Nu går de hem.

Anders och Mian och Hilda går hem nu. Det har varit en rolig dag. Men med många mindre olyckor (typ bränna mitt finger på en plåt, och sedan klämma samma finger mellan bordet och stolen. Bara några exempel) hehe. Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Godnatt.

Linnéa 


Ännu en häst

Dehär är de första hästarna som jag köpte.


Som ni ser är den rätt sliten.


Den här med.


Båda tillsammans.

Linnéa


Ice cream

De andra tog glass. Men jag orkade inte.

Jag sitter nu med öronproppar i öronen för att personerna ute på altanen lyssnar på en låt på högsta volym. Menmen det är bara en låt. Man får ju stå ut.

 
Bild på the ice cream.


Tha pepsi.

Linnéa


New shoes

Hello sunshines.

Jag köpte ett par nya skor när jag var i Halmstad för några dagar sedan (där jag också såg en väldigt konstig båt. Den kommer snart).


En sko. Den andra är precis bakom men den syns inte.


Bilden är lite suddig, men den andra skon är med.


With my feet.




Linnéa


Anders och Mian här.

Hejhej sötnosar.

Har ni haft en trevlig kväll?? Det har jag iallafall.Anders och Mian är här tillsammans med deras söta dottrer Hilda. Vi har wookat och pratat. Och jagat Hilda. on är tre år och väldigt busig, men rolig.

Till ett annat ämne. Det blev ingen Smallville. Det var family guy maraton istället. Smallville gick tydligen vid 15:00 idag istället. Så jag missade ett avsnitt. Men man kan inte gråta över det. Jag får se på det nästa vecka istället.

Hare gött.

Linnéa


Misslyckade cupcakes.

Jag skulle ju som sagt baka cupcakes idag.Och det gjorde jag. Men det blev en tragisk historia. Som slutade med en brännblåsa. Iallafall. Jag gjorde smet och hälde i det i formar.



och



Allt var frid och fröjd. Jag satte in cupcakesen i ugnen. Men när jag skulle ta ut dem igen slutade det såhär:


Hehe. Och med en brännblåsa stor som Mount everest.

Linnéa

Smallville

Hellu everybody.

Jag ska berätta om en favoritserie. Den heter Smallville och är jäkligt bra.  Den handler om Clark Kent, Chloe Sullivan och Louis Lane (jag vet Superman. Men den här är mycket bättre än filmen/filmerna). Superbra. Det är nu säsong 9 och jag följer den som jag vet inte vad. Jag missade den igår (den går fredagar kl.21:00 och lördagar kl:18:00) så ikväll missar Moa Bolibompa. Jag ska kolla på Smallville istället. HEHEHE. SÅ ikväll vid klockan 6 ska jag bänka mig framför TVn med popcorn, en chokladcupcake och läsk.




 Tom Welling/Clark Kent. Är han inte extremt gullig.

Linnéa


Slappar dag

Jag är helt SEG idag. Så jag har betsämt mig för att bara vara hemma idag. Förutom när jag ska åka till ICA och handla. Jag ska nämligen (när jag inte skriver av recept, spelar data, skriver dagbok eller glor på TV) baka chokladcupcakes. Ska bli gott.

Hare gött.

Linnéa


Horsie horse


Jag vet. Den är rynkig. Men det äre ingen gammal gubbe för det.



Titta!! En tvilling!! Surprise Surprise!!


Linnéa

Helg

Nu är det helg. Tja inte för att det gör någon skilnad. Det är ju sommarlov så man är ledig veckan runt. Men ändå. Det är något speciellt med helger ändå. Det är lite extra god mat med lite extra mys.

Jag har varit borta i Halmstad de senaste tre dagarna så det har inte blivit någon uppdatering men nu ska det bli ändring på det.


Linnéa

Grattis Syrran

Grattis Lillasyrran. Jag hoppas att du får en Underbar dag.


Funny clips

Jag har kollat lite på roliga filmer på MSN och jag kommer att länka till dem här.

Hur man inte ska köra motorcykel.

En rolig twilight/New moon parodi.
Jag lovar. Den är superrolig. Jag kollar på den typ en gång om dan.

Bebis som äter vattenmelon.
Supergullig.

Hund som är lika trött som jag är på morgnarna.


Det var alla roliga jag orkade lägga in nu.

Linnéa


Suck

Har precis läst igenom Ida inlägg och jag säger bara SUCK!!Hon är hopplös haha. Som en groda utan ben. Hag skulle inte ha skrivit det där, sitter nu och garvar åt ett gammalt dåligt skämt. Jag är ju nästan lija hopplös som Ida.

Jag sitter nu hör och lyssnar på high school musical musik i en supergullig pyjamas med en supergullig långhårig chihuahua med öronlurar. Ovanför står det "I´m a rockstar" . Supergullig. Köpt i Ullared.

Jag ska bara säga godnatt nu.

Linnéa


ida som skriver.

Näjmen tjoosan! Allt bra? Haha nej skojar bara lite med er. Iallafall, nu sitter Linnea och spelar sims 3 vid min gigantiska dator (jag skojar inte, den är typ enorm) ja, alltså den stationära inte den bärbara som jag skriver med just nu. Anyway, våra simsgubbar reste till Egypten, och då satte sig Linnea sig och skrev blogginlägg på sin blogg istället. OCH DÅ FICK JAG TA ÖVER! 1. Jag dödade en egyptisk gubbe, av hunger. Sist men inte minst dödade jag Linneas sim, killen då. " Ida får jag spela snart? " .. " Eh.. din kille försvann " HAHAHAHAHA. Iallafall så tog hon min kille istället, på sims för er efterblivna, ingen rör min Noa. ♥ hihi. Så hon gjorde om den, den som var så snygg med regnbågssmink i ansiktet :( Helt elak! Okej lite var ju mitt fel men ändå haha. Nu ska jag berätta hur snäll jag har varit mot Linnea igår/idag. På kvällen: vi spelade sims, när hon var på toa så stängde jag in hennes simgubbar i källaren och så gjorde jag nästan den tjejen gravid, HAHAHA. Fick värsta rycket när hon kom tillbaka, jag skojar inte, ni anar inte hur inne jag var i spelet så jag skrek när hon kom in. Seeen, så skulle vi ner och äta fika, när vi var klara så gick jag upp med Linnea, jag sprang före henne för jag skulle på toa och hon gick där uppe och var helt rädd för hon hittade inte mig, sen när hon gick ner för att säga till dom vuxna kommer jag där som en flygande ängel (a) Okej, det tyckte nog inte hon då men ändå.. sen gick vi upp igen och då sprang jag före henne ännu en gång och tog på mig en monstermask, hon blev verkligen skiträdd, och hennes puls var superhög i kanske 2-3 minuter någonting. Sen så gjorde jag mina simmar skitsnygga (tyckte jag) men hon gick runt och var helt förvånad av hur dom såg ut, haha. På kvällen sen vägrade jag att sova med tänd lampa. Imorse väckte jag henne med hög musik, smätter med BH-banden och skriker "LINNEEEA, LINNEAAAAAAAA", med sådan där fet, tjock röst. Hihi.
Nu sitter hon i frid och fröjd framför datorn, och jag ska lämna kvar henne här uppe, orkar inte vara inne.
Nu ska jag fixa mig. Puss/ Ida.



Har inget att skriva.

Allvarligt talat. Jag har absolut INGENTING att skriva om. Jag känner mig misslyckad som bloggare hehe. Ida har nu dödat min sims kille så jag ska sno hennes. MOHAHAHA.

God morgon.

Godmorgon sötnosar.
Jag är nu hos Ida. Vi spelar sims 3. Eller rättare sagt, Ida spelar sims 3 medans jag bloggar.
Min lillasyster fyllerår imorgon så senare idag ska jag och Albin åka och köpa presenter. Imorgon kommer det alltså att bli lite lägre uppdaterin än vanligt. Ida har nu gjort om sin killsim också. Yaaay!!! Jag hoppas att ni får en trelig dag.




Linnéa

Ida är en elaking

Det är hon verkligen. Först så gör hon min simsgubbe nästan gravid, Sedan gör hon en simsgubbe som hon vet att jag verkligen stör mig på, sedan springer hon ifrån mig upp på övervåningen. Jag blev asrädd, hon var ju borta också. Jag gick runt och letade efter henne. När jag hadde kommit nästan ända runt får ja se ett HUVUD. Det var ju inget riktigt huvud men ändå. Jag kutar ner för trappan och går in i köket där mamma, pappa Kalle och Raija satt.Ida kom ner efter typ en minut,hon hade varit på toa. När vi gick upp igen gick jag upp två sekunder efter dem andra och då hade Ida hunnit sätta på sig en superläskig mask. Och när jag kommer upp hoppar hon fram och skriker BU!!. Jag trodde att jag skulle dö Fem minuter efter hade ja fortfarande superhög puls.

Mamma och pappa har gått hem nu. Moa med förstås. Men inte Albin (sur) och inte jag. Vi ska nämligen sova här. Det kommer att bli roligt.

Godnatt.

Linnéa

Nu ska jag fåna mig och ikväll blir det Ida ^_^

Hejhej.

Jag älskar att göra barnsliga saker och jag tänker göra så länge jag har chansen att skylla på min lillasyster.  Min lillasyster har nu ett favoritspel som jag älskade när jag var liten. Eller iallafall mindre. Det är nån prinsessan och tiggarflickan spel. Ni vet den där barbiefilmen. Jag har ingenting att göra så jag tänker spela det en stund bara för det.

Ikväll ska vi till familjen Arnros och äta. Det ska bli roligt. Jag har alltid lika roligt när jag är där.

Linnéa


Gäster

Hellu.

Vi ska snart ha gäster och de kommer att vara här hela dagen så uppdateringen kommer att vara väldigt väldigt låg. Hehe.

Jag sitter här med Albin och spelar Frontierville på facebook.

Linnéa


Morden i Midsummer

Hejhej.
En favvoserie.

Morden i Midsummer. I det här avsnittet var dettvå stycken som dog. Båda blev dödade på samma sätt. De blev halshuggna. Den första var en man. Han åkte ett spöktåg. När han åkte in hade han huvudet kvar och när han kom ut så hade han inte det kan man säga. Man såg den blodiga kroppen i vagnen utan huvud. Paret i vagnen bakom fann huvudet i knäet.
Den andra som dog var en kvinna. Det var hennes ex som upptäckte det. Han skulle stjäla hos henne. Mitt i natten alltså. Han kände sig väl lite iaktagen kan jag gissa, så han vände sig om och fann hennes huvud på byron med fotografierna. Hon hade vidöppna ögon och stirrade på honom.


Morning sunshines

Hellu.

Jag och min familj ska snart åka till stägelhult och fira min morbror Martin.  För mig kommer det att bli en underbar dag och jag hoppas att ni får det med.

Linnéa


God natt.

Jag ska bara säga (eller skriva) godnatt innan jag går och lägger mig.

Ikväll har farmor varit här på kvällsmat och hon åkte hem nu. Det är alltid lika roligt när hon är här. Hon bärettar massa från när hon var liten, från när pappa var liten och så berättar hon saker som jag har sagt eller gjort när jag var liten, somjag har glömt. Det är alltid lika roligt som sagt. Vi pratar också om mina storasyskon om när de var små. Sanna var väldigt rolig när hon skulle sova i farmor och farfars stuga.

Albin har en kompis hemma som han inte har träffat sedan julas. Det är Lisas lillebror Max.

Men nu ska jag skriva det som jag loggade in för att skriva. Natti natti och sov gott.

Linnéa


Städ dag. Eller vecka

hejhej

Idag får det bli en riktig städdag. Även om folk som känner mig skulle säga 7 svåra år och 8 helveten innan jag blir klar. hehe jag ska bevisa att de har fel.

Linnéa


Kalla mig dum...

men jag längtar faktiskt lite tills skolan börjar. Det känns faktiskt konstigt att inte ha några läxor när man inte har något att göra. Så som sagt. Kalla mig dum, men jag längtar. Fast jag längtar inte till tidiga morgnar. Dem kan man klara sig utan.

Ne. Nu blir det lite farmville och sedan blir det sims.

Hare gött

Linnéa


Ingen Ida :(

Hejhej sötisar.

Det blev ingenting med Ida idag eftersom hon blev sjuk tyvärr. Så jag hr haft supertråkigt idag.

Krya på dig sötnos.

Linnéa


Bilder...

Nu blir det bilder från Kroatien. Alla bilderna är taga med min digitalkamera. Bilderna som är tagna med mammas system kamera är lite bättre och lite fler.


Utsikten från våran terass.


Palmen. Jag är helt kär i den. Det är en dadelpalm. Egentligen gillar jag inte dadlar men jag gillar att ha en palm på gården. Det är så häftigt.


Utsikten.

 
Närbild på ett fikonlöv.


närbild på fikon. Har ni käkat fikon någon gång. det smakar inte gott tycker inte jag.


Fotograf Anders.


En superstor rododendronbuske typ.

Gången ner till havet.


ännu mera utsikt.


utsikt.

Lite löv.


Såhär färggranna är löven i Kroatien.

försök till en närbild.

Cola.


Fantaaaa.


Alla älskar Toffifee!!

Käara Palmen.

Det kommer fler bilder sen. Nu ska jag snart sticka till Ida.

Byebye

Linnéa


Sims 3 soon

Goodmorning sunshines:D
Jag är fortfarande trött. Gick upp för ugnefär en timme sedan.  

Jag ska snart spela the sims 3. Jag har en familj som jag har kommit rätt långt med.

Bye bye
Linnéa

Ny design

Hello everybody.

Ida håller på att fixa med en ny design till min blogg. Hon hann tyvärr inte klart så det ser lite konstigt ut. Men det kommer att vara skitsnyggt när det är klart.

Idag så har jag i varje fall varit hos Ida som ni kanske förstår. Jag kommer att va me henne imon också. Då kommer jag även att sova över där. Det ska bli roligt.


Bye bye
Linnéa


Hobbiten

Helluu.

boken som jag nu ska recensera heter hobbiten och är skriven J.R.R Tolkien. Det är han som har skrivit sagan om ringen serien. Den här boken handlar inte om Frodo. Den handlar om Bilbo.

Bilbo får en dag besök av 13 dvärgar och utav Gandalf. De ska göra en resa genom farliga landskap och ta tillbaka ledardvärgens forna rike. De ska ta tillbaka det från en drake som tog deras rike när de var små (det vill säga flera hundra år sedan).
Det är i denna boken som Bilbo vinner ringen från Gollum.

Boken är spännande och lite av en förberättelse till sagan om ringen. Den är skriven innan den serien. Men det finns tyvärr ingen "uppföljare" och heller ingen film vilket jag tycker är synd. 


 


Hooooommmmeeee!!!!^_^

Helluuu alla sötisar.

Jag är nu hemma från härliga Kroatien. Det har varit supertrevligt. Men jag berättar mer när jag har bilder inlagda i datorn. Nu ska jag iallafall snart käka frukost.


Have a Nice day.

Linnéa


RSS 2.0