Fuzzy Fuzzy Cute Cute.

Jag gissar att det är en reklam. Men ÅÅÅÅH vad söta. Små söta valpar, kycklingar, kaniner och igelkottar. De är ju så sockersöta så att man bara vill äta upp dem.
Linnéa

The Sims 2 Djurliv.

Hejhej.
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har ju ett liv utanför bloggen också, hur skulle jag annars ha något att blogga om ?? ^_~, som jag måste leva. Jag har inte suttit vid datorn sedan i lördags. I söndags steg jag upp jätte tidigt och gick på gudstjänst i kyrkan, ska ha första konfirmationsmötet i morgon och det var obligatoriskt. Sedan åkte jag hem och åt middag och när jag hade ätit upp så åkte jag först till Johan och katterna för att hämta min sockersöta present, bilder kommer sedan, och efter det skyndade jag mig till Jasmine och va med henne och Elin resten av dagen.
Och idag har jag varit i skolan och gjort lite annat. Men det kommer att förbättras. Jag lovar.
Jag fick låna The Sims 2 Djurliv av Jasmine så att jag kunde instalera det på min dator, så nu har jag gjort det. Det är det roligaste av alla The Sims spel tycker jag, eftersom man kan ha djur. Djurälskare är jag, ända in i själen. Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Vi syns i morgon.
Bild från google.
Linnéa

Kokosbollar/Chokladbollar eller kalla det vad sjutton ni vill :)

Hejhej alla.
Jag ska precis börja med att baka chokladbollar. Vill ni ha receptet sen?? Kan kanske skriva det sedan. Men jag är ju som jag är, det tar timmar för mig att komma igång eftersom jag håller på och dansar runt i köket. Men vi syns.
Bild från google.
Linnéa

God Morgon.

Godmorgon.
Sitter just nu med ett glas O'boy i händerna. Gick upp för en halvtimme sedan och avslutar just nu min frukost. Jag ska snart göra en otroligt tidig middag. Mamma ska spela på bröllop idag och ska käka middag vid senast kvart över tolv.
Linnéa

Pust

Hejhej.
Jag har nu suttit i en timme, EN TIMME!!, och skrivit in låtar på iTunes från spotify. Det var 80 låtar sammanlagt. Och tro mig, det var inga korta namn. Jag trodde jag skulle bli galen, hihi. Men nu är allt frid och fröjd igen för nu är jag äntligen klar. Men jag har ju själklart en massa andra låtar att spela in och skicka till iTunes. Har bara 234 låtar, låånga låtar, kvar nu eftersom jag lade till några när jag spelade in förra gången. Två skivor om jag minns rätt.
Nu ska jag gå och lägga mig i alla fall. Vi syns imrgon.
Bara för att de är så vackra. Har inte gjort videon själv.
Linnéa

Äntligen

Ikväll har jag äntligen fått rida igen efter hela sommarlovet. Skrittade dock bara hela lektionen eftersom Millini sötis hade vaccinerat sig. Men det var supermycsigt och härligt ändå, jag fick ju träffa honom igen.  Imorgon så får ni se bilder på Johans katter Jussi(?) och Vicent(?). Jag vet inte om jag stavade rätt. Få fråga Joohan någon gång. När jag får hem min värligt försenade födelsedagspresent från Johan så får ni se bilder på det med.
Linnéa

Ridning snart!!!!!!!!!!!

IIIIH jag längtar jättemycket till halv fem ugnefär, för då får jag träffa hästisarna igen. Har saknat dem sjukt mycket hela sommaren. Särskilt Millini och Kubik som är mina två bäbisar. Jag är också lite nyfiken på om det är några nya hästar där. Jag har hört att det ska vara två, typ, nya från High Chapparall. Så jag längtar efter att få träffa dem med.
Vet att bilden är väl använd, men ni får stå ut med den igen.
Jag ber om ursäkt för den dåliga, inte alls, uppdaterningen igår. Jag ska åtgärda det i helgen. Men jag har bara inte haft tid, så mycket skola och så som jag har att göra. Och jag väljer faktiskt det framför bloggen.
Linnéa

En snabbtitt på Zorro

Jag ska gå och lägga mig om drygt en halvtimme så jag kommer att kolla en lite, liten stund på Zorro.
The fencing lesson.
Linnéa

Och så var det igång igen ;)

Hejhej.
Det märks verkligen vilken skilnad det är i 8:an mot vad det var i 7:an. Då kunde man ju gå och lalla lite, men inte nu. Vi har redan fått våra första läxor. I spanska, såklart, och även i engelska. Och så i svenska förstås, men jag ser det inte som en läxa att få läsa en bok. Vi håller på med klassiker, och vi fick välja bland kanske 6 - 7 olika äventyrsklassiker. Och dum som jag är, och lässugen, så tar jag ju såklart den som är mest spännande, men det är så att den mest spännande även är den tjockaste. Min läxbok är runt 660 - 700 sidor. Och det ska jag läsa på fyra vekor plus skriva en uppsats och lära mig lite om tre författare, skriva en resecion om boken, ha ett prov på sutet med mera, med mera. Och det är bara i svenska. Jag har ju ett ton böcker att läsa hemma. Suck, jag är helt hopplös. Hur ska jag ha tid med annat :). Jag är som jag är som sagt. Så tyvärr får det bli lite dåligt med uppdatering ett tag till. Men de få inläggen som blir kommer ofta att bli lite längre så att de tar igen det jag missar på dagen.
Jag ska försöka att komma ihåg att ta med mig kameran till skolan så att ni får lite bilder därifrån. På mig mest, det beror på om mina friends vill vara med på bloggen.
Vi ses på fredag sötis.
Bild från 2009 eller 2010.
Linnéa

AAJ

Hejhej
Som ni vet så har jag ju varnat för sämre uppdatering, och tro mig, det här är första tillfället jag har att blogga på på hela dagen. Och jag har inga läxor sedan. Men men. Jag slutade vid halv tre och gick direkt ut med Ziri sötnos.
Gick ju hem hit med henne som vanligt och hade henne här ett tag, någon timme eller så. Sedan så gick jag hem med henne. På hemvägen hem till mig efter att ha lämnat Ziri så fastnade skon i marken så min stortå typ vek sig eller något. Den är helt svullen nu och gör skitont.
Men nu till något roligare. Svenska Hollywood Fruar är igång igen. Yay. Jag tycker att det är jättekul att kolla på. De är så fjantiga ibland.
Linnéa

The mask of Zorro! MED ANTONIO BANDERAS!!!

Hejsan alla.
Jag sitter nu och väntar på att Albin ska bli klar med att packa ur sin väska så att vi kan sätta igång filmen The Mask Of Zorro.
Linnéa

Hemma sen en halvtimme

Hejhej.
Nu har jag kommit hem från skolan. Jag kommer definitivt inte att ha särskilt mycket bloggtid eftersom jag slutar halv fyra tre dagar i veckan. Suck, jag kommer ju också att ha mycket läxor och skolarbete hemma så jag tror att ni inte kan förvänta er så mycket uppdatering på dagarna under veckorna. Men på helgerna blir det mer såklart.
Bild från google.
Linnéa

I skolan just nu. Om jag inte är sen ^^

Hejhej.
Nu sitter jag förhoppningsvis i skolbänken och längtar hem, hihi, om jag inte är sen förstås. Vilket skulle vara pinsamt. Jag gissar att jag slutar kl 15:30 idag. Så det blir blogginlägg när jag kommer hem. Hoppas att det går bra idag. Önska mig lycka till.
Linnéa

Önska mig lycka till.

Hejhej.
Nu sticker jag till skolan. Det var länge sedan, skolavslutningen, som hela klassen träffades samtidigt, det är bara några få som jag har sett på hela sommarlovet. Så önska mig lycka till.
Vi ses på fredag bäbis. Du får bli min maskot idag.
Du med sötis.
Linnéa

Ska snart gå och lägga mig

Har just nu Robbie Williams i öronen och bloggar. Det har varit ganska bra uppdatering idag eller vad tycker ni?? Det kommer ju inte att vara lika bra uppdatering nu när skolan har börjat eftersom jag går i 8:an nu och kommer att ha rätt mycket läxor pch kommer att satsa på skolan väldigt mycket. Men minst ett inlägg per dag i alla fall. Ibland blir det fler ^_~.
Jag har ju sovmorgon till tolv i morgon eftersom det är första dagen och 7:orna ska slippa oss, hihi, så slutar dem tolv och vi börjar tolv. Men det är endast därför jag är uppe så sent. Annars skulle jag ligga i sängen redan vid tio. Jag ska ju gå upp rätt tidigt ändå, vill kolla på en film innan skolan så jag kommer att gå upp vid tjugo över sju, lite sovmorgon i alla fall.
Så kommer jag att känna i morgon haha.
Linnéa

Familjen hemma.

Hejhej.
När jag hade kommit ut ur duschen fick jag ett ryck och började städa rummet. Så det har jag gjort nu. Och så kom familjen hem för 10-20 minuter sedan och då var det slut med Ponny Akuten maratonet. Men jag hann med rätt många avsnitt ändå. Jag sitter nu och kollar runt på lite olika boggar, läser på om kaniner och är inne på hästnet.se och kollar på söta häsar och drömmer om den dag då jag har en egen häst. Jag borde nog öva lite piano snart också. Så det ska jag nog också göra.
Bild från arkivet.
Jahapp, skola imorgon också. Vet inte riktigt vad man tycker om det. Kul men trkigt också. Man är ju inte fri att göra vad man vill, men nu händer det ju lite också. Innan i sommar kunde jag ha dagar då jag bara gick runt och hade tråkigt. Inte orkade man sticka till biblioteket heller när böckrna var slut eftersom det var för "långt" bort, 3 och ev halv km, men nu är jag ju högst 200 m ifrån så då kommer jag att gå dit minst varannan dag. Alltså, biblotikarierna känner mig ju nästan, så ofta som jag är där. Hihi.
Bild från google.
Det blev ju ett rätt långt inlägg det här. Hade mycket att skriva om.
Linnéa

Dusch.

Nu ska jag snarthoppa in i duschen. Känner mig jätteäcklig. Helt settig och så. Men först ska jg kanske gå ut och hoppa lite kanske. Eller så gör jag det efter. Hur som helst så ska jag fortsätta kolla på film när jag har duschat. Sista fria dagen innan skolan börjar vill man ju ha lite slapp.
Längtar jätttemycket till fredag då ridskolan drar igång igen.
Wow, mitt hår är långt på den bilden.
Linnéa

Halvdöd ^^

Hejhej.
Jag har varit ute och joggat och gjort magövningar. Så jag är helt slut. Jag ska nu göra middag och ha Ponnyakuten maraton. Mamma och pappa är på IKEA, Moa är hos en kompis och Albin är i Halmstad så jag har huset helt för mig själv. Jag håller också på att spela in en en spellista på Spotify som tar 16 timmar. Jag har delat upp den i flera omgångar. Från början var det över 400 låtar, nu är det bara 260 kvar. Ska fixa in det på iPoden sen.
Linnéa

And I am telling you, I'm not going by Jennifer Hudson.

Veckans Låt är otippat And I am telling you I'm not going av Jennifer Hudson.
Linnéa

Kräftskiva ikväll

Hejhej.
Ikväll blir det kräftskiva hos Anderssons. Det bästa i hela augusti, mums, jag älskar kräftor. Det är det godaste som finns, dessutom är det en kul grej att vi träffas några familjer och har trevligt.
Det är något konstigt med blogg.se för jag kan inte ladda upp bilder.
Linnéa

Ponny Akuten säsong 1

Jag lånade rätt mycket på biblioteket idag, bland annat Troy, Knight and Day, och Ponny Akuten säsong 1. Så nu ska jag sätta mig och se igenom i alla fall de första avsnitten. Har ju rätt mycket att kolla igenom på bara sju dagar.
Linnéa

Elin är här.

Hejhej.
Nu är Elin här och vi ska kolla på film, vi väljer mellan My super ex girlfrien, Troja och The bounty hunter.
My super ex girlfriend.
The Bounty Hunter
Troy
Linnéa

Cykeltur i regnet

Hejhej.
Snart bär det av med en cykeltur i regnet på väg till bibblan. Ska bara kasta i mig en macka eller något innan. Jag ska möta Elin där vid ett så jag får skynda mig.



Linnéa


Middag.

Nu ska jag börja göra middag. Jag ska ju vara på bibliotwket vid ett så jag får äta en tidig middag. Sen ska jag bara sticka iväg. Jag kommer att ha med mig kameran. Måste bara byta batterier först.
Linnéa

God tidig morgon.

God morgon.
Jag jag upp runt halv tio och sitter och gäspar för fullt. Jag är dödstrött. Vill gå tillbaka till sängen, inte blir det bättre av att man har ont i huvudet heller. Men men, jag har i alla fall en sak att se fram emot idag. Jag ska möta Elin på biblioteket idag vid ett, även om jag inte ser fram emot att cykla dit,det spöregnar ute.När vi har lånat klart våra böcker ska vi förhoppningsvis cykla hem till mig och baka. När jag säger förhoppningsvis så menar jag att hon inte har svarat på det, ska fråga igen.
Såhär ser jag ut denna morgon. Trött som sjutton. ^^
Linnéa

Spelar in

Hejhej.
Jag spelar in min spellista på Spotify så jag kan lägga in de i iPoden. Jag spelar in med Replay Music 3 och lägger in musiken i iTunes. Sen fixar jag in musiken i iPoden.
Godnatt Linnéa

Schema

Hejhej.
Idag har äntligen mitt nya schema kommit upp på dexter. Jag blev helt överlycklig, schemat ser jättebra ut. Men jag gissar att de inte är helt klara än. Men en sak gjorde mig överlycklig. Vi har musik hela året nu. Jippie.
Linnéa

Curry Kycklingnuggets med Ugnspotatis recept.

Hejsan allesammans. Jag älskar ju som ni kanske märkt currykyckling. Och jag tänkte att ni kunde få receptet så att ni kunde testa. Så här får ni receptet på ett superlätt och supergott recept.
Kyckling ingredienser.
1 Kyckling bröstfilé.
Curry
Smör, att steka i.
Peppar
Salt.
Ungspotatis Ingredienser.
4 små potatisar eller 3 stora.
Olivolja
Salt.
How To Do.
Sätt ugnen på 225 grader celsius.
Dela potasisarna först på mitten och sedan på mitten igen. Lägg dem på en plåt, häll på lagom med olivolja, Hur mycket olivolja det ska vara beror på hur mycket smak du vill ha, och kleta in dem i oljan. Sätt in i ugnen och sätt på 10 minuter. När ni har satt in potatisarna i ugnen, tina en kycklingfilé i mikron  och tärna dem sedan i lagom stora bitar. Sätt en stekpanna på spisen och lägg i en klick smör. När smöret har smält häll i kycklingen. Om ni har vidrört kycklingen tvätta händerna noga. Rör om i kycklingen då och då. När potatisarna har fått tio minuter i ugnen, rör om och sätt på tio minuter till. När de tio minuterna har gått gör ni samma sak, sätt på fem minuter istället för tio. När potatisen är klar ta ut den ur ugnen och rör om, krydda med salt. När kycklingen är klar, krydda med en nypa salt, en nypa peppar och curry efter smak. Häll upp på en tallrik, dela potatisen i bitar rör om med kycklingen och ät.
Det ser kanske inte så gott ut, men det är det, lovar.
Det var receptet på min supergoda Currykyckling med ugnspotatis. Bon apetit ^_~
Linnéa

Idag ska jag...

Godmorgon. Eller...
Jag gick upp halv nio och satte på TVn och åt frukost framför Hannah Montana och Våra värsta år och bloggar lite nu. Idag har jag bestämt mig för att jag ska jogga en runda, det var några dagar sedan. Sen måste jag hem och göra middag. Blir Currykyckling nuggets och ungspotatis. Mumma. Sen gissar jag att jag kanske ska plugga lite spanska så jag inte ser helt dum ut på första spanska lektionen. Sen blir det piano och sångövning. När jag övar sång nu på lovet när jag inte har läxor så tar jag bara låtar jag gillar och övar in dem med teknik, text och melodi och allt. Jag menar, försök er på den här.
Med rätt teknik och en rätt kraftig röst klarar man det. Man kommer väldigt långt med rätt teknik.
Här kan ni förska själva.
Linnéa

Gäsp, gäsp

Jag är supertrött. Sitter och gäspar framför datorn, samtidigt som jag tänker på läxor. Skolan börjar ju på måndag. Men än är jag ledig och i morgon ska jag njuta. När jag är hemma nästan själv. ^_~. På fredag ska jag möta Elin på biblioteket vid klockan ett. Nu ska jag bara spela lite.
Det är något skumt med internet så jag kan inte lägga upp bilder.
Linnéa

Duscha

Hejhej alla.
Jag har precis ätit kyckling med ungspotatis och nyst ut en halv morot över datorn, blää, och nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan packa till Stägelhult där jag ska sova i natt. Mysigt. Min söta lillasyster hänger med eftersom fritids är stängt i morgon.
Morfar kommer och hämtar mig och Moa runt fem.
Bild från google.
Linnéa

Nostalgisk

Jag sitter och kollar på videor på youtube som är från gamla barnprogram som jag älskade när jag var liten. Som Nalle har ett stort blått hus, bananer i pyjamas och my little pony. Hur gulligt som helst. Barnprogrammen var verkligen mycket bättre förr.
Älskade verkligen Nalle har ett stort blått hus.
Linnéa

Klara imorgon ^^

Hejsan.
Imorgon ska jag till Stägelhult och sova där på kvällen. Men jag ska inte dit förrän typ fem. Så därför kommer det att bli lite sämre uppdatering på onsdag.
Sitter nu och lyssnar på musik och är inne på facebook.
Bild från google.
Linnéa

Rainymood.com

Hellu allesammans.
Idag är jag uppe med tuppen. I stort sett i alla fall. Mamma och pappa väckte mig när de skulle till jobbet.
Jag vill tipsa om en bra sida som heter rainymood.com. Om man gillar ljudet av regn, som jag gör, så är det en super sida, även regniga dagar som den här.
Här kommer en bild på en Gypsy Vanner, eller på svenska, Tinker.
Bild från google.
Linnéa

Troy

Filmen Troy/Troja trailern. Det var inte möjligt att få in den på bloggen så jag kan bara länka till den. Kolla på trailern och kolla sedan på filmen. För den är asbra.
Med Orlando Bloom, Brad Pitt och Eric Bana.
Bilderna är från google.
Linnéa


Hihi, det här är typ världens sötaste, roligaste hund.

Ultimate Dog Teaser.
Linnéa

Absolut tråkighet.

Jag har skittråkigt. Jag har ingenting att göra överhuvud taget. Så jag har ingenting att skriva om heller. Tyvärr.
Linnéa

Sista veckan i frihet.

Hejhej.
Imorgon börjar sista veckan innan skolan och allt annat drar igång igen. Så man kan säga att det är sista veckan i frihet.
Jag måste säga att jag känner mig lite kluven, samtidigt som jag vill att det ska vara sommarlov året runt så längtar jag lite till skolan också. Plugghäst som jag är. Och så är det ju så att när skolan drar igång så drar ju även ridningen igång. Det är det jag längtar efter mest, Millini bäbis, snart kommer jag. Att få träffa hästarna igen efter hela sommarlovet kommer ju vara super. Särskilt mina bäbisar Millini och Kubik.
Men jag kan ju inte säga att jag längtar efter läxor och stressiga, tidiga morgnar. Men annars kommer det att vara kul.
Millini.
Jag och lilla Kubik. Även om han inte syns så bra.
Och så Lilla Sante Pante Sötnos. Sankar dig gubben.
Linnéa

Iskallt uppdrag.

Ikväll blir det Bond. James Bond. Närmare bestämt Iskallt Uppdrag inspelad någon gång på 80 talet. Eftersom jag är en Bond älskare så ser jag frsm emot filmerna som visas varje lördag hela veckan.
Just nu sitter jag med ett glas o´boy och gör inte så mycket.
Linnéa

Ut och jogga, igen.

Hejhej.
Nu ska jag ut och jogga. Visst är jag duktig som har kommit igång med det^^. Nu ska jag i alla fall sätta på mig gympakläder och sticka ut oh jogga en stund.
Jennifer Hudson. Bild från Google.
Linnéa

Cutie

Finns det något sötare??
Linnéa

Steppin' to the bad side - From the motion picture Dreamgirls.

Veckans Låt.
Steppin' To The Bad Side.
Älskar denna låt. Skitbra.
Linnéa

Home

Hejhej.
Nu är jag hemma igen. Det blev inte månge bilder, men några blev det. Jag hade inte med mig kameran in i Louisiana, så det blev några från bilen istället.
Bilderna kommer imorgon.
Linnéa

Om jag kunde drömma, Stephenie Meyer

Klart att hon redan har fått upp ögonen för Cullens, hörde jag den första tanken fortsätta.
Jag kände igen"rösten". Jessica Stanley. Det var ett tag sedan hon stört mig med sitt tankepladder. Vilken lättnad det hade varit när hon äntligen kommit över sin missriktade förälskelse1 Det hade varit näst intil omöjligt att undkomma hennes nästan konstanta, löjliga dagdrömmar och jag hade till och med önskat att jag kunnat förklara för henne exakt vad som skulle hända om mina läppar, och tänderna bakom dem, kommit i närheten av henne. Det hade omedelbart fått tyst på de där enerverande fantasierna. Tanken på hennes reaktion fick mig nästan att le.
Vad det nu ska tjäna till, fortsatte Jessica. Hon är inte ens särskilt söt. Jag fattar inte varför Eric stirrar på henne... eller Mike.
Hon tänkte det sista namnet med ett hugg av avund. Hennes nya förälskelse, den populäre Mike Newton, var knappt medveten om hennes existens, men tydligen var han fullt medveten om den nya tjejens existens. Som barnet och det blanka föremålet igen. Detta faktum gjorde Jessicas tankar en aning fientliga, även om hon utåt sett var vänlig mot nykomlingen medan hon berättade det som var allmänt känt om min familj. Den nya tjejen måste ha frågat om oss.
Alla tittar på mig också i dag, tänkte Jessica belåtet, som en sidoreplik. Vilken tur att Bella fick två lektoner ihop med mig... Mike kommer säkert vilja fråga mig hur hon...
Jag försökte stänga ute det innehållslösa pladdret innan småaktigheten och banaliteter drev mig till vansinne.
" Jessica Stanley berättar för den nya tjejen om klanen Cullens alla smutsiga hemligheter", mumlade jag till Emmet för att distrahera mig.
Han skrattade lågt. Hoppas hon gör det bra, tänkte han.
"Ganska fantasilöst, faktiskt. Bara en liten antydan till skandal och inte en gnutta skräck. Jag är lite besviken."
Och den nya tjejen? Är hon också besviken på skvallret?
Jag började lyssna efter vad den nya tjejen, Bella, tyckte om Jessicas berättelse. Vad såg hon när hon betraktade den egendomliga, blekhyade familjen som alla undvek??

Beautiful Dead Jonas Bok

Dags för en till bokresecion. Jag har läst boken Beautiful Dead Jonas bok. Det var rätt länge sedan jag läste den, jag har bara inte orkat skriva en resecion om den. Det var i våras jag läste den, och jag älska den. Den är superbra och jag längtar till jag får tag i tvåan, Arizonas bok.
Boken är jättespännande. Jag kunde knappt lägga ner den när jag läste den, ville bara veta fortsättningen. Och jag gillar slutet också.
Ur första kapitlet.
Kap 1.

Det första jag hörde var en dörr som slog i vinden. Ljudet skrämde mig, för jag visste inte ens att det fanns ett hus här ute i skogen, så långt från stan.
Ta det lungt, tänkte jag. Skärp dig Darina! Men i det här läget skulle ett fallande löv ha skrämt mig. Det var två dagar efter att Phoenix hade dött.
Så dörren slog och mitt hjärta bultade, och jag letade efter något, på den där åsen. Jag gick upp på krönet och tittade ner, och där var det - ett gammalt timmerhus med veranda, en stor gammal lada och en sådan där rund vattentank på en ställning, sönderrostad och väderbiten. Framför det övergivna huset stod en risig gammal pickup utan stänkskärmar och med buckligt tak, och kring verandan växte knähögt, gulnat gräs.
Det var dörren till ladan som stod och slog i vinden.
Det var första sidan i boken. Som jag sa tidigare så tycker jag att boken är väldigt spännande, och för er som gillar deckare så är det det i boken också.
Linnéa

Påväg till Loisiana muséet

Hejhej.
Nu sitter jag i bilen på väg till Danmark. Kameran är själklart med, om jag har kommit ihåg den, och om man får så blir det bilder inifrån muséet. Annars får det bli bilder från båten, Danmark, bilen och Malmö. Men förhoppningsvis så blir det lite bilder inifrån muséumet också.
En bild på söta Herak.
Linnéa

Powerwalkat.

Nu är jag tillbaka från powerwalken. Jag hade varit ute och gått i typ fem minuter och så kom det världens superregnskur. Jag hade paraply, men från ryggen och neråt var jag helt dyngsur. Ush.
Så här mycket regnade det. Bild från google.
Linnéa

Ut och gå.

Jag ska snart ut och gå och efter det ska jag skriva ett tidsinställt inlägg till imorgon, så att det inte är helt dött på bloggen.
Haha, Lisebergskaninens flickvän.
Linnéa

Färdigbakat. För idag :P

Nu står andra plåten med muffins i ugnen och jag väntar bara på att de ska bli klara. De blev supergoda.
Nu bloggar jag och lyssnar lite på Dreamgirls, The Supremes och Miachel Jackson.
Bild från google.
Linnéa

Ska baka, IGEN!!!

Hellu allesammans.
Jag ska baka igen bara för att ha något gott i kylen. Jag ska dock ta ett säkert kort, nämligen smarriga chokladmuffins.
Vad jag lyssnar på just nu.
Imorgon ska jag till muséet Loisiana i Danmark med familjen så det blir ingen uppdatering imorgon.
Efteråt ska hela familjen sova hos mammas kusin i Malmö.
Linnéa

Relax

God kväll ^_~
Jag jobbar just nu på att lugna ner mig efter en hetsig dag, jag sitter på mattan och blundar och lyssnar på lugn musik. Superskönt att inte behöva bry sig om någonting, förutom att vara tyst och andas. Testa.
Bild från google.
Linnéa

Sitter på Facebook

.
Sitter nu och lyssnar på musik och är inloggad på facebook. Jag har gjort rätt mycket idag. Bland annat joggat och städat hela rummet. Inklusive dammsugning och moppning.
Bild från google.
Linnéa

Dålig uppdatering idag.

Hejhej allesammans.
Idag kommer det att vara seg uppdatering för att jag har mycket att göra. Jag ska städa rummet och springa och efter det ska jag bara ta det lugnt och titta på Troja.
Superbra film.
Linnéa

Bakar för fullt

Hejhej allesammans.
Förlåt för den sega uppdateringen idag. Men jag har verkligen haft mycket att göra. Jag har cyklat till Anderstrorp och köpt ett skrivblock, cyklat till ICA och handlat ingredienser, cyklat till biblioteket och lånat böcker och bakar nu. Jag bakar bröd, och medans jag väntar på att det ska jäsa klart gör jag citronsaft och kolagömmor.
Linnéa

Ut och jogga.

Nu ska jag ut och jogga.  Önska mig lycka till.
Linnéa

God Morgon denna söndag.

God morgon allesammans.
Jag vaknade för ugnefär 20 minuter sedan och ska snart gå och äta frukost.
Jag har bestämt mig för att om det slutar regna en stund så drar jag ut och joggar.  Så vi får hoppas att det blir uppahåll en liten stund så jag hinner utan att bli jätteblöt.
Jag och Emilia.
Linnéa

Hemma.

Jag har varit hemma från promenaden med Emilia och Ida i ugnefär en och en halv timme. Men mamma och Susanne hade datorn för att kolla på bilder från Kroatien. Men nu är jag tillbaka för att fortsätta plugga på om kaniner.
Innan jag gick ut.
¨
Himlen är oskyldigt blå, med lite moln.
Den här vägen har jag gått många gången.
Jag och Ida.
Jag och Emilia.
Närbild.
Linnéa

Ska ut och gå.

Jag ska ut och gå med Emilia och Ida. Jag kommer själklart att ha kameran med mig. Så vi får se om det blir några bilder.
Bild på en Löwenkanin från google.
Linnéa

Höststövlar.

Jag fick även ett par höststövlar.
Din sko.
499 Kr.
Stövlarna är jättesköna och jag längtar tills jag kan börja använda dem.
Linnéa

Ballerina.

När vi var i Trönninge så åkte vi in en dag till Halmstad och shoppade. Jag fick två par skor av mamma.
Ballerinaskor.
Din sko.
99 kronor.
Linnéa

Trönninge och Lisebergs bilderna.

Trönninge:
Ingrid sätter upp Albins säng. Jag hjälper till med att bädda sedan. Hon får göra grovarbetet ^^.
Ligger i hängmattan och har den här utsikten uppåt.
Mina fötter.
På väg ner till kossorna. Backen är mycket brantare än den ser ut att vara.
På väg till kossorna.
I kohagen.
Hos kossorna. Vi blev helt omringade av kossor. Bokstavligt talat. Det var kossor överallt. När mamma kom så tog hon först bilder. Men när det kom ännu fler kossor blev hon orolig och ville att vi, jag, Ingrid och Albin, vi stannade dock ett kort tag till.
"Min" kalv. Ingrid och Lisa har döpt de flesta kossorna till olika namn. Men de hade inte döpt nr 0919 så jag döpte henne till Hope.
Kossorna var blyga men nyfikna.
Hope.
Haha egopic.
Prickia, Ingrids lillasyster Lisa hade döpt den prickiga kalven till det.
Liseberg.


I bilen på väg till Liseberg.
Vägen.
I Virvelvinden. Precis när jag tar kortet sätter karusellen igång så jag skyndar mig att stoppa ner kameran i väskan.
Colorado. Jag blev verkligen super blöt när jag åkte denna karusell. Jag blev träffad av alla "fällor" som man kan bli träffad av. Jag fick bland annat en vatten stråle rätt i pannan.
Colorado.
Innan jag blev dyngsur.
Vi åkte såklart Balder.
I kön till Balder.
Balder.
Lisebergskaninen hans assistent och Starke Adolfkaninen hade en föreställning med trollkonster.
Jag och Elin utanför spegelsalen.
Medan de andra tog en glass på Ben & Jerry's...
tog jag ett glas vatten.
Linnéa

Världens sötaste kattunge

Är den inte supergullig??
Linnéa

Uptown girl cover.

Här kommer Westlife's version av Uptown girl.
Linnéa

Uptown girl Billy Joel.

Hejhej.
Veckans låt den här veckan är Uptåown gilr med Billy Joel.
Westlife har gjort en cover på den.
Den kommer upp snart.
Linnéa

Bilder kommer...

Hejhej.
Bilderna från Trönninge och Liseberg kommer snart. Jag ska bara få in dem i datorn. Jag har ju lite annat att göra om dagarna än att bara sitta vid datorn. Idag var hela familjen nere vid Skalleberget och paddlade kanot. Jättemysigt. Vi badade efteråt. Jag kommer att ha sån träningsvärk i armarna imorgon..
Linnéa

Rensar.

Hejhej.
Jag håller på och rensar bort en massa gamla bilder från datorn. Jag har verkligen fotat en massa skumma bilder.
När jag ser bilderna från 2008 - 2010 så ser jag verkligen hur jag har förändrats. Jag var verkligen pluttig 2009.
Januari 2010.
Juli 2011.
Ser ni vilken skillnad.
Linnéa

RSS 2.0