The saddle club

Hejhej.
Vi vaknade för ugnefär 40 minuter sedan och sitter nu och äter frukost och kollar på Stallkompisar. Mysigt värre. Snart ska det bli bröllop haha. Älskar den serien.
Linnéa

Hos Lisa

Hejhej.
Jag sitter just nu i Lisas soffa och kollar på MTV. Vi kom hem för ca en timme sedan och har precis ätit lunch. Ikväll blir det hockey från 23:30 till 02:15.  Vi syns.
Linnéa

No headline

Hejhej.
Nu är julen slut och snart även året. Julen har varit supermysig, i lördags var vi ju hos farmor och igår var jag och familjen hos mormor och morfar och firade jul också. När vi får tillbaka internet på stora datorn så lovar jag att visa upp grejerna som jag har fått.
På onsdag ska jag åka till Lisa också. Superkul :). Det var länge sedan vi träffades på det sättet utan fest och så, men på onsdag bär det iväg till Jönköping och mellandagsrea, haha. Nu ska jag mysa lite efter en lång promenad och middag.
Bambi, bästa Disneyfilmen ever.
Linnéa

GOD JUL.

Detär den 24 december, julafton.
Linnéa

Jullista.

Hejhej. Det här är vad jag lyssnar på när det är jul.

 





Linnéa

Pepparkakshus.

Hejhej.
Jag är både jätteglad och rätt supersur.

Vi har det jättetrevligt, garnerar pepparkakshuset och käkar godis och kristyr. Men så sätter jag på Spotify och söker på Santa Claus is coming to town. Och gissa vem som har förstört den totalt. JUSTIN BIEBER.  Så nu är jag sur på honom. Men lite julskinka som har rymt gör en på bättre humör igen :). Nu ska vi klä julgranen och jag ska moppa mitt rum.


Jag älskar den 23 December, jag får alltid så mycket julkänsla då. Stay tuned for a christmas playlist. Haha.

Linnéa


"Fan, jag kommer inte undan."

Haha
Jag och pappa siter och lyssnar på P4 med Lotta Bromé efter att han har tvingat mig att stänga av julmusiken på datorn, men efter typ fem minuter så spelas A fairytale of New York på radion och pappa säger "Fan, jag kommer inte undan", jag skrattar fortfarande.
Linnéa

Nötkrokant

Hejhej.
Har precis gjort en ny sats nötkrokant, det blev för lite igår, blev inte ens halva burken. Eftersom det ska bli en julklapp till någon så kan det ju inte vara för lite, eller hur. Haha, pappa säger att han snart slår ihjäl datorn för att han är så trött på julmusik, men han får faktiskt stå ut med, det är ju dan före dan före dopparedan. Sitter nu och äter upp smeten som blev över. Mums.
Linnéa

Suck tredje gången gilt

Hejhej.
Jag är hopplös, nu är det tredje dagen i rad jag har påbörjat Veckans låt, bara för att komma på att det inte är lördag. Haha, blir ju ingen låt förräns lördag vilket ju är julafton också. Nåja, snart ska jag ut och leka i snön med Albin och Moa. Kul, ska se om vi kan gå till den pyttelilla backen och åka pulka. Jag menar allvar när jag säger att den är liten, man pker i typtre sekunder sen är man nere. Fastdet är förstås när man har åkt några gånger, annars går det inte neråt alls för att det är för mycket snö ivägen. Vi kanske kan gå till Holmen, men jag gissar att det är rätt mycket folk där. Vi får se. Bloggar senare, hejdå.


Bjuder på en söt anime bild så länge.

Linnéa


Christmas candy

Hejhej alla.

Nu har vi familjen Andersson hemma hos oss och har den årliga julgodisbakarkvällen. Vi gör fudge, knäck och jag ska göra nötkrokant. Pappa och Roland gör senap också. Vi käkar och har det allmänt mysigt hela kvällen. Det här gör vi varje jul. Lite av entradition. Just nu sitter jag Ingrid, Albin och Roland framför Leilas söta jul och när mamma och Annika är klara med spisen ute i köket så ska jag röra ihop min nötkrokant.







Linnéa


The Vampire DIaries

Hejhej.
Nu är jag hemma efter att ha varit på Rusta, igen, hos en av Albins kompisar och lämnat sovgrejer och på ICA. Handlade julklappen till Moa och lite tvål på Rusta och en massa annat tråkigt på ICA. Men vi köpte clementiner så nu blir det krypa ner i fåtöljen och läsa The Vampire Diaries  och mumsa på clementiner. Mums.
+
=
Linnéa

Jullov

JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Äntligen. Slutade  halv tio idag och på på hemvägen stack jag in på Rusta och kollade på julklappar till Moa. Det blev två små Littlest Petshop djur.

Jag kom precis innanför dörren efter att ha varit ute och haft snöbollskrig med Moa. Hon fuskade. Varje gång jag hade snöbollar så skrek hon "Jag är inte med" och varje gång som hon hade snöbollar så skrek hon "Jag är med!" Haha. Söt är hon. Nu är det julmys för hela slanten med Leilas söta jul och en stor kopp varm choklad. Mums och mys till tusen. Vi syns.


Leilas varma chokad.

Linnéa


The little mermaid.

Hejhej.
Ibland är det mysigt att bara mysa ner sig framför en älskad gammal disneyfilm, och då vi varken har Lejonkungen eller Bambi så får jag nöja mig med Den lilla sjöjungfrun. Men den är mysig med. Nu börjar den. See Ya.



Linnéa


3 Days

Hejhej
Nu är det bara tre dagar kvar innan jullovet.:) Dock måste jag börja klockan sju på tisdag :(. Men men kul ändå.  Haha, jag har inte en enda vanlig dag kvar i skolan. Imorgon haar kören heldag och på tisdag är det julavslutning. Då slutar vi vid tio.



Idag ska jag städa och gå ut och gå. Sen ska jag inte göra någonting. Blogga lite kanske, men annars blir det film med mys om jag blir klar.

Vi ses

Linnéa


Gee, Officer Krupke

From West Side Story.
Linnéa

05:30

God morgon eller godnatt, vet inte riktigt.

Jag har varit uppe sedan halv sex och jag ska precis äta frukost. Jag sitter och halvsover här i köket och tänker inte på någonting just nu. Är skittrött. Men men, det är ju för att vi ska hinna öva innan själva luciakonserten går igång. Nu ska jag äta.



Linnéa


Kallt

Hejhej.
Jag har det väldigt stressigt nu med prov och lucia och julavslutningsövningar. Imorgon börja jag redan vid sju på morgonen. I skolan. Vilket betyder att jag måste gå upp vid kvart i sex för att hinna duscha och göra mig iordning. Ush.
Jag sitter dessutom här och fryser öronen av mig. Det är iskallt här och jag känner mig lite som en isglass. Men snart är min värmekudde klar och jag kan gå och mysa ner mig under täcket.
Tidigt imorgon.
Linnéa

Veckans låt: Rockin' around the chritsmas tree by Mel and Kim

EN av mina absoluta favoritjullåtar.
Linnéa

Telia = sämst

Allvarligt. Vi har varit utan internet hela veckan. Precis efter att jag publicerat det sista inlägget, lördags/fredags(?), så dog det, IGEN. Är skittrött på detta nu. Särskilt med all spanska och annat. Bloggen blir ju lidande också. Vi har förresten inget internet på stora datorn, så jag får blogga från mammas och pappas och där har jag inga bilder, jag får inte ladda in heller det är deras jobbdatorer. Synd, men nu kan jag i alla fall blogga igen. =) Vi syns med veckans låt imorgon.
Bild från arkivet.
Linnéa

RSS 2.0