellistor, frpn början till slut för att se hur min musiksmak har ändrats sedan jag skaffade en egen Spotify för typ ett år sedan. Lite mikndre kanske. Den absolut äldsta och längsta listan heter Favoriter och inehåller 1915 låtar och om man satte igång den och bara lät den gå skulle det ta över fyra dygn för den att spela klart. Listan jag lyssnar på nu är Insperation. Den lyssnar jag alltid på när jag skriver mina böcker, just som insperation. Det finns ingenting mer inspererande än musik tycker ni inte det?? Förresten, nu när vi pratar om musik så kommer veckans låt lite senare idag. Nu ska jag fortsätta med städningen. 
 
Bara för att de är bäst.
 
THE BEATLES!!!
 
Linnéa

Doctor Who.

Hejhej.
Jag sitter och kollar på det andra avsnittet av säsong 1(av den nya versionen, jag vet inte riktigt vilket avsnitt det blir om man tar från början) av Doctor Who. Ja, jag vet att det är sent. Men jag är inte trött, så det blir väl ett eller två avsnitt till. Är det lov och dessutom helg så får man göra såhär. Det är ju bara en natt till jag kan göra såhär, så det kommer jag göra imorgon kväll också. Jag har bestämt mig för att kolla igenom alla säsonger, inklusive första. Jag hoppade ju över den när jag började kolla på DW eftersom David Tennant inte blir the Doctor förräns i andra säsongen. Nu ska jag fortsätta kolla. See ya.
 
The first Doctor, Christopher Eccleston.
 
And the best Doctor EVER. David Tennant.
 
Linnéa

Friday Night, yay.

God kväll allesammans.
 
Idag har jag inte gjort så mycket, mest varit lite missnöjd över att lovet är slut snart. Jag har som jag skrev i ett tidigare inlägg staplat ved på altanen idag. Och jag har ridit. Det vat jättetrevligt, vi hoppade studs, flera hinder nära varandra. När jag var hemma sen så var det popcorn och Doobidoo och sen kvällsmat och Skavlan. Mysigt. Nu sitter jag här vi dator och bloggar och vet inte riktigt vad jag ska göra mer under kvällen. Det blir nog lite charlieissocoollike och lite serier. Ska försöka mig på picmonkey också. Det är så kul att fixa till kort mm. Nåväl, vi synes.
 
Charlieissocoollike, hur jag hittade honom och började gilla hans vloggar. Detta är ett tag sedan.
 
Vad jag lyssnar på just nu:
 
 
 
 
 
 
Kom på att jag inte har visat er bilden på mig med Kent Agent och Mister Bister från bokmässan.
 
 
Linnéa

Staplat ved.

Hejhej.
Idag har jag inte gjort så mycket, gick upp tio i elva och satte mig vid datorn och käkade frukost. Där satt jag sen ett bra tag innan jag gick ut och började stapla ved. Pappa har köpt en jäkla massa ved som står i stora STORA kassar ute på garageuppfarten. Vi kör skottkärra efter skottkärra med ved för att få in det på altanen. Hela altanen kommer vara full med ved innan vi är klara, vi måste dessutom klämma in kaninerna där någonstans. Nu ska jag sätta mig och pussla och sen är det middag. Och ikväll är det ridning. VI syns ikväll.

Linnéa

RSS 2.0