Veckans låt. God help the outcasts.

Det här är en låt som jag älskar som dessutom kommer från en disneyfilm jag älskar. Jag är en sån som älskar Disneyfilmer och de flelsta av låtarna där ifrån.
Linnéa

Tidsinsällt.

Michelle Phan. Midsummer Enchantment make up toturial.
Linnéa

Trönninge.

Hejsan allesammans.
Nu sitter jag och käkar frukost och ska sedan klä på mig och efter det sätta mig i bilen och åka iväg till Trönninge. Det ligger lite utanför Halmstad. Jag kommer inte att uppdatera där eftersom jag inte kommer att ha någon dator där. Och jag kommer ju själklart inte att uppdatera på söndag heller eftersom jag kommer att ha fullt upp med att ha kul på Liseberg. Men sen kommer jag att uppdatera igen. Jag kommer kanske fixa några tidsinställda inlägg. Som Veckans låt och så.
Världens sötaste Millini.
Linnéa

Grattis på födelsedagen Moa.

Grattis i på födelsedagen Moa. 7 år nu.
Linnéa

Haft kalas för Moa

Idag har jag haft fullt upp med att vara på kalas, här hemma ^_~, för världens sötaste lillasyster Moa.
Hela familjen har vart ähr nästan, jätte mysigt.
Imorgon blir det Trönninge för hela slanten. Ska vara där fram till lördag, på söndag ska jag till Liseberg men Elin. Fullt upp alltså. Jag lovar att kameran ska med, så ni kan räkna med bilder både från Trönninge och Liseberg. Nu är det snart kvällsmat så ni får nöja er med en gammal bild. Som ni dock inte har sett än.
Strunta i min min. Kolla på söta Millini istället.
Linnéa

Ska snart ut och springa

Jag har bestämt mig för att få bättre kondis så jag har börjat springa. Gjorde det första gången i förrgår och trodde att ag skulle dö. Det är det dummaste jag har gjort i hela mitt liv, men men. Jag är i alla fall stolt över mig själv även om jag inte springer så långt.
Skitjobbigt.
Linnéa

Varit i Stägelhult hela dagen

Hejhej allesammans.
Jag har varit i Stägelhult hela dagen och inte haft tillgång till någon dator så det är därför jag inte har uppdaterat. När vi kom hem så skulle mamma ha datorn för att redigera foton från Kroatien så jag fick inte ha den hemma heller. Vilket är skönt faktiskt. Mamma redigerar fortfarande foton på stora datorn, så jag har lånat pappas dator, men har inga bilder på den här.
Ett par söta skor från have2have.se som jag vill ha.
Linnéa

Cover på Veckans Låt

Älskar den låten och det är en bra cover. Tjejen gör dessutom roliga grimaser.
Det var Elin Solstrand som visade mig denna.
Linnéa

Tonight Tonight Hot Chelle Rae

Veckans Låt.
Linnéa

Hemma från en trevlig filmkväll utan film.

Hejhej.
Har precis kommit hem från en jättetrevlig tjejkväll/filmkväll utan film och med en av Idas killkompisar. Haha, så det blev varken filmkväll eller tjejkväll när allt kommer omkring. Men vi hade det super trevligt och snackade och kollade  på "filmer" från webbcamen och spelade schack. Haha, jag totalt spöade Ida i det trots att hon fuskade till sig min drottning. Orkade inte ta med kameran, förlåt jag ska bli bättre på det, så det blev inga bilder.
Linnéa

Tillbaka

Hejhej allesammans.
Jag kom i måndags hem ifrån soliga underbara Kroatien. Jag har varit där i två veckor, på två olika ställen. Bytte ställe efter en vecka. Ni kommer om ett tag att få se några härliga bilder därifrån, men inte riktigt än.  Det är tredje gången jag har varit där.  I år var jag i Jadranovo och Okrug Donji. Supermysiga ställen båda två, även om vi hade lite problem med hyresvärdinnan i Okrug Donji.
Ikväll ska jag och Ida ha filmkväll om inte hon är sjuk. Hon mådde lite illa i morse :( Hoppas du blir bättre.  Jag ska snart göra mig i ordning och sticka.
Linnéa

RSS 2.0