I will always love you. Orginalet.

Hejhej.
När man tänker på I will always love you så tänker man ju oftast på Whitneys maffiga version. Och jag tycker personligen att det är den bästa. Men. Det var Dolly Parton som gjorde den från början.
 
 
 
Linnéa

I will always love you av Whitney Houston.

Hejhej.
 
Veckans låt är Whitney Houstons version av I will always love you. Lite senare kommer även orginalet upp.
 
 
 
Linnéa

På båten, skeppet.

Hejhej.
Nu är vi på båten påväg till en veckas semester på Gotland. Det ska bli underbart mysigt. Jag har ingen dator med mig så det kommer inte att bli några inlägg under veckan. Ville bara säga det.
 
Linnéa

Instruktioner.

Hejhej.
Nu är Susanne här. Jag ska ge henne instruktioner om ninisarna. Det är hon som ska ta hand om dem nu i veckan.    Nu är hon inne här och dricker kaffe. Snart ska vi ut. Väntar just nu på att fiberhusken och degvätskan med jästen ska svälla. Nu piper det. Vi syns.
 
Linnéa

Bakar

Hejhej.
Jag bakade bara tunnbröd igår. Jag hann inte mer eftersom jag, mamma och Moa var i Stägelhult. Vi åt jordgubbar och jag var hos Klara. Vi hade det jättemysigt. Så idag bakar jag den andra satsen tunnbröd och så bakar jag även Chocolate chip cookisen. Mumsigt. Jag har även flyttat kaninburen och alldeles strax kommer Susanne. Hon ska ta hand o, kaninerna när vi är borta. Imorgon åker vi.

Linnéa

Bakar för fulla muggar.

Hejhej.
Idag är det bak här hemma. Jag ska baka två satser tunnbröd plus en sats chocolate chip cookies. Jag har tyvärr tappat bort det där supergoda receptet på cookisen. Och självklart så lyssnar jag på härlig soul under tiden. Härligt.

Linnéa

God kväll.

Hejhej.
Jag har precis kört ett hårt danspass här i datorrummet. Jag tränar ju varannan dag nu, och eftersom jag var för lat för att göra det innan kvällsmaten, fick jag göra det efter Morden i Midsomer. Man kan ju varken missa det eller Allsång på Skansen. Nu är det bara Sommar med Ernst som saknas, och det är det ju på torsdag. Nu är det sommar. I morgon kommer Pia och Roger hit. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen.
Slänger in en bild på Matilda och hennes kompis lilla hundvalp. Jag tror att den heter Lilly.
Linnéa

Good morning.

God morgon alla glada. 
 
Nu har jag gått upp här i Halmstad. Ska alldeles strax äta frukost. Bloggar mer när jag kommer hem.
 
Linnéa

I Halmstad.

Hejhej.
 
Är i Halmstad nu och firar midsommar med det glada gänget här. VI här käkat god mat och haft det trevligt. Det var förstås skitstressigt när vi skulle iväg, men sånt är livet. VI sover över här i Halmstad inatt, jag kommer hem imorgon. Vi syns då.
 
Linnéa

Iris

Hejhej. 
 
Jag tänkte skriva lite om Iris också, efter att jag skrev om Smulan för några dagar sedan. 
 
Iris är ju Smulans syster. De bor i samma bur utanför mitt fönster. Iris är svart med några vita tecken här och där. Bland annat en bläs. Jag vet inte om det heter bläs på kaniner, men det gör det på hästar i alla fall. Iris är lite försiktig runt folk, men när de precis hade kommit och jag tog in dem i köket så var det hon som var mest nyfiken. Så när det inte är en massa människor runt är hon den mest nyfikna av de två. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var Iris det. Hon är superdupersöt. Bilderna gör henne inte rättvisa
 
Linnéa

Good morning.

God morgon alla glada. 
 
Nu har jag gått upp här i Halmstad. Ska alldeles strax äta frukost. Bloggar mer när jag kommer hem.
 
Linnéa

Pictures from today.

Hejhej.
Nu har jag laddat in bilderna från idag. Hela dagen har varit supermysig. Jag har ju som sagt plockat blommor med mamma och Moa, jag har varit på biblioteket, jag borde bli förbjuden enligt lag att gå dit. Mitt kvitto på hemlånade böcker är LÅÅÅÅÅNGT. Jag tror jag har 36 böcker hemma just nu. Varav hälften är Sherlock Holmesböcker av Sir Arthur Conan Doyle. Japp, Sherlock nörd. Hur som helst. Jag försökte binda krans också. Det gick käpprätt åt skogen. Den föll isär på flera ställen och mamma undrade hur jag kunde misslyckas med något så enkelt som att binda en midsommarkrans. Här är lite bilder från idag.
 
Jag och Moa.
 
Det här är min bokhög. Det är många böcker som inte syns.
 
Iris och Smulan.
Mammas violer.

Mammas andra blommor som jag inte vet vad de heter.
 
Mamma plockar blommor.
 
Två små söta kalvar på vägen runt Henja.
 
Linnéa

Plockar blommor

Hejhej.

Jag, mamma och Moa har varit och plockat blommor till midsommarkransar. Det är tyvärr bara jag och Moa som ska ha kransar i familjen. Det tycker jag är synd. Men men, det var supermysigt. Vi cyklade lite mer än halva Henjarundan. Man kommer inte runt hela nu eftersom byggarbetarna har byggt en stor vall som man knappt kommer över. Bilder kommer i ett senare inlägg. Nu ska jag äta.

Ska träffa Matilda vid fyra.

Hejhej.
Jag ska nu ta och dansa lite Dance blablabla på WII. Jag vet inte riktigt vad det heter. När jag har gjort det ska jag hoppa in i duschen, har inte duschat sedan igår morse så jag känner mig jätteäcklig. Hur som helst. När jag har gjort det ska jag hoppa upp på cykeln och cykla hem till Matilda. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att vi ska kolla på när hennes mamma klipper deras hund. VI syns ikväll.

Linnéa

Listen.

Hejhej.
Jag sitter och bara tar det lugnt samtidigt som jag lyssnar på det här.


Linnéa

Sherlock

Hejhej.
Just nu sitter jag och kollar på Sherlock på DVD.
Linnéa

Smulan.

Hejhej.
Jag tänkte att jag kunde presentera mina små kaniner. Jag känner dem inte så bra än, eftersom jag bara har haft dem sen i lördags. Men det ska väl funka. Jag bnörjar med Smulan.
Smulan är japantecknad, tror jag det heter, och ena örat hänger ner medans det andra står up. Hon är mycket mer social än Iris, även om hon är lite försiktigare när det gäller annat. Hon är också hemskt förtjust i banan. Hon bor tillsammans med Iris, sin syster, i den söta blåa buren. Hon är född den 10:e april 2012, i år.
För några veckor sedan. Jag tror att det var två veckor innan jag fick hem dem.
Jag och Smulan.
Mums att tugga på.
Taget för cirka fem dagar sedan kanske.
Hon hoppade upp dit själv.
Igår. Båda två trivs jättebra med att springa runt lite i trädgården. De är inte ute så länge varje gång eftersom de är så små och ganska nya med selen. Dessutom är selen alldeles för stor för dem.
Det var Smulan det. Jag ska skriva om Iris inom en inte allt för lång framtid.
Linnéa

An idiot abroad.

Hejhej.
Just nu sitter jag och kollar på An idiot abroad. Det är hysteriskt roligt. Egentligen borde jag städa, men det är så förbannat tråkigt så jag gör det här istället.



Linnéa

Min outfit ikväll.

Hejhej.
Nu har jag äntligen fått in bilderna till datorn, och det första jag ska visa är faktiskt min outfit ikväll.
Jag vet, det är en ful pose och bilden är suddig. MEN det får duga.
Linnéa

Hos mormor och morfar

Hejhej.

Nu är jag hos mormor och morfar och firar morbror Martin. Vi har precis käkat kvällsmat, även om det är ganska tidigt, och ska alldeles strax äta efterrätt. Jag är lite nyfiken på vad det är. Det ser ut som om det är något med grädde, maräng och jordgubbar. Det ser hemskt gott ut.

Johan lärde mig strax innan vi åkte hemifrån hur jag får in bilderna på datorn. Så´när jag kommer hem blir det bilder.

Förresten, Smulan smet innan. Jag satt med henne i knät och gosade med henne, och när Jennies hund kom och nosade lite på henne så tänkte hon, Hjälp, det här var läskigt, nu sticker jag. Vi sprang runt och jagade henne en stund och det slutade med att vi var tvugna att omringa henne. Men hon blev infångad och när hon kom in i buren igen så var hon lite springig. Kutade runt i búren som en galning. Men nu är det lugnt igen. Nu är det tårta.

Linnéa


Pinsamt

Hejhej.
Johan och Jennie har inte kommit än så nu ska jag hoppa in i duschen. Jag gjorde bort mig lite på ICA när jag skulle köpa Kinafors. För det första heter det inte Kinafors som jag trodde att det heter. Tjejen i kassan såg helt oförstående ut och jag var tvungen att peka på paketet. Sen när jag skulle betala så sa hon att om jag inte var 18 år så fick jag inte handla någon form av mediciner, även om edt bara är en brustablett med samma verkan som en läkerol. Hur som, nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag dammsuga mattan. Jag tror nog att jag skriver ett inlägg innan familjen sticker till Smålandstenar, annars hörs vi ikväll.
Linnéa

ICA

Hejhej.
I morse vaknade jag och var jätteförkuld. Näsan kliar, jag nyser och hostar hela tiden och ögonen kliar också. Jag tror att det är en blandning av allergi och förkylning. Hur som, idag ska jag motionera, men jag behöver inte motionera så att jag typ känner blodsmak i munnen idag p g a förkylningen/allergin. Men, jag ska cykla först upp till biblioteket, för att lämna tillbaka en bok, det är inte öppet idag, och sen ska jag till ICA och köpa Kinafors (Chinafors eller hur det stavas). Vid fyra kommer Johan och Jennie och då kommer Johan förhoppningsvis hjälpa mig med att få in korten från kameran in till datorn.
Ikväll ska familjen åka till Smålandstenar och fira min morbror Martin. Och om jag har lärt mig att fixa bildernna då så kommer det upp bilder. Hur som helst. Vi syn ikväll.
Linnéa

Nightie night

Hejhej.
Jag ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Jag ska alldeles strax göra mig i ordning. Jag har bara kollat på halva Sherlock. Fick inte kolla på mer eftersom det är "för sent" men men, jag får kolla klart i morgon. Nu tycker mamma och pappa att jag har hållit på för länge. Vi syns imorgon.
Linnéa

Smulan hälsar.



*aslöf,p'öAS.ÖÄVVRT5JRTJRTJRTJRTJRTJRTJRTJRTJRTJRTJRTJT5IRKiRKF
OÄKJJJJFFFFFFFFFFFFFFFFFMJR S9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
,,-LÖLÖ
Det betyder:
Hej, Jag heter Smulan och jag skriver genom att hoppa omkring på tagnentbordet. Jag biter matte Linnéa också. Det smakar gott.///22222222222222222 dxhngmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm'

"Nu ska jag gå och lägga mig. Vi syns. Hejdå.



När jag har satt ner Smulan i buren igen ska jag ta och titta på Sherlock. Sen på Doctor Who. Vi syns. Jag vet inte om det blir ikväll eller imorgon. Vi får se.



Linnéa och Smulan.


SOMMARLOV!!!!!

Hejhej.
Första dagen på sommarlovet idag då. Igår räknas inte eftersom jag var i skolan, även om det bara var till halv elva. Direkt efter skolan stack jag och Matilda till Chili Thai och käkade. Vi hade supermysigt, och vi praktiskt taget rullade därifrån efteråt. Trots att vi båda skippade efterrätten. Vi cyklade ner till ICA efteråt och jag köpte Ben & Jerry's Cookie Dough. Den var supergod.
På kvällen stack jag ut och joggade med Jennie. Det gick jättebra och jag var mäkta stolt över mig själv när jag kom hem.
Idag har jag inte gjort någonting alls. Gick upp runt tio. Sen dess har jag kollat på en och en halv film, ätit frukost och lunch. Det var allt. Nu sitter jag och kollar runt lite på bloggar. Ikväll ska jag kolla på Sherlock och Doctor Who, ska även försöka ge Game Of Thrones en chans. Jag har lånat boken, även om det inte är riktigt min stil det där. Nåväl, vi syns ikväll.

Linnéa

Fotbollsdag.

Hejhej allesammans.

Idag hade vi fotbollsturnering i skolan. Det gick käpprätt åt skogen egentligen. Ugnefär, men vi vann två matcher av fem. Jag har tagit emot både tacklingar och hårda bollar, men jag har haft supertrevligt ändå. Jag gick innan finalen var avslutad så jag vet inte vem som vann.

När jag kom hem gick jag ut och gosade med ninisarna och jag har precis haft en sånglektion med mamma. Japp, jag får sånglektioner av mamma. Men mina sånglektioner på musikskolan slutade ju för några veckor sedan, förra, och jag vill inte rosta ihop helt under sommaren. Vill man bli bättre får man ju öva.

Skolavslutning imorgon. Ska vara där redan vid halv åtta. Å andra sidan slutar vi tio, senast, och då ska jag och Matilda käka på Chili Thai. Och sen ska jag köpa Ben & Jerrys. Mums. Ska försöka få tag på Johan också och be honom hjälpa mig med att få in bilderna från kameran till datorn. Bloggen har ju varit bildlös i över ett halvår. Nu får det vara slut med det.

Linnéa

Smulan och Iris

Hejhej.

I lördags fick jag hem mina små kaniner. Iris och Smulan heter de. Deras bur står utanför mitt fönster fast på andra sidan trädgården, så jag ser dem helt perfekt. De är små änglar båda två, även om Iris har kissat på mig två gånger, äckligt. Jag ska alldeles strax sticka ut och ge dem mat, fylla på vattenskålen och höbollen. Sen ska jag duscha och gå och lägga mig.

Det är endast två dagar kvar till skolavslutningen. Jag längtar supermycket. Få sova länge på morgnarna pch hitta på superroliga saker på dagarna. Sen ska familjen till Gotland den 30:e juni och vara där i en vecka också. Det ska bli hur kul som helst.

Vi ses imorgon.
Linnéa


Hemma själv med syskonen

Hejhej.

Ikväll har jag varit hemma själv med syskonen. Jag lagade kvällsmaten och såg till att lägga lillsyrran. Jag har precis avslutat ett avsnitt av Doctor Who. Älskar den serien. Hur som helst så kommer mamma hem vilken sekund som helst. Hon skulle ha kommit hem för fyra minuter sedan, men hon cyklar, så jag gissar att hon är hemma om fem. Nåja, nu ska jag inte tråka ut er med mitt babbel. Vi syns.



Linnéa

DIE SMETEN! DIIIIIIE, Splash. OOOJ 8O

Hejhej.
Idag är Jasmine här, vi ska snacka lite buisness (?) om spanskan. Vi ska baka cupcakes till alla och bestämmer hur mycket pengar vi kan göra åt, vilka cupcakes vi ska baka och så ska vi handla. Vi ska baka imorgon.
När vi var färdiga bestämde jag mig för att jag var sugen på våfflor och frågade om de andra ville ha, Albin är hemma också. Det ville de. Vi gjorde våffelsmet jag och Jasmine, men när vi skulle ha i den ena hälften av mjölken, den andra delen faktiskt, var jag dum nog att skrika DIIEE och röra skitfort, vilket resulterade i att hälften av den andra hälften av mjölken skvimpade ut och hamnade på golvet istället.
Nu när vi gräddar våfflorna går det inte heller så bra, de delar på sig. Det blir till en enda röra när vi skrapar bort våfflan från järnet. Så vi säger Fuck This shit och nu ska vi göra danska munkar istället.
Linnéa

Suck, DIE CAMERA DIE!!!!!

Hejhej.
Nu har jag suttit jättelänge och försökt få in bilderna från kameran till datorn och jag tror att rubriken säger hur jag är just nu. Jag ger upp och tänker vänta till helgen och be brorsan hjälpa till. Så inga nya bilder idag heller. Soft dag idag. Det spöregade när jag cyklade från skolan, så när jag kom hem bytte jag om till linne och blev helt överlycklig när jag hittade mina gamla pyjamasbyxor, så jag drog på mig dem med. De är lite korta, men annars passar de perfekt. I alla fall, när jag bytt om fixade jag till lite te och sen satte jag mig i fåtöljen och läste "Starcrossed: Helena", en ny lånebok, fram till fem då jag kollade på Ghost Whisperer. Sen fortsatte jag läsa ett tag och för ca en timme sedan gick jag till datorn. Jag har precis käkat kvällsmat och jag gissar att jag ska sitta här tills jag ska duscha ikväll. Det är väl runt en timme kvar.

Sååå, hela dagen, sen jag kom hem från skolan, i linne och pyjamasbrallor = mysdag.



Linnéa


Haft städdag.

Hejhej.

Idag har jag haft städdag. Eller rättar sagt, jag har städat mitt rum och det tog 6 timmar. Mitt rum är 10,4 kvadratmeter. Japp, jag är en riktigt dålig städare. Men nu är rummet klart, eller det blev det för lite mer än en och en halv timme sedan, men ändå.

Jag försöker komma på hur jag får in korten från kameran in i datorn, jag har inte kommit så långt än. Men på något sätt ska det funka, kanske får ringa storebrorsan eller något. Eller så finns facebook. Jaja, nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt kameraproblem, jag ska fortsätta dansa. Vi syns.

Jag har alltid velat lära mig hela periodiska systemet utantill. Å andra sidan är det ganska sårt. Får hårdplugga i sommar.

Linnéa


After konfa

Hejhej.
Just nu sitter jag och väntar på att resten av familjen ska komma hem. Jag var tvungen att gå lite tidigare från konfafesten p.g.a min allergi, Kände mig inte helt hundra, ögonen och näsan kliade. Det gör de fortfarande, men nu är det uthärdligt. Pappa och Albin har varit i Värnamo idag med DDCP. De skulle kommit hem för en halvtimme, men de handlar väl nu eller något. De kommer nog snart.
Angående det här med bilderna. Jag får inte in dem på datorn. Jag blir lite sur på det, å andra sidan var det nog bara jag som gjorde fel. Ska be pappa hjälpa mig inom de närmsta dagarna. Jag har en massa bilder på mina små bebisar i kameran. Jag ska ju åka och hämta dem på onsdag. Nåja, så fort jag förstår hur det funkar ska jag ge er en massa bilder.
Vi syns.
Linnéa

Just a short good night

GOd kväll.
Jag ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Sitter ochväntar på att värmekuddan ska bli klar i micron, sen ska jag väl pussla lite. Men efter det ska jag sova.
Ska på Ida Arnros konfa imorgon. Ska bli spännande, hon konfimeras i frikyrkan eller något liknande och jag har aldrig varit på någon sådan gudstjänst. Tja, det är ju alltid trevligt att testa något nytt. Vi syn imorgon, eller senare idag.
Linnéa

RSS 2.0