Baka baka liten kaka.

Hejhej.
Jag ska nu göra en lunch bestående av currykyckling och ugnspotatis och sen ska jag baka bröd och cupcakes. Mums. Jag kommer att vara upptagen resten av dagen, för vid sju kommer Ida hit och vi sak ha filmkväll. Mysigt. Men jag kommer ju själklart att slänga in ett par inlägg under dagen. Jag och Ida skulle egentligen varit hos henne, men hennes lillasyster blev sjuk så det fick bli här. Vi får hälsa krya på dig till henne, det är inte så kul att vara sjuk. Nåja nu ska jag börja med middagen. vi synes och höres.


Ida för något år sedan.

Linnéa


Slänger in en dusch också.

Nu ska jag ta och duscha och sen är min myskväll total. Snart vlir det sims 3 och sen kommer jag nog gå ovh lägga mig runt elva.
Någon mer än jag som är riktigt sugen på godis??
Godnatt.
Linnéa

Mysig datakväll.

Hejhej.
Jag kommer att tillbringa kvällen med att först kolla på Extra Extra! på tv3play och sedan spela sims3. Mysigt. Bredvid datorn har jag en kopp jasminté med mjölk och honung. Mysigt. Vi ses.
Och
och
=
Ha en trevlig kväll.
Linnéa

Handlat

Hejhej.
Har precis vart på ICA med pappa och handlat en massa roliga baksaker till imorgon, då jag ska ha en bakdag. Jag ska baka glutenfritt bröd, cupcakes, chokladmuffins och scones. Recepten kommer upp på bloggen imorgon eller i övermorgon. Anledningen är att jag har lov, och jag har lite problem med att fundera ut vad jag ska göra, och baka är ju alltid kul, så det fick bli det. Vi syns.
Från när jag bakade Leilas Hi-hat cupcakes. Hur goda som helst, och lyckade dessutom.
Linnéa

Havet är djupt Per Myrberg

Älskar denna låt. Jag har älskat både låten och filmen ända sen jag var liten.
Linnéa

Godmorning.

Godmorgon Godmorgon.
Igår blev det varken Extra Extra! eller Värsta Pojkvänsakademin. Jag satt i över en timme och skrev in låtar på iTunes till iPoden. Lite insperationsmusik till min bok. Jag är rätt nöjd. Nu har jag 176 låtar eller nio timmar kvar. Suck. Hag har redan över fyrahundra låtar inspelade på iTunes och 414 låtar på iPoden. Jag har ju andra spellistor som ska in också. Haha, det kommer inte att få plats. Nåja, jag får väl spara ihop till en till då. Spara alla veckopengar i typ två-tre år. Haha, vi får se. Nu ska jag snart börja städa. Sen ska jag nog spela lite piano. Och ivkäll ska jag till familjen Andersson med familjen. Bilder kommer imorgon. Om någon timme kommer Veckans Låt upp. Vi syns då.
Saknar dig sötis.
Linnéa

Lov :)

Hejhej.
Jag är helt hopplös. När ridningen var slut tänkte ag "Jippie, loov". Men efter tiom minuter= "Vad ska jag göra nu då?Jag ska läsa ut så många böcker som möjligt på en vecka, jihoo."  Jag förstår inte vad det är med mig. Alla andra tänker halloweenlov, FEST!!. Jag tänker: Halloweenlov, Läsa i fotöljen. Och så är man helt glad åt det. Jag gissar att jag är lite udda :D. Menmen. Just nu läser jag:
Den lär vara utläst imorgon. Den är inte så lång. Bara 334 sidor lång.  Det har tagit superlång tid att läsa den. Jag började förra fredagen. Men å andra sidan har jag ju gjort mycket den här veckan. Jag satt uppe till halv ett igår och pluggade till ett läxförhör. Sen kom jag på att jag redan hade haft det. Ibland tänker jag inte innan  jag gör saker. Suck, men men. Jag tror att det gick bra ändå igår.
Den här veckan kommer det att vara mycket bättre uppdatering från min sida. Jag är ju ledig och har inga läxor, så jag kommer ha mycket tid på mig att blogga. Kanske fixa lite tidsinställda inlägg till skolveckan igen. Vi får se. Nu ska jag poppa popcorn och sätta på Extra Extra och Värsta pojkvänsakademin, eller bara dansa. Har inte riktigt bestämt mig. Vi syns.
Tänk positivt så går dagen bättre ^_^.
Linnéa

True Blood!!!

Hejhej alla.
Jag ska nu sätta igång veckans avsnitt av True Blood på SVTplay.se. Jag har längtat hela veckan.
Jag var hos Elin idag och gjorde en grej, sen när jag kom hem var det potatismos med kassler till kvällsmat. Nu ska jag ta och mysa till det framför datorn och sen ska jag nog gå och lägga mig. Jag var uppe jättesent och pluggade spanka igår kväll. Det var därför jag inte uppdaterade igår. Jag pluggade från det att jag kom hem tills det att jag gick och lade mig. Men, jag fick verkligen nytta av det idag. Vi syns.
Tills nästa inlägg, kolla på det här.
Cute.
Linnéa

Hahahaha. Nolifer, det är jag det.

Haha. Jag bara älskar det här.
Tio timmar av dethär. Jag har kollat i tio minuter. Och jag skrattar fortfarande. Jag är en nolifer(stavning) just nu.
Linnéa

Happy doggie.

Här kommer ett litet klipp på Zoey från släktträffen.
Lite amatörmässig, men det är ändå en film.
Nu ska jag på utvecklingsamtal. Vi syns.
Linnéa

Hos Elin.

Hellu.
Jag vet. Dålig uppdatering. Men jag har gjort lite andra saker nu i helgen. Igår var jag och red i Näs i tre timmar, och sen kom familjen Howerdal. Och nu är jag hos Elin. Vi ska äta snart. Vi ska kanske baka, och ikväll ska jag göra matteläxan.  Vi synes.
Zoey.
Linnéa

Gone with the wind.

Älskar den filmen. Jag har inte sett hela, har typ en och en halv timme kvar, minst. Men det jag har sett, 2 timmar, är superbra. Den är från 1939 men det märks inte. Den är väldigt modernt gjord och det är bara ibland som det syns. En annan superb grej med filmen är musiken. För en filmmusikfantast som jag är det rena drömmusiken.
Älska, älska, älska. Åker direkt upp på iPoden.
Linnéa

Sjuk.

Jag vet inte vad det är som gör att jag är sjuk så ofta. Jag kanske bara har dåligt imunförsvar eller något men det börjar faktiskt bli rätt jobbigt. Saknar den tiden när man bara var sjuk typ vartannat år eller så. Jaja. Efersom jag är sjuk så har jag inte heller något att skriva om. Så uppdateringen kommer att vara rätt låg fram tills jag blir frisk igen.
Linnéa

RIDNING!!!!

Hejhej alla.
Jag fick inte ha datorn idår för min lillebrorsa. Så det blev tyvärr inga bilder. Men men. Idag ska jag rida på islandshästar och jag tar självklart med kameran. Det är pappa som hänger med mig idag, och han är inte en person som rider mycket. Han kan, men inte mycket. Han säger:" jag kan galoppera i höger och vänster galopp." Haha, mer än så är det nog inte. Förra gången jag red islandshäst skrattade jag nästan ihjäl mig varje gång vi skulle trava. Jag vet inte varför. Kanske det var för att det studsade som en studsboll varje gång vi gjorde det. Jag är ju van vid stora hästar och C ponnyer. Nåväl, jag tror inte det blir bättre den här gången. Inte när pappa rider. Jag har aldrig sett honom göra det så jag kommer nog att dö när jag ser pappa på en liten (mellanstor) isis. Förresten så får vi se om det blir någon tölt idag. Det gick inte förra gången. Min häst var för pigg. Jag kommer ihåg vad han heter och vill ha honom igen men jag vågar inte stava det. Med risk för jättefel så hette han Nökkvi.
Jag håller på och laddar in en film från förra lördagen på Zoey. Tills den är överförd så får ni nöja er med en bild.
Söt.
Linnéa

Bad Things by Jake Everett.

Alla som kollar på True Blood känner igen den här låten. Det är introt till serien och personligen så älskar jag både låten och serien.
Lyssna och njut.
Linnéa

Hula,hula song by Timon and Pumba.

Haha. Skoja bara. Den riktiga kommer upp snart. Tills dess. Lyssna, njut och dö av skratt.
Linnéa

Klockan är 14: 35...

...Och jag har knappt börjat med rummet. Vad ska jag säga, jag har mycket annat att göra. Och jag har inte ens rört Tvn eller datorn idag förutom nu och när jag bloggade innan. Jag har mycket att göra och jag måste vara klar med rummet och ha börjat med cupcakesen vid senast halv fem. Och jag måste åka till ICA och handla ingredienser innan jag börjar också.  Vart har dagen tagit vägen. Men men. Ikväll ska jag försöka fixa så att jag får tag på datorn så att jag kan fixa några tidsinställda inlägg till veckan och till imorgon. Vi syns snart.
Pappas dator, inga bilder förutom arkivet.
Linnéa

Städa.

Godmorgon.
Eller godmorgon. Jag vaknade vid elva och jag vet attt jag sover längre än de flesta. Hur som helst så ska jag städa idag. Sen ska jag gå ut och gå en promenad och sedan ska jag baka. Närmare bestäm de här:
Leilas Hi Hiat cupcakes.
Supergoda. Under den stora chokladen på toppen är det marängfluff. Hela cupcaken består av choklad och syrlig maräng. Supergott. Förra gången jag gjorde de här så misslyckades jag med marängen för den blev inte fast och så så att man kunde doppa dem i chokladen, men jag vet vad jag gjorde för fel och ska göra dem igen på ett bättre sätt. Men först ska jag städa. Veckans Låt och bilder på min bokhög kommer upp senare idag. Vi syns.
Linnéa

Jul och True Blood.

Hejhej.
Jag sitter just nu och lyssnar på julmusik, ja redan jag är lite knäpp, och finderar på om jag ska kolla klart på Trueblood avsnittet som jag började på igår eller om jag ska börja kolla på Octupussy. En Bondfilm från 83 som jag inte har sett än.
Men jag gissar på att det blir True Blood. Väldigt spännande avsnitt. Men sen blir det Bond, Roger Moore.
Vi syns.
Linnéa

Bränd av P.C Cast och Kristin Cast

Hejhej. Jag har läst boken Bränd som är den sjunde delen i serien om Zoey. Jag älskar denna bok och hela serien. Streckläser dem så fort jag får tag på dem. Jag har reserverat nästa del i serien som kom ut för inte så lång tid sedan. Hur som helst så handlar serien om Zoey. I den här boken så är hennes själ splittrad och hon är på Den Andra Sidan. Hennes kropp lever och det gör även hon, men om hon inte fixar ihop sin själ och kommer tillbaka till sin kropp inom en vecka så dör hon.  Boken handlar även om Stevie Rae och hennes problem, och om Stark Zoeys soldat och även hennes vänner och deras kamp om att få tillbaka henne innan hon dör. När boken handlar om Zoey ar den skriven i jagform och när den handlar om någon annan så är det någon so berättar om man kan säga så. Den är också skriven i dåtid.
Jag älska som sagt den här boken och rekomenderar den varmt. Jag hoppas att någon av er börjar läsa serien som börjar med Vampyrens Märke och har kommit ut i åtta böcker. Och jag hoppas att det kommer fler. Här kommer lite ur första kapitlet.
Kapitel 1.
Kalona lyfte sina händer. Han tvekade inte. Det var inga som helst tvivel om vad han måste göra. Han tänkte inte tillåta att något eller någon hindrade honom, och människopojken stod emellan honom och det han villa ha. Det var inte så att han prompt ville döda pojken, men han ville inte att han skulle leva heller. Det var helt enkelt oundvikligt. Han varken kände ånger eller dåligt samvete. Precis som det hade varit under de senaste århundradrandena sedan han hade fallit, så kände Kalona inte så mycket. Så den bevingade, odödliga Kalona tog pojkens liv genom att kallsinnigt vrida nacken av honom.
"Nej!"
Detta ända förtvivlade ord fick Kalonas hjärta att frysa till is. Han släppte den livlösa kroppen, snodde runt och fick se Zoey komma rusande. Deras ögon mötter. I hennes lyste förtvivlan och hat. I hans fans en vanmäktig förnekele. Han försökte komma på något att säga som skulle få henne att förstå - som kunde få henne att förlåta honom. Men det fanns inget han kunde säga som kunde förändra det hon sett, och även om han skulle lyckas med det omöjliga, var det försent.
Bok 1: Vampyrens märke.
Bok 2: Sveket.
Bok 3: Utvald.
Bok 4: Svart ängel.
Bok 5: Jagad.
Bok 6: Frestad.
Bok 7: Bränd.
Bok 8: Utvald.
Linnéa

Har varit igång hela dagen.

Hejhej.
Jag har varit hos Elin hela dagen. Jag har lite dåligt samvete för hon följde mig en bit och sen hade hon glömt mobilen och fick gå hem via en superläskig väg helt själv.
Jag hade tänkt visa min stora bokhög idag, men jag orkar inte hålla på och tjafsa med datorn just nu. Men förhoppningsvis så blir det imorgon.
Jag måste säga att den är bra mycket högre och mindre stabil än denna lilla bokhög.
Linnéa

Bokgalen

Imrogon ska ni få se min bokhög från biblioteket som jag har på rummet. Det är kanske tretton böcker, om inte fler. Och de är rätt tjocka. Det är lite pinsamt på biblioteket när man får kvittot och det är en halv meter långt och det tar jättelång tid på sig att bli klart. Så jag får ta och läsa undan lite nu.
Vi synes och höres när jag skaffat videofyme.
Linnéa

I skolan

Är i skolan nu. Ska ha engelska om tio minuter vi syns.

Linnéa


På bättre humör

Hejhej.
Nu är jag glad igen. Eller jag har varit det i stort sett hela kvällen förutom den lilla surperioden. Om än lite trött kanske. Så fort min värmekudde är klar i mikron ska jag ta och gå och lägga mig och sova som en stock hela natten. Förhoppningsvis. Inatt vaknade jag vid kvart över fyra och somnade inte om förräns vid fem. Så jag har varit lite seg idag om man kan säga så. Men men. Man hinner skriva rätt mycket på tre minuter ändå. Har drygt en minut kvar. Hej hopps.


Detta är vad jag läser just nu.

Linnéa


Down.

Hejhej.
Jag är på lite dåligt humör just nu. Så detta inlägg kommer nog inte bli så långt. Jag vill ju inte att det ska gå ut över bloggen. Menmen, jag får väl lyssna på lite glad musik och skriva lite dagbok eller något så att jag blir på bra humör igen. Man kan ju inte gå runt och sura.
Förresten så funkar min kamera och jag har massor av bilder från i lördags plus en film. Så de kommer väl upp imorgon.
Så här känner jag mig idag. Beror väl på regnet och den dåliga sömnen.
Hihi, söt.
Linnéa

Dålig uppdatering.

Jag vill bara förvarna om att jag kommer att ha väldigt dålig uppdatering den närmaste tiden. Mamma och pappa har tagit bort datorn och Tvn och vi har bestämda tider vi får kolla nu ett litet tag. Men jag gissar att det försvinner efter några veckor. Ni får stå ut.



Linnéa


Party again.

Hejhej.
Jag kom hem för ugnefär en halvtimme sedan efter konfan och har under den tiden både duschat, klätt på mig och fixat sminket. Visst är jag snabb. Hehe. Nej men Albin ska ha släktfödelsedagsfest, ett långt ord, och det börjar kl fyra. Nu ska jag bara plocka klart på mitt rum och sedan börjar festen. Vi syns.
Linnéa

Tired to death.

Hejhej.
Jag sitter här i min pyjamaströja och trosor och halvsover och väntar på att  min värmekudde ska bli klar i mikron. Jag tänkte att jag ville säga godnatt innan jag går och lägger mig. Så nu gör jag det, GODNATT^^. Sov gott och ha trevliga drömmar. Det kommer jag förhoppningsvis ha i alla fall.
See ya tomorrow.
Linnéa

Family party ^^.


Jag ska snart sticka iväg på släktfest hos farmor. Jag kommer att ta med mig kameran och hoppas att den funkar. Om den gör det blir det en massa bilder på söta hundar. Bland annat en boxervalp, en labbe, en dvärgschnauzervalp och en bulldog, en riktigt feg en ;P. Mina strumbyxor kommer vara helt sönder när jag kommer hem efter all lek med små söta hundar. Jag är helt överlycklig.
Det kommer ju också att bli superkul att träffa hela släkten. Eller hela och hela, bara den som bor i Sverige men ändå. Haha.
En bild ifrån i vintras när den här sötnosen hoppade på mig och ville leka. Hon hängde med mig hem och vi ringde polisen. Ägaren blev jättetacksam. Söt somsocker var hon.
Linnéa

Live and let die by Paul McCartny and Wings

Veckans låt.
Live and let die är ju också en Bond film. Det här är intromusiken till den.
Linnéa

Stolthet och fördom VS True Blood.

Hejhej.
Jag väljer mellan att kolla på Stolthet och fördom eller kolla på säsong 1 av True Blood. Jag har aldrig sett någon av dem. Jag har inte sett första, andra eller tredje säsongen av True Blood. Men jag har inte sett, eller läst,  Stolthet och fördom heller. Jag tror nog att jag väljer filmen istället för serien. Men vi får se.
ELLER
Hard choice.
Vi syns imorgon.
Linnéa

Trött på trummis.

Klockan är kvart i nio och min lillebror spelar trummor bara för att reta mig. När jag går ut ur datorrummet, som är precis jämte hans rum, slutar han spela. Och precis när jag har gått in och satt på musiken sätter han igång och spelar igen. Så jag är lite sur på honom just nu. Haha. Jag är helt slut. Jag har pluggat hela kvällen. Förutom de sista fyrtio minuterna, som jag har spenderat på att kolla på True Blood på SVTplay.se
Linnéa

I don't have a headline.

Hejhej allesammans.
Jag vet, och ber om ursäkt för, att jag inte uppdaterade igår. Men jag kom inte hem förrän 8 på kvällen. Då hade jag varit i skolan hela dagen fram till tjugo minuter över tre. Sista lektionen var gymnastik. Jag måste ju gå tidigare från den på onsdagar för att jag har sång. I alla fall. Jag skyndade mig till sånglektionen fort som skutton. När lektionen var slut vid fyra fick jag kasta mig på cykeln och cykla hem i ilfart. När jag var hemma fick jag kasta i mig några ostmackor och sedan hoppa in i duschen. Sedan göra sig fin och hoppa in i bilen och köra till Klara, för att gå på födeledagsfest. Grattis i efterskott.
Idag har dagen varit blöt. Det har spöregnat. Hela dagen. Jag var helt blöt och kall när kom hem. Nu gör jag läxorna och pluggar. Fyra prov kommande vecka och så matteprov imorgon. Hade spanskaprov idag. Sex prov på två veckor. Det tycker jag är för mycket. Men man får väl koncentrera sig på ett prov i taget. Jaja, inte mer skola nu. Då dör ni väl av tråkighet.  Haha. Förresten så kommer det kanske snart en bokresecion. Har redan resencerat den. Kanske om jag inte har resencerat den innan. Får kolla efter. Nu ska jag äta kvällsmat och sedan får jag väl fortsätta plugga.
Tigers.
Ps. Min kamera har pajat, så det lär väl inte bli några bilder på ett tag.
Linnéa

Är helt slut.

Hejhej.
Det är inte förrän nu som jag har kunnat sätta mig ner och ta det lugnt. Jag har varait ute med Ziri och pluggat till alla de 6 prov som jag har det kommande 2 veckorna. Det är för mycket egentligen. Jag kommer knappt att ha någon fritid alls tyvärr. Så bloggen kommer att bli lidande. Men jag sätter skolan framför bloggen. Det får ni bara stå ut med.
Linnéa

Dancing in to the beating of my heart

Hejhej.

Jag dansar just nu. Eller jag dansar när jag inte bloggar. Är superandfådd. Sitter här och flämtar. När jag dansar så dansar jag inte bara. Jag skpdespelar också. Jag går in i en egen fantasivärld, det är rätt skönt att göra det ibland.

Det här är min dröm.


Linnéa


Hahahahahahahahahahahahaha skitkul

Superkul. Dör framför datorn.
Hihi, I'm the chosen one.
Linnéa

Sjukt tråkig dag.

Hejhej.
Dagen idag har som rubriken säger varit dötrist. Den kan inte ta slut fort nog typ. Jag har en jobbig sångläxa, matte, spanskaprov på torsdag som jag måste plugga till och 200 sidor kvar av De Tre Musketörerna. Den är också supertråkig. Jag hoppas att imorgon blir roligare. Jag ser i alla fall fram emot onsdag och lördag. På onsdag ska jag till Klara och fira hennes födelsedag. Hon fyllde år i helgen.
Och på lördag ska jag till farmor på släktfest. Det kommer att vara mellan 4 och 6 hundar där. Jag kommer att gå runda efter runda. Jag är helt glad. Men nu måste jag plugga spanska. Vi syns.
Linnéa

Utmattad

Jag ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Jag är helt utmattad efter denna helg och kommer att sova som en stock. Men, imorgon är det skola igen. Jag är inte så sugen på det just nu. Men men. Det är i alla fall en kort dag. Jag slutar tio i två. När jag är hemma imorgon kommer jag att blogga. Jag lovar. Men nu ska jag sova. Vi syns imorgon.

Jag bloggar från mammas dator så det blir en bild från arkivet.


Linnéa


Hejhej

Hejhej alla.
Jag vet att jag har varit superdålig på att blogga den här veckan. Jag har bara inte haft lust. Men nu är jag Back On Track. Jag är helt slut just nu, jag har ju varit på läger hela helgen och kom hem nu vid två ugnefär. Så nu ska jag kolla på Troy och sedan gå och lägga mig tidigt så att jag klarar av skolan imorgon.
'
Linnéa

RSS 2.0