Har varit hos Elin.

Hejhej.

Idag har jag varit hos Elin efter skolan. Jag ska snart antingen kolla på serier eller duscha. Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, det händer inte så mycket. När jag har lagt mig ska jag göra lite läxa. Den går bara ut på att läsa några sidor. Så det är inte så svårt. Nåja, vi syns imorgon.

Linnéa

Kollar på serier.

Hejhej.
Jag ber om ursäkt för mitt tidigare inlägg, jag var en aning utflippad. Men nu är det bra igen. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har gosat med kaninerna, sprungit med dem och varit ute och powerwalkat själv. Jag skulle egentligen ha joggat, men jag har jätteont i halsen så jag gick bara. En rejäl runda. Nu sitter jag och kollar på serier som Sailor Moor och tänkte även försötka ge Teen wolf en chans. Snart ska jag kolla på Indiana Jones and the Temple of Doom. Vi syns.
 
 
 
Linnéa

RAT. WEDDING.BOW!!!!!!!!!

Okej. 
 
Mark Gatiss och Steven Moffat har kommit ut med de tre orden som beskriver de tre avsnitten av nästa säsong av Sherlock. Det är Rat, Wedding och Bow. Jag bara hoppas att det inte är The Last Bow, den sista novellen om Sherlock Holmes som sir Arthur Conan Doyle skrev. Om det är det kommer jag, och troligtvis alla Sherlock fans i världen dö. Help me!!!
 
 
 image
 
 
image
 
image
 
image
 
image
 
 
 
 
Jag borde inte få vara i närheten av en dator just nu. 
 
Linnéa

Kollar på Svenska Hollywoodfruar.

Hejhej.

Jaha, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, jag har varit i skolan hela dagen, sen har jag ätit mellanmål och nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar. Jag ska jogga lite senare och själklart ta hand om kaninerna.

Vi syns
Linnéa

Bilderna från hopptävlingarna. Part 1

Hejhej. 
 
Matilda har tjatat på mig om att lägga ut bilderna från hopptävlingarna som jag var på med henne 29 -31 juli. Jag var ju egentligen bara lördag - söndag, och här är några av bilderna från lördagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är lite suddiga eftersom de är kraftigt inzoomade. Tyvärr. Fler bilder kommer snart.
 
Linnéa
 
 
 
 
 

Fangirling

Hejhej.
 
jag har inte bloggat på ett tag, men det beror på att jag har varit i Bohuslän. Vi kom hem i lördags, tror jag, och igår började mamma och pappa jobba. Jag har inte gjort så mycket under de här dagarna om jag ska vara ärlig. 
Idag har jag, förutom burit grannens hund från våran trädgård, kollat på Sherlock Holmes: A game of Shadows, lagat mat och varit ute och gått med ninerna. På måndag börjar skolan igen. Jag vet inte riktigt om jag ser fram emot det eller inte. Sista året i grundskolan nu, med nationella proven. Jag kommer få ett nervöst sammanbrott.
 
Just nu sitter jag och fangirlar Doctor Who. Min favorit Doctor är David Tennant, den tionde doktorn. Jag kollar på Nevermind the Tennant, ett specialavsnitt av Nevermind the Buzzcocks. Slänger in några bilder på The Doctor och hans medpassagerare.
 
 
 
Rose Tyler, säsong 1-2
 
Martha Jones, säsong 3.
 
Donna Noble, säsong  4.
 
Linnéa

Stägelhult idag.

Hejhej.
Idag ska jag, mamma och Moa till Stägelhult. Så det blir en mysdag idag. Förhoppningsvis blir det lite bad idag också. Jag har egentligen inget mer att skriva.

Förresten SILVER i individuell fälttävlan. Slog ner sista hindret. SISTA!! Men det är kul med silver också. Grattis.

Linnéa

RSS 2.0