...

Jag har inte gjort så mycket idag tyvärr. Jag har bara tittat på TV och ätit frukost. Och suttit vid datorn förstås. Jag ska se på Melodifestivalen ikväll. Är det någon mer som ska göra det?

Kisses/Linnéa


film

Jag har varit sjuk idag också. Stackars mig.
Jag har inte gjort något annat än att ligga i sängen idag heller. Jag hoppas verkligen att jag blir bättre. Jag ska nu kolla på film. pusspuss.

Kisses/Linnéa

Jönköping

Hej sötisar.
I tisdags var jag och mamma i Jönköping hela dagen. Vi åkte dit vid halv 7 och var där vid kvart i åtta. Vi var först på sjukhuset. Vi håller på med en utredning om jag är glutenintollerant.  Iallafall så när vi var klara där så gick vi på A6. Jag köpte lite snygga saker där. Var sedan inne i stan. Köpte lite saker där med. Det kommer bilder senare. Vi kom hem runt 5 och då var jag skittrött. Gick och la mig vid halv tio.

kisses/Linnéa

Figure

Nu kommer det lite bilder på en häst som jag har haft ganska länge. Jag har köpt henne själv för länge sedan.


Jag är inte jättebra på att fotografera. Men jag är rätt nöjd med dessa bilder.

Kramisar/Linnéa


sjukis.

Hej sötisar.
Jag har inte lagt in så mycket på bloggen på sistone. Men jag har varit sjuk. Det är jag idag med och jag är hemma från skolan. Jag ska försöka lägga in lite mer jag lovar. Och bara för att bevisa det så kommer det nu ett inlägg om min samling.

Kisses/Linnéa

Sorry.

Ursäkta den låga uppdateringen denna vecka men jag har haft mycket att göra. Jag hinner inte skriva särskilt mycket så jag får ta det lite snabbt. Idag så gick jag hem från skolan vid lunchen. Jag mådde illa och så. När jag kom hem så gjorde jag te och satte mig vid TVn och såg på Våra Värsta År. Såg på film efter. Gick sedan och satte mig vid datan en kort stund. Pappa kom hem vuid halv fyra och jag var tvungen att snabbt byta om till danskläder. Var på lundåker vid kvart i fyra och jag satte mig i ett klassrum och började läsa (dansen börjar vid 5 men pappa hade möte). Har iallafall precis kommit hem från dansen och ska nu börja spela saxofon. Ska snart äta också. Det blir Amerikanska pannkakor. Smaskens.

Kram/ Linnéa ♥


ny design.

Tjoho!
Ida som skriver här. Nu har jag fixat Linneas blogg, (rosa såklart).
Ni kan komma in på min blogg igenom att klicka här .
Kram Ida. ♥



( klicka på bilden för att den ska bli större )


Nattinatti

Haha första inlägget idag är Vaken och nu är det nattinatti. Har haft fullt upp hela dagen. Ingrid har varit här. Sedan så kom hela hennes familj (inbjudna såklart :D ). Och åt här. Det blev Lamm med ugnspotatis och sås till kvällsmat och glass med mashmallow fluff som efterrätt. Som vanligt var det mamma som stod fr efterrätten och pappa för kvällsmaten. Efter maten så kollade vi på Catwoman. Första gången som jag såg den. Den var jäkligt bra. Vill gärna se den igen. Men jag ska gå och lägga mig nu. så som sagt Nattinatti.

Jag vet att jag har lagt in denna bild många gånger. Jag ska ta fler men har inte tid nu. Godnatt♥

I♥U/Linnéa


Vaken.

Heej sötisar. Jag har inte kagt in något inlägg på typ 2 dagar.Det beror på att jag har varit väldigt upptagen. I torsdags så var jag med mamma och Moa på biblioteket. Hade sedan filmkväll med familjan. Och igår så var hela familjen på Isaberg och åkte skidor. Det gick inte särskilt bra för mig. Haha. Jag ramlade flera gånger och kunde inte ta mig upp själv. Men när jag kom hem vid fyra så var jag tvungen att kasta i mig en chokladmuffins och sticka iväg för att rida i en timma. Det var otroligt kul för jag har inte varit sjuk på typ varje fredag. När jag kom hem vid sju så hade vi filmkväll igen. Ingrid kom precis.



HAHA sjukt galen blick.

I♥U/Linnéa.


High Heels

Vad tycker ni om dessa skor?? Fult eller. snyggt??




                                                             Lite svårt att gå??    


Haha lite sött med hjärtat men inget jag skulle ha på mig.


´HAHA´

Jag säger bara en sak. AJ!! Jag menar hur skönt är det att ha pinnar uppstuckna i hälarna.

I♥U/Linnéa


Häst

Nu kommer det ett litet föl. Den är så söt.





Love U/ Linnéa


Städa :(

Hej sötisar.
Det ända jag har gjort idag är att städat. Jag har inte gjort något annat. Tyvärr. Så det är inte mycket att skriva om. Jag hade tänkt baka idag också men det hann jag inte. Familjen har varit på Holmen idag men jag stannade hemma och städade istället. Jag ska antagligen baka imorgon eller på fredag istället. Bara för att ha något att göra nu så kommer det komma ett till inlägg om en av mina hästar. 

                                

Love U/Linnéa


Golden.

Nu kommer det lite bilder på hunden.
Det är en Golden retriver valp som jag har haft rätt länge. Jag vet inte hur länge jag har haft något av djuren. Jag har köpt den själv för ugnefär 35 kr. Jag tycker att den är väldigt gullig. :D




Love U/ Linnéa


Samling

Jag har länge samlat på modellhästar (+ en liten golden retriver). Och jag tänkte lägga upp lite bilder på dem när jag orkar.

Här är hela samlingen:











Det kommer snart fler bilder men då en åt gången.

Love U/ Linnéa


Sovit över :)

Jag har sovit över hos Ingrid inatt så jag har inte bloggat på hela dagen. Tyvärr. Mën iallafall.
Vi hade även varit med Emilia hela dagen. Vi kollade på vattenhästen hos henne. Den vär så SÖT när den var liten så när vi hade kollat klart så spolade vi tillbaka till när den var liten två gånger. HAHA. När jag och Ingrid sedan kom hem till henne så satte vi på oss mjukisbyxor och toflor och satte oss och kollade på Hairspray. När vi hade kollat klart på den så satte vi på Twilight. Efter den så satt vi och gjorde lite olika saker. Ingrid läste Så länge vi båda andas, Elin målade av Om jag kunde drömmas framsida.Jag satt och tänkte på twilight. SÅ vi gjorde praktiskt taget bara saker som hade med Twilight och göra. HAHA nördar som vi är :D . När Elin var klar så började vi läsa varsin Twilight bok. Gick sedan upp och la oss. När vi vaknade så gick vi ner och satte på Twilight igen och kollade på den en andra gång. Satt sedan och diskuterad Twilight fram tills vi gjorde oss igordning för bion (vi gick på Prinsessan och grodan tillsammans med våra småsyskon). Åkte sedan hem och fikade med mamma, pappa, Albin och Moa.Albin hade bakat kladdkaka. Gick sedan ut och gick med mamma. Har precis kommit tillbaka. Ska snart äta kvällsmat.



Love U/ Linnéa.♥


bokrecension

Hej allihopa:) nu blir det bokrecension. Jag har läst Harry Potter och De Vises Sten.

Elvaårige Harry Potter bor hos sin moster Petunia, morbror Vernon och sin kusin Dudley. Han har det hemskt där när det börjar komma brev till Harry. Morbror Vernon låter inte Harry öppna sitt brev men det kommer bara fler. De åke rifrån huset men breven fortsätter att komma. Tillslut så kommer det en halvjätte vid namn Rubeus Hagrid till dem oh bärettar för Harry att han är trollkarl och att han ska börja på Hogwarts Skola För Häxkonster Och Trolldom. Så Harry börjar där och träffar sina vänner Ron och Hermione. Men på tredje våningen så finns det något som en trehövdad hund vaktar. Harry, Ron och Hermione kommer förbi hunden och ner i en falllucka och därifrån så börjar en massa äventyr.

Det är en fartfylld och spännande bok med humor. Jag tycker att den är jättebra och jag har läst den flera gånger. Är den första boken (och filmen) i serien om Harry Potter.

Bok 1:Harry Potter Och De Vises Sten.
Bok 2: Harry Potter Och Hemligheternas Kammare.
Bok 3:Harry Potter Och Fången Från Azkaban.
Bok 4:Harry Potter Och Den Flammande Bägaren.
Bok 5:Harry Potter Och Fenixordern.
Bok 6:Harry Potter Och Halvblodsprinsen.
Bok 7:Harry Potter Och Dödsrelikerna.

Det har även kommit ut filmer som är baserade på böckerna. Filmerna har samma namn som böckerna har. Författaren är J.K Rowling.







Sommar!!!!

Är det någon mer som håller på att deppa ihop för att det inte är sommar. Jag längtar något sjukt mycket till sommaren. Jag gillar den bättre än vad jag gillar vintern. Visst vintern är rolig men man måste klä på sig så mycket kläder innan man går ut. På sommaren behöver man bara ta på sig ett par skor sen så kan man gå ut. Man kan vara ute i bikini och foppatoflor. Och bada!!




HAHA lillasyrran i mammas solglasögon XD .



Happy Valentines Day.

Hej sötisar. Jag kommer inte att lägga in särskilt mycket mer idag eftersom jag ska va hos mormor och morfar och sen så ska farmor komma hem till oss och äta kvällsmat <3.
Kommer att lägga in bilder på det sen.

 


<3

Heej. Har precis ätit middag. Mamma och Moa åt lasagne men det gillar inte jag tyvärr. Så jag gjorde nudlar. inte den perfekta middan men den är god och man blir mätt.


Hej

Jag har inte lagt in något på typ två dagar. Har inte orkat. Jag har inte heller särkilt mycket att skriva om. Jag har bara varit sjuk och hemma från skolan.


Tävling

Jag är med i fokis.se tävlingen om att vinna kläder eller accessoarer från melba.se
Gå in på www.fokis.se så får ni läsa mer.
www.melba.se


Melodifestivalen.

Kollade nyss på melodifestivalen men orkade bara inte kolla till slutet. Det är dessutom svårt att konsentrera sig på Tvn när Min lillasyster springer omkring och skriker med en kompis. Grymt irriterande men gulligt (tills min lillebror som är tio år dyker upp). Har gäster här ikväll så jag skriver inte mer nu. Ska fika och vara social . Ciaaoo.♥

Helg helg :D

Hej alla <3.
Jag har fått en till favorit film. Dirty Dancing. Den är riktigt bra. Jag kollade på den igårkväll. Och började älska den. Det är bara en (två) film som slår den och det är twilight (och new moon). Har precis satt mej ner efter att har dansat som en galning till musiken på sportify. Det gick inte jättebra och jag har jätteont i vänstra armen nu eftersom jag tog influensasprutan i torsdags. Jag har fått en ny skolväska och ett diadem med en rosett på. Fick det av mamma som var i Ullared igår.
skolväskan:

detaljer:

Diademet:

Detaljer:

Den sista bilden blev inte så jättebra. Tyvärr :( .
Hej då :D .


Heej <3

Var hemma från skolan idag. Mådde dåligt :( . Jag sov fram till 2 och åt sedan middag iform av smoothie. Sitter nu och bloggar samtidigt som jag lägger in lite mer låtar på Ipoden.
Ska snart läsa lite mer så jag kan lägga in en till bokresention.


vinterbilder.

Hej var ute igårkväll och tog lite fina vinterbilder som kommer nu.

nu orkar jag inte lägga in fler bilder.

Tog andra dosen av influensa sprutan idag och det gjorde skitont. Mår illa så jag ska gå och lägga mej i soffan med en kopp varm choklad.


Så länge vi båda andas

Heej nu är det dags för den första bokrescentionen (stavning). Jag ska rescensera boken så länge vi båda andas av Stephenie Mayer.
Boken heter alltså Så länge vi båda andas på svenska. På engelska heter den Breaking Dawn.
Huvudrollerna är Bella Swan och Edward Cullen.Edward Cullen är en Vampyr och han och hans familj har slutat dricka mäniskoblod. I början av boken så gifter sej Bella och Edward. De åker sedan på Smekmånad där Bella blir gravid. Under hela itten av boken så handlar det om att Bella kämpar för att överleva. När hon sedan föder den lilla halvvampyren Renesmee Cullen så dör hon nästan och Edward förvandlar henne till vampyr. Hon lever i ett lyckorus när en oväntad fara dyker upp...

Det är en superbra bok där det händer väldigt mycket saker hela tiden. Det är mycket action och det gör att boken blir spännande. Det är alltså både action och romantik. Jag hoppas att ni vill läsa den.
Jag rekomenderar den verkligen.
Obs: Det är den 4:de boken i en serie så man ska hälst läsa den första andra och tredje boken i serien för annars fatta man ingenting.
Första boken: Om jag kunde drömma.
Andra boken: När jag hör din röst.
Tredje bokan: Ljudet av ditt hjärta.


Alla böckerna är väldigt bra. Bok ett och två finns redan som film och den tredje filmen kommer ut på bio i juni juli.

Film ett: Twilight.
Film två: New moon.
New moon kommer ut så att man kan köpa den 22 mars 2010.
Båda filmerna är väldigt bra.


Santos

Heej.
Nu kommer det lite fakta om mitt marsvin.

Namn:Santos
Ålder: 3 år ugnefär
Hur länge jag har haft honom: 2,5 år
Grönsak:Morot
Frukt: Äpple
Pälsfärg: Svart
Friends: Jag och min familj
Bor: I en bur i mitt rum.


Bilder.



  



Santos med en gosekanin.














Alla bilder är tagna i min fåtölj när jag hade haft honom i drygt två år. Han är en av mina bästa vänner. Han är det tredje djuret jag har. Älskar dej.


sjuk :(

Heej sötisar.
Är sjuk idag och har inte särskilt mycket att göra. Har precis stängt av Tv.n efter att ha kollat på våra värsta år och Xena krigar prinsessan. Det är väldigt bra serier båda två. Just nu så gör jag inte särkilt mycket som sagt men jag är inne på facebook och kollar lite på andra bloggar. Och lyssnar på musik förstås. Eftersom jag inte har särkilt mycket att göra så tänker jag lägga ner lite extra arbete på bloggen och på inläggen. Kommer snart ett inlägg om mitt marsvin. Santos. Vi syns snart


Bilderna...

som jag lovade kommer nu:




kameran som jag tar alla bilder med :D


En av alla mina söta komisar. Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mej Ida♥


my eyes


And moi




och världens sötaste marsvin.
Kan tyvärr inte ladda upp mer nu hej då ♥


Heej:D:D

Heej söta bloggläsare ♥ .

Idag har jag varit sjuk och ledig från skolan. :(. Som alltid när jag är ledig så kollar jag på nätet på kläder och hittar ofta många snygga kläder och skulle gärna vilja ladda upp bilder på dom. Men det går inte för den saken där man laddar upp bilder krånglar . Synd men så är det.

 Tycker ni tt jag ska lägga ut lite mer bilder på mej själv eller ska det bara vara text?? Det kan ju vara lite tråkigt med bara text så jag tänkte lägga ut lite mer bilder men undrar vad ni tycker.

Bild på raketerna på nyårsafton .

Jag och Ingrid. Jag ser ut som ett fån och kan inte sluta hålla på med Ingrids mobil haha.

Hittar ingen bra bild på mej så jag får fixa det och lägga in senare.

hejhej:D


RSS 2.0