Arnros här

Hejhej.
Nu är Ida med familj här. Vi kommer äta och sen ska vi sticka iväg nånstans och kolla på majbrasa. Mamma ville åka iväg någonstans LÅNGT bort, typ 20 minuter bort. Så vi ska äta om typ tio minuter. Suck. Mamma och hennes idéer. Haha. Har varit ute med Siri idag, träffade Ida poch stack till ICA och köpte glass. Köpte den nya magnum Ghana. Den var inte god. Smakade helt konstigt och blä.
Nej nu ska vi gå ut och sätta oss.
Den här glassen är goare.
Bilder på Ziri (igår fick jag reda på att de stavade Siri med Z) kommer imorgon.
Linnéa

Från i tisdags. Ni vet.. Universeum ;P

Fiskarna simmar i ett akvarium så det blev inte så bra bilder. Det här är den bästa. Hehe det är jag som är i den rosa pandatröjan. Ni kan se det som dagens outfitbild,haha.
Ett litet vattenfall på väg nerför fjällstigen.
Hehe, Bert Bäver. Den är gjord av trä.
En snok.
Samma snok.
En huggorm och en snok.
Fishes.
En groda.
En skäggdopping. Den stackarn hade bara ett ben så den var lite vresig.
Den hette Glufse.
Utanför Liseberg typ.
Haha, Liseberg Walk On Fame.
Glassen som jag åt i slottskogen. Dumle av något slag. Jättegod.
Linnéa

Glad påsk!!!!!

Jag ville bara hälsa Glad Påsk innan jag fortsätter med pianoläxan.
Här kommer lite påskbilder.
Aaaw.
Hihi.
Den här är ju ännu roligare. ^^
Åååh, stackars kycklingen.
Linnéa

TRÖTT!!!

Nu är jag superdupertrött. Jag har bakat hela dagen, ridit och käkat en enormt god kvällsmat(som jag åt ganska mycket av) som bestod av bordswok. Så jag orkar inte skriva så mycket nu.
Linnéa

Haha

Haha.
Jag är ju dum som en åsna. Först åker jag till ICA för att köpa grädde, glutenfria havregryn och glutenfritt mjöl. Jag kommer bara hem med mjölet och havregrynen. Albin sticker iväg för att köpa grädde. Och nu när jag är klar med muffinssmeten så ser jag att vi inte har några muffinsformar. Så mamma får köpa det på hemvägen från Värnamo. Nu har smeten typ sjunkigt så det blir inte lika mycket smet.
Linnéa

Storbak

Hejhej allesammans.
Nu ska ni få veta hur det går när jag har supertråkigt och det är fest inom några dagar. Jo, det blir storbak. Jag ska baka godismuffins, chokladmuffins och chokladbollar (kanske) och om jag kan tjata till mig det, maränger. Så de som kommer på festen ska kunna vvräka i sig allt vad de kan.
MUMMA här ska käkas smet.
Jag lovar. Jag ska lägga upp bokresecionen när jag har tid. Vilket lär bli idag Eller imorgon. Jag lovar att jag också ska lägga in bilderna från i förrgår inom en snar framtid.
Linnéa

Happy, happy.

Snart kommer Johan och hans flickvän. Och de har med sig en HUND. Så jag ska (om jag får) ta en runda med den. Jag tar varje tillfälle som jag kan få med hund eftersom jag inte har någon egen. Pappa sa att det skulle vara en liten hund, mer vet vi inte om den.
Alltså inte en sådan här.
Bilderna från igår kommer imorn.
Linnéa

Baka, baka varje onsdag och så varje jul DET tycket Jag är kul

Haha. God morgon allesammans.
Jag gick upp runt tio och började städa liiiiite. Sen har jag bakat cheescake och nu ska jag fortsätta med rummet. När jag är klar med rummet ska jag dyka ner i trädgårdslandet och ränsa ogräs så länge jag kan. Efter det ska jag göra iordning rum och kök för gästerna, jag ska göra mig iordning sist, sen är det party vid sju. Ingen sluttid bestämd haha.
Nä nu ska jag hoppa till rummet och forstätta städa. Ha en mysig dymmelonsdag.
Från i förrgår. Mm när jag ser den gär bilden blir jag supersugen på Calippo.
Linnéa

Hos Jasmine

Hejhej.
Nu kommer bilderna från idag. Bilderna gör verkligen inte verkligheten rättvisa. Man ser ju helt konstig ut på bild ibland. Suck.
Supersöta Jasmine.
Haha, vi tar kort på varandra.
Haha bjuder.
Jag älskar att ta egopix. Det är superkul.
Kort på Tvn. Tog en massa sånna. Vet inte varför. Här är Sonny with a chans.
Haha.
Vi gick till konsum och köpte glass. Vi köpte varsin Calippo cola.
Haha. Jag vet, jag ser lite lätt korkad ut, men det här ät min favoritpose.
Jag ber om ursäkt i förväg. Jag kommer inte att uppdatera imorgon. Jag ska till Göteborg. Men jag tar med mig kameran och tar massor av bilder.
Linnéa

Första måltiden på altanen.

Nu ska vi äta middag på altanen för första gången i år. Nu är det vår. Det är 16 grader här men det känns nästan som 20. Underbart. Men kan vara ute i linne men inte frysa. Superskönt efter den långa vintern. Det ända dåliga med den här middagen är att det är ris och köttfärsås. En maträtt som jag inte gillar. Men men, jag trivs supermycket i värmen på altanen ändå.
Jag ska bort till Jasmine efter maten. Jag ska ta med mig kameran, och om hon vill så blir det mycket bilder på bloggen.
VÄRME!!!
Linnéa

Städa städa.

Hejhej.
Eftersom vi ska ha gäster ikväll så vill mamma och pappa att jag ska städa rummet.Tråkigt, men sånt som måste göras. Man får sätta i en ljudbok i cdn och bara göra det. Funderar på att gå igenom lådor och sådant också.
Linnéa

God morgon.

Good morning, good morning.
Har ni sovit gott inatt, det har jag. Jag har sovit som en stock. När jag somnade. Somnade inte förräns vid två. Låg och läste. Supermysigt. Magnus och Susanne kommer ikväll. Vi ska äta fondue med bakad potatis till kvällsmat och till efterrätt blir det mammas goda frusna cheescake. Mumsigt. Jag älskar att det är påsklov. Man gör så många roliga saker. På tisdag ska vi sticka till Göteborg och gå på Universeum, på onsdag ska jag ha födelsedagsmiddag, på lördag är det påskafton och på söndag fyller jag år. Fullspäckad vecka. Men väldigt rolig.
Hihi. Älskar den här bilden.
Linnéa

Natti gonatti ^_^

Ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Jag är inte särskilt trött och kommer nog ligga och läsa ett tag innan jag somnar. Jag är i alla fall glad att jag får sovmorgon imorn. Annars skulle jag vara helt död. Wihoo jag har sovmorgon hela veckan. SKönt. Och nästa slndag fyller jag år.
God natt.
Doris Day.
Linnéa
Ps. Inom några dagar blir det bokresencion.

Nu sticker jag

Hejhej.
Nu sticker jag och hela familjen utom pappa (han mår inte bra) och firar Lina Norströms födelsedag.
Happy Birthday Lina!!
Linnéa

Om jag kunde drömma, Stephenie Meyer

"Du hade inte tänkt göra någonting", mumlade Alice och lugnade honom. "Det såg jag."
Jag hejdade grimasen som skulle ha avslöjat hennes lögn. Vi måste hålla ihop, Alice och jag. Det var inte lätt att kunna höra röster eller se visioner av framtiden. Vi var missfoster i en värld av monster. Vi beskyddade varandras hemligheter.
"Det hjälper lite om man tänker på dem som människor", föreslog Alice och hennes höga, musikaliska röst var för snabb för att mänskliga öron skulle kunna uppfatta den. "Hon heter Whitney och har en lillasyster som hon avgudar. Hennes mamma bjöd Esme på trädgårdsfest. Minns du det?"
"Jag vet vem hon är", svarade Jasper bryskt. Han vred på huvudet för att titta ut genom ett av de små fönstren strax under taket i det långa rummet, hans tonfall markerade att samtalet var över.
Han behövde jaga i natt.Det var löjligt att ta sådana här risker, att försöka sätta hans styrka på prov och bygga upp hans motståndskraft. Jasper borde helt enkelt acceptera sina begränsningar och arbeta utifrån dem. Hans tidigare vanor gynnade inte den livsstil vi valt, han borde inte pressa sig själv så här.
Alice suckade tyst, reste sig upp, tog sin matbricka - sin rekvisita egentligen - och lämnade honom. Hon visste när han hade fått nog av hennes uppmuntran. Även om Rosalies och Emmets relation var mer uppenbart, så var det Alice och Jasper som kände varandra utan och innan. Som om de också kunde läsa tankar - men bara varandras.
Edward Cullen.
En reflexreaktion. Jag vred på huvudet när jag hörde mitt namn, trots att det inte uttalats högt utan bara tänkts. en halv sekund såg jag in i ett par stora chokladbruna ögon i ett blekt hjärtformat ansikte. Jag kände igen ansiktet, trots att jag aldrig sett de förut. Det hade figurerat i nästan alla människorna tankar under dagen. Den nya eleven, Isabella Swan. Dotter till stans polischef, som flyttat hit på grund av någon ny vårdnadshavarsituation. Bella. Hon hade rättat alla som använt hennes dopnamn...
Jag vände uttråkat bort blicken igen och det tog en sekund innan jag insåg att det inte var hon som hade tänkt mitt namn.

Jaha...

Då har man dötrist igen. Eftersom jag har varit sjuk idag så har jag ingenting att skriva om, även om jag har haft jättemycket tid att uppdatera. Haha ironisk eller hur. När man har mycket att blogga om så har man ingen tid, men när man inte har någonting att blogga om alls så har man all tid i världen.
Jag har i alla fall något att se fram emot. Som i morgon rider jag, på lördag ska jag på fest i Stägelhult och så är det bara en dag kvar till påsklov. Då ska jag ha kul. Sen så fyller jag ju år dagen efter påskafton. Det är väl en vecka och tre dagar kvar. Nej nu ska jag blogga till i morgon. Vi syns då.
Vårat kära hus i Jadranovo.
Linnéa

Skit också

Jag orkade inte äns släpa mig upp ur sängen i morse. Varför ska alltid jag drabbas av sådant här. Jag vet, jag är rätt självisk, men jag är supertrött på att vara sjuk och må dåligt hela tiden. Suck. Men jag börjar känna mig lite bättre nu så jag skulle gissa att jag kan gå till skolan och rida i morgon. Peppar, peppar.
Typ jag idag.
Linnéa

Klarstädat för idag.

Jag har bestämt mig för att strostäda hela rummet och gå igenom alla lådor och så. Så att det blir riktigt rent. Kanske rent av moppa också.
Så här kanske.
Linnéa

Borde egentligen städa...

Men vem orkar. Haha. Jag ska fortsätta städa så fort jag har uppdaterat lite med ett värdelöst men läsvärt inlägg. Haha. Man får ju passa på när familjen är borta.
Jag mår inte på topp just nu men har bestämt mig för att släpa mig till skolan och hälla i mig ett kilo alvedon om det så behövs (inget jag rekomenderar, det ger leverskador och så tror jag att man är rätt borta efteråt). Jag har ju musik imorgon och så ska jag gå ut med Siri. Mama försökt uppmuntra mig men det gick inte särskilt bra.
M = mamma
L=Linnéa
M. Du måste gå till skolan imorgon du får inte vara borta mer.
L. Jag vet, jag har ju musik imorgon och så ska jag gå ut med Siri.
M. Och så har du ju sång också.
L. Du skulle ju uppmuntra mig att gå till skolan. Inte göra mig deprimerad.
Jag överdrev lite men sången är inget jag ser fram emot imorgon. Jag får inte särskilt roliga läxor eller så.
Jag älskar att sjunga och att uppträda. Att stå vid hålla i mikrofonen på scen och sjunga är det bästa jag vet.
Jag lovar att jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran imorgon så att ni kan få se några bilder på Siri.
Linnéa

Badat ute... nästan

Hejhej allesammans.
Idag har jag varit ute nästan fyra timmar i sträck. Jag har varit ute med Siri, och Elins hund Thea (jag tror det stavas så) och vi (hundarna, som för övrigt inte kom överäns, inte vi) badade. Men Siri har inte ett teleskopkoppel så när när hon ville ner i vattet gick det lite för fort och jag halkade i leran och kom en decimeter från vattnet kanske.
Jag kan säga att det var inte såhär.
Nej nu ska jag göra såhär.
Om det här.
Yaay True Blood.
Linnéa

Om jag kunde drömma, Stephenie Meyer

Jag var tacksam över att slippa svara henne högt. Vad skulle jag säga? "Ingen orsak, det var ett rent nöje?" Det var det inte. Jag tyckte inte om att lyssna på Jaspers inre kamp. Var det verkligen nödvändigt att experimentera på det här sättet? Vore det inte säkrare att erkänna att han kanske aldrig skulle kunna behärska sin törst som resten av oss kunde, och inte utsätta honom för de här påfrestningarna? Varför utmana ödet?
Det hade gått två veckor efter våran senaste jakt. Det hade inte varit någon särskilt svår tid för resten av oss. Lite besvärande ibland - om någon människa kom för nära eller om vinden blåste åt fel håll. Men människor kom sällan särskilt nära. Deras instinkter sa dem vad deras medvetande aldrig skulle förstå: vi var farliga.
Jasper var väldigt farlig just nu.
En tjej stannade till vid bordet närmast oss för att prata med en kompis. Hon drog fingrarna genom sitt kortklippta, bruna hår och värmefläktarna blåste hennes doft åt vårt håll. Jag var van vid hur doften fick mig att reagera - den torra värken i svalget, det ihåliga suget i magen, musklerna som automtiskt spändes och giftet som rann till i munnen...
Det var helt normalt och oftast ganska lätt att ignorera. Men det var svårare nu och känslorna var dubbelt så starke eftersom jag övervakade Jaspers reaktion. En tvillingtörst, inte bara min egen.
Jasper tappade kontrollen över sin fantasi. Han föreställde sig att han reste sig upp från sin plats bredvid Alice och ställde sig bredvid människoflickan. Han föreställde sig hur han böjde sig ner, som för att viska i hennes öra, och lät sina läppar röra vid hennes hals. Han föreställde sig hur det varma blodflödet under hennes tunna hud skulle kännas mot hans mun...
Jag sparkade till hans stol.
Han mötte min blick som hastigast och tittade sedan ner. Jag hörde skam och upproriskhet krocka i hans tankar.
"Förlåt", muttrade han.

Första tidsinställda inlägget

Hejhej. Nu är jag troligtvis i skolan på väg till spanskan. Men jag ville bara säga god morgon innan den börjar.
Jag nu.
Linnéa

Om jag kunde drömma, Stephenie Meyer

Det fanns bara fyra personer vars röster jag blockerade av artighet: mina två bröder och två systrar, som var så vana vid avsaknaden av privatliv i min närhet att de knappt ägnade det en tanke längre. Jag gav dem den avskildhet jag förmåde. Jag försökte låta bli att lyssna.
Men även om jag försökte ... så visste jag.
Rosalie tänkte som vanligt på sig själv. Hon hade fått en skymt av sin profil i någons glasögon och funderade nu över sin egen perfektion. Rosalies sinne var en grund damm med få överraskningar.
Emmet var fortfarande rasande över en brottningsmatch han förlorat mot Jasper under natten. Hans begränsade tålamod skulle utsättas för en svår prövning om han skulle klara sig genom hela dagen utan att arrangera en returmatch. Det kändes aldrig som om jag inkräktade när jag lysnade på Emmets tankar, eftersom han aldrig tänkte någonting som han inte skulle kunna säga högt eller omsätta i handling.Kanske kände jag mig bara skyldig lyssnade på de andras tankar för att jag visste att det fanns saker de inte ville att jag skulle känna till. Om Rosalies sinne var en grund pool, var Emmets en kristallklar sjö utan skuggor.
Och Jasper ... plågades. Jag kvävde en suck.
Edward. Alice kallade på mig i tanken och fångade genast min uppmärksamhet.
Det var precis som om hon hade ropat mitt namn högt. Jag var tacksam över att mitt namn hade blivit omodernt på sistone - Det hade varit irriterande att automatiskt vrida på huvudet varje gång någon tänkte på någon som hette Edward.
Jag vred inte på huvudet nu. Jag och Alice var duktiga på de här privata samtalen och det var sällan någon som kom på oss. Jag fortsatte stirra på sprickorna i putsen.
Hur är det med honom? frågade hon.
Jag rynkade pannan en aning och spände läpparna - ingenting de andra skulle reagera på. Jag såg bara uttråkad ut.
Alices tankeröst lät skärrad nu, och jag såg i hennes sinne att hon iakttog Jasper i smyg. Är det någon fara?
Jag vred på huvudet långsamt åt vänster, som för att titta på tegelstenarna i muren, suckade och vred tillbaka huvudet mot sprickornai putsen. Bara Alice förstod att jag skakade på huvudet.
Hon slappnade av. Låt mig få veta om det blir värre.
Jag rörde bara ögonen, först mot taket och sedan ner igen.
Tack för att du gör det här.

STUDSMATTAN UPPE. JIPPIE

Hejsan allesammans.
Jag ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande men jag har haft en liten bloggpaus. Jag har inte haft någonting att blogga om. Men nu har jag det, för vi satte upp vpran studsmatta nyss. Det är ett superkul och bra sätt att träna. Jag skulle bara titta in och göra ett snabbt blogginlägg innan jag sticker ut och studsar igen.
Nu är min kamera fixad också. Så nu ska jag bara få tummen ur r***n och sätta igång och fota lite också.
Linnéa

Huset fullt av hundar.

Hejhej.
När jag inte har någonting att göra så går jag och sätter mig vid datorn och går in på svtplay.se tv6play.se eller tv3play.se och kollar på repriser och sådant som man inte kunde kolla på på Tvn. Superbra tidsfördriv när man inte har något att läsa eller inte har lust att pussla eller något.
Claudia Galli är programledare till programmet Huset fullt av hundar. Ett program som jag älskar.
Linnéa

Ute och gått

Hejhej allesammans.
Jag var ute och gick med Ida för några timmar sedan. Det var jättemysigt.
Jag har bildbrist.
Linnéa

Ingen Klara

Hejhej.
Jag ska inte sova hos Klara i kväll. Hon skulle vara med familjen istället.
Bara för att han är (var??) så söt.
Linnéa

Home alone

With Elvis Presley. Haha. Jag har lagat mat till familjen och lyssnat på Elvis ett tag, nu väntar jag bara på att familjen ska komma hem och äta. Jag har gkort broccolisoppa. Jättegott faktiskt, vi gjorde det på hemkunskapen för två veckor sedan. När jag fick reda på vad vi skulle göra blev jag jätte skeptisk. Men nör jag smakade så var det jättegott.
Jag ska kanske sova hos Klara ikväll. Om inte så nlir det 40års party.
Linnéa

RSS 2.0