Vart vid majbrasan.

Hejhej.
Kom precis hem från majbrasan vid Majsjön. Tog en massa bilder i det vackra vädret. Nu sitter jag och lyssnar på "Zoot suit riot" och väntar på att familjen Arnros ska komma. Snart blir det kvällsmat i form av örtlax, potatis och smörsås.
Från google.
Linnéa

Är du sallad??

Hejhej.
Sitter och lyssnar på:
och när låten är slut så är det första jag hör: "Är du sallad?" WTF. Haha. Och på radion går: Alla krokodiler, alla krokodiler alla krokodiler dansar. Jaha, trevlig valborgsmässoafton.
Linnéa

Painted the bunnycage :)

Okej,
Jag ska börja med att säga att jag inte är säker på att rubriken är grammatiskt korrekt, men den beskriver ganska bra vad jag har gjort idag. Jag grundmålade insidan av kaninburen idag. Den blir vit på insidan, och om jag ska säga det själv så är jag ganska stolt över mig själv. Jag tror att det var första gången jag målade något sådant. Men det var kul, och det är tur, för när vi har skaffat mer färg ska jag lägga till ett lager färg. Jag får hoppas att jag får lite mindre färg på armarna och i ansiktet. Allstå jag vet inte hur jag fick färg i ansiket. Det såg ut som om jag hade en vit mustasch. Fult var det. När stora datorn är fixad ska jag lägga in en bild på hur händiga jag och pappa är.

Imorgon ska jag och Matilda bada. Runt fem ska min familj också fira valborg med familjen Arnros. Vi ska ut till Gäddviken och kolla på den söta lilla elden. Jaja, nu ska jag dansa lite. See ya.


Från google.

Linnéa


Farmor kommer strax.

Hejhej.
Eftersom det är farfars födesledag idag så kommer farmor hit idag. Vi ska äta grillat. Jag vet inte riktigt hur gammal farfar skulle ha blivit idag om han fortfarande hade levt. Men runt 90.
Saknar dig farfar.
Linnéa

The boys are back in town - Thin Lizzy

Veckans låt.
The boys are back in town by Thin Lizzy.
Linnéa

Work day.

Hejhej.
Idag har jag lite av en jobbardag. Jag ska städa rummet, måla knainburen, plugga och spela piano och sjunga.Ikväll kommer farmor och vi ska fira farfars födelsedag. Om ca fem minuter är det lunch och efter det ska jagduscha, sen är det bara att sätta igång.
Det är superskönt att man slipper gå upp tidigt och gå till skolan imorgon, istället ska vi fira valborg tillsammansmed familjen Arnros. Mysigt. Nu ska jag käka, vi synes.
Det här är vad jag lyssnar på. Den blir bättre efter ca 30 sek.
Linnéa

Night, night.

Hejhej.
Är lite sur på CDON.COM då de säger; "Beställ innan kl 16:00 idag så får du hem det imorgon." Men det får man inte. Satt och väntade på postbilen idag, men det fanns ingen Sherlock med. Dålig CDON. Menmen, det får man väl leva med. Det dåliga är att jag kan få den tidigast måndag, tror jag, eftersom det är helg nu. Och om jag inte får den på måndag måste jag vänta tills på onsdag, på grund av att på tisdag är det första maj och det är en röd dag då ingen jobbar förutom typ brandmän, poliser och folk inom vården. Surt. Jag ska strax gå och lägga mig. Är ganska trött om jag ska vara ärlig, och jag mår illa, så jag får nog ta en samarin innan jag borstar tänderna. Jaja, vi synes.
Ser ni, snubben här håller med mig. Dåligt CDON.COM.
Linnéa

Världscupen.

Hejhej.
Jag sitter och kollar på SVTplay och kollar på Världscupen i hoppning och väntar på postbilen. Hoppas nämligen att Sherlock kommer idag. Jag ska strax laga mat. Kan ni gissa vad?
KYCKLING.  Haha. Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer.
Linnéa

Gamla minnen

Hejhej.
Jag var inne på svtplay.se och märkte att Björnes Magasin är tillbaka. Fatta vad glad jag blev. Jag växte ju upp med det programmet. Nu ska jag sitta och mysa med ett program Extra Extra och sen ska jag duscha.
Linnéa

Ten to eight o 'clock

Hejhej.
Klockan är, som ni kanske ser tio i åtta och jag har ganska precis käkat kvällsmat bestående av pannkakor. Imorgon slutar jag vid tio eftersom i stort sett alla lärarna ska gå på en annan lärares begravning. Jag kände inte honom, så jag ska inte gå, men det är ändå sorgligt. Den extra tiden jag har hemma ska jag använda till att plugga. Jag har en massa spanska att ta igen, jag har NOprov och Hemkunskapsprov, dessutom ska jag spela piano och sjunga en hel del. Har pianolektion imorgon förresten. Ska bli kul, sen blir det ridlektion och det är det som utmärker helgen. För mig blir det inte helg om jag inte har haft en mysig ridlektion på fredagen. Nåja, nu ska jag dansa. Vi synes.
Ps. Beställde Sherlock season 2 idag, innan fyra, så om CDON.COM håller vad de lovar så kommer den imorgon. IIIIIH.
Linnéa

Utmattad.

Hejhej.
Jag är helt utmattad. Det hela började med en ganska sömnlös natt på grund av att jag drömde mardrömmar hela tiden. Sen går man ju upp tidigt, och så har jag ahft styrketest på gympan. Dessutom så har jag haft först genrep coh sedan konsert och kom inte hem förräns vid nio. Jag har varit igån i 14 timmar. Och det på bara 6 st rost mackor totalt. Det gör en trött. Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag sova som en stock. Förhoppningsvis utan mardrömmar.

Linnéa


It's my birthday today.

Hejhej alla.
It's my birthday today, just sayin'. Haha, jag har haft en trevlig dag med prov, och lunch med mycket lök i. Ush. Men förutom det har det varit en riktigt trevlig dag. Just  nu sitter jag och twittrar, på spanska, och väntar på att storebrorsan med flickvän ska komma. Vi ska käka wokat och sen blir det tårta. Mums.
Förresten det här med twitter, skaffade en på spanskan idag med resten av klassen, vi ska twittra på spanska varje dag, det kommer att höja våra betyg säger våran spanskalärare. Lite konstigt kanske, men det var en tervlig lektion ändå, lite omväxling. Vi syns.
Pappa måste fixa datorn snart.
Linnéa

Last day as 14

Hejhej.
Idag är det min allra sista dag som 14. I morgon är det min födelsedag. Yay. Vet ni hur jag firar det. Med prov :(.  På Buddhism. Jag tycker att det äs skitsvårt och jag kommer aldrig att komma ihåg de fyra ädla sanningarna, den åttafaldiga vägen och allt det. Hjälp mig. Jag kommer att tillbringa resten av kvällen med att plugga. Men, på eftermiddagen är jag fri, skönt. Nu ska jag fortsättga äta och sen ska jag plugga lite mer. Vi syns.
Sista dagen jag kan säga att jag är fjorton. Sjukt.
Linnéa

Kalas.

Hejsan allesammans.

Nu sitter jag och Klara och är oense om hurvida Benedict är superhet eller inte. Jag säger att han är det, Klara säger att han ser gammal ut. Bajs på dig Klara.


Jag menar, SE PÅ HONOM!!



Linnéa


Födelsedagskalas för släkten

Hejhej.
Sitter och lyssnar på gamla klassiker och väntar på att cupcakesen ska svalna. Testar ett nytt recept som jag fick igår av husmor i Kulltorp, tror jag att det hette, när jag vart på konfaläger. Släkten kommer vid fyra, så när jag är klar med cupcakesen ska jag städa och om ca en och en halv timme ska jag börja göra mig i ordning. Jag fyller ju år på tisdag. Hihi, jag är snart femton.
Från google.
Linnéa

Dance, dance.

Hejhej.
Det har varit en jättetrevlig dag. Började dagen med att dansa i två och en halv timme, bugg, vals och foxtrot. Sen hade vi en kort lektion i engelska, lång håltimme och sen hade jag sång, så det blev bara 20 minuters NO. Här hemma har jag bakat, spelat piano och pluggat. Hade ridning vid halv sju. Det var nog den roligaste lektionen på länge. Hoppade utan tyglar, sen så vart vi lite ansvarslösa och red baklänges, red i damsadel och stod upp på hästarna.
Det tråkiga idag är att jag sträckte en muskel eller något, så jag haltar rätt rejält. Men men, helt okej igår.
Gammal arkivbild.
Linnéa

The Library

Hejhej.
Idag stack jag till biblioteket lite snabbt under en håltimme. Den första av två jag har på hela veckan. Jag lämnade en ljudbok och kom hem med en film, en ljudbok som är dubbelt så lång och tre böcker. Varav en är den första i en lång serie om drakar, tror att det var minst 25 böcker i serein, den andra boken är den första i en annan lång serie om drakar med minst 22 böcker. Den tredje var Baskervilles Hund. Hihi, jag ska börja läsa Sherlock Holmesböckerna och novellerna nu när jag har sett två säsonger ur världens bästa serie. Det kommer nog att kännas lite konstigt att inte har en Sherlock som SMSar och använder nikotinplåster, utan istället en med hög hatt, pipa och som tar andra droger med hjälp av spruta. Ush, jag kommer nog att hoppa över de bitarna, jag hatar sprutor.
Jag kommer dock inte att börja läsa dem på ett tag, jag har en en och en halv meter hög bokhög som bara väntar på att bli läst, just nu håller jag på med "Bloodlines" på engelska, "Borta Med Vinden" och "Det lilla huset på prärien." Perfekt att läsa om kvällen, speciellt när man är lite förkyld ochvill ha en riktigt tjock bok att krypa upp i soffan med när man kommer hem från skolan. Mys.
Så mycket mer än det har jag inte gjort, jag har dammsugat, spelat piano, sjungit så gott jag kan hes som jag är och så har jag läst. Strax ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig. Vi synes.
En gammal bokversion:
Och en ny serieversion:
Benedict Cumberbatch som Sherlock Holmes i det andra avsnittet i den andra säsongen av BBCs serie Sherlock. The Hound of Baskerville.
Linnéa

Ted Gärdestad

Hejhej.
Jag sitter just nu och lyssnar på härliga Ted Gärdestad. Den som inte vet vem han är är välidgt,VÄLDIGT, oallmänbildad. Han är en av Sveriges musiklegender och jag kan lova att nästan varje barn som har växt upp i Sverie har hört "Himlen är oskyldigt blå" eller "Jag vill ha en egen måne." Det är synd att han, som väldigt många genier dog för tidigt. Han kastade sig framför ett tåg.

''
Linnéa

Almost over

Hejhej.
Idag är det sista dagen på lovet. Och vid fyra måste jag sticka till kyrkan för konfa. Buhu. Jag har gjort jättemycket detta lovet och haft skitkul. I måndags var jag i Jönköping med mamma och shoppade, eller ja shoppade, det blev två linnen och två par skor. och en massa ätbart. Bland annat, wok på SOYA, smoothie på Naked Juicebar och Jelly Belly. Mums.
I tisdags var Sanna, Charlie, Jack, Maria och farmor här. Mysigt värre. Vi hade jättetrevligt och åt god mat och jag lekte med Jack ochVi fikade och hade det almänt trevligt.
I onsdags var nästan hela familjen i Värnamo, alla förutom Albin, och handlade lite. Jag hittade jättebra konfakläder på H&M på en halvtimme, något jag och mamma letat efter på H&M jättelänge i måndags. Ett tips, gå inte på H&M i Jönköping, det är jättedåligt där, osorterat och stökigt och man hittar ingenting.
I torsdags var jag  först i kyrkan och sen var hela familjen hos familjen Arnros.
I fredags städade ja nästan hela dagen. Stack till stallet vid halv fyra och kom hem runt sju, då var det myskväll med familjen.
I lördags var det ju påskafton, så vi städade hela dagen och vid halv sju kom en massa gäster. Inga i min ålder dock. Så jag kollade på Bond hela kvällen. Haha, okej, inte hela. Jag satt jättelänge vid bordet och pratade.
I går firade vi farmors födelsedag. Den vanliga släkten som vi firar jul med var där, jag och Lisa var ute med en hyper hund.
Och idag ska jag till kyrkan. Men innan dess ska jag slappa. Sjunga lite, kolla på TV.
Vi syns. Hoppas ni har haft en trevlig påsk.
Linnéa

Hos Ida.

Hejhej.
Jag sitter just nu vid Ida Arnros dator och bloggar. Hela familjen är här. Vi skulle varit här vid sex, men jag skulle till kyrkan så jag kom vid halv, tjugo i åtta istället. Surt. Från sex till halv åtta i kyrkan, det är jättejobbigt. Men men, det är något man får stå ut med i och med konfan.
Vi synes.

Städar.

Hejhej alla.
Just nu håller jag på och storstädar rummet. Går igenom alla lådor och hyllor och sådant. Skall vara klar på lördag.
Ikväll ska jag till kyrkan och  efter kyrkan ska jag stressa iväg till familjen Arnros. Hela familjen ska dit ikväll och vi ska käka och ha det mysigt. Hoppas att det blir lika gott som vanligt.
Snickar-Johan är här och fixar spisen. Han sågar igenom hela ekskivan och det låter som sjutton. Luktar bränt gör det också. Våran gamla spis rök i förrgår, den största plattan bara la av. Så idag har pappa köpt en ny. Det dumma var att den nya spisplattan och en cm för lång. Det är det som Johan är här och fixar till nu.
Spisen ser ut ugnefär såhär.
Nu ska jag ta och fortsätta städa. Vi syns.
Linnéa

RSS 2.0