Haft paus.

Hejhej.
Jag har haft en liten paus från bloggen eftersom jag inte har haft någonting att skriva om. Jag har varit sjuk hela veckan, blev friks igår. Och ingenting har hänt förutom att jag har upptäckt att det är en gubbe på vår gata som åker runt hela kvarteret, som är lite som en oval, i ca en och en halv timme varje dag. Han åker där varv på varv i sin lilla permobil. Ikväll ska hela familjen ha myskväll, och mellan 20:30 och 21:30 ska vi bara ha ljus tända p.g.a Earth Hour. Woho. Nu ska jag fortsätta städa. See ya.
Linnéa

Mysig promenad.

Hejhej.
Kom hem för ugnefär tio minuter sedan efter att ha varit ute och gått med Moses, världens sötaste bulldog. Vi gick ugnefär 500 meter. Längre orkar han inte gå, han är ju en bulldog och det blir väldigt varmt för dem i solen eftersom de inte kan andas ordentligt. Han flåsade som om han hade sprungit maraton när vi kom tillbaka till farmor. Han är så söt, det ser ut som om han ler när han andas.
Bild från google.se
Linnéa

Springtime

Hejhej.
Nu är det vår. Det var 16 grader varmt i skuggan runt fem här idag. Supervarmt för mars med andra ord. Jag ska precis gå och lägga mig och ville bara önska er godnatt. Imorgon ska jag städa och gå ut med en fettklump. Moses, vi ses.
Bild från google.se
Han ser ut ugnefär såhär. Jag kommer att ta med mig kameran imorgon, så när den stora datorn funkar igen kan ni få se hur han ser ut den sötnosen.
Linnéa

Study, study.

Hejhej.
Jag sitter vid mitt skrivbord och pluggar inför NOprovet som vi har imorgon och lyssnar på musik från Melodifestivalen 2012. Jag har skittråkigt. Det jobbiga är att vi har om hjärtat och hjärnan, det finns ju hur mycket som helst om det. Speciellt olika hjärnsjukdomar. Jag pluggar tills ögonen blöder. Nåja, det är snart helg, då får jag vara lite ledig. Vi synes.
Linnéa

Sleeeeepy

Hejhej.
Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har två prov på torsdag plus en massa läxor, jag pluggar till långt in på kvällarna. Och skolan går faktiskt före bloggen. Men jag ska försöka blogga mera. Nåväl, vi syns.
Ps. Våran stationära dator är fortfarande helt renblåst. Så det blir inga fler bilder nya bilder på ett tag.
Linnéa

Haha, skrattar så jag dör

Hahaha. Sherlocknörd som jag är så letar jag alltid upp filmer, och den här är helt sjukt rolig.
Linnéa

Plugg, plugg och åter plugg

Hejhej.
Kag ber om ursäkt för den dåliga uppdaterungen men jag har så mycket att göra att jag knappt hinner äta och sova. Jag har prov i NO om två veckor och det är asmycket att plugga på om man ska få bra betyg. Jag har en grej i SOn som ska vara klar på fredag, är lite stressad över den eftersom jag bara har en halvtimmeslång lektion imorgon och jag missade ju lektionen imorse på grund av att jag var hos farbror doktorn, jag har mycket i matten, jag måste skriva en deckare och läsa en bok, som jag har läst klart den var skittråkig, i svenskan och dessutom så bara lassar min spanskalärare på mig grej efter grej. Idag fick jag till exempel reda på tre stora grejer som ska vara klara imorgon. Jag pluggade spanska i en och en halv timme innan pch jag har inte ens hunnit hälften. Har skrivit på deckaren resten av kvällen förutom ett avbrott för kvällsmat och ett för en dusch. Jag orkar inte mer och har nästan ångest för att jag har så mycket att göra. Jag hinner inte med allt, det går bara inte. Jag längtar bara efter en sak hela veckan och det är helgen. För då kan jag äntligen slappna av lite. Sätta mig ner och läsa en stund eller ta en promenad. Det är först när jag har slutat ridnignen på fredagen som jag kan slappna av. I och för sig är ridningen vanligtvis jättekul. Men när man sitter och kämpar för att inte svimma av trötthet så blir ju den också förstörd.
Just nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar inne på toa så att jag kan göra mig i ordning och gå och lägga mig. Kommer att somna direkt. Jag säger bara det. Gud nåde den som stör mig före elva på lördag morgon. Jag kommer att vara som godzilla om någon gör det.
Det känns lite som ett väldigt negativt inlägg det här. Vi syns nästa gång jag har en lucka i tiden, förhoppningsvis är jag mer glad då. Vi syns.
Linnéa

...

Hejhej.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för rubrik. Så det blev tre punkter istället. Har egentligen ingenting att skriva om. Men uppdaterade inget igår, så jag tänkte att jag skulle skriva något nu. Lite onödigt kanske. Men men. Vi ses någon annan gång.
Vill hit.
Linnéa

GRILLAT :):):)

Hejhej.
Ikväll är det säsongspremiar. Pappa ska grilla för första gången i år. YUMMY. Jag älskar pappas grillade mat. Det är det godaste som finns. Så ikväll blir det grillade ribs. Mums. Grillade ribs, melodifestivalen och familjemys = superb lördagskväll. Heja Molly.
Från google.
Linnéa

Bored

Hejhej.
Jag har skittråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig lite såhär.
Linnéa

VIKTIGT

Ge den här videon en halvtimme av er tid. För en god sak.
Linnéa

Lite halvsjuk sådär.

Hejhej.

Det händer inte så mycket just nu. Försöker bara att överleva den här veckan. Är superduperförkyld. Går i skolan ändå och har dessutom kattpassning och extraarbete i skolan att ta hand om. Det enda som har hänt är väl att jag klippte mig igår. Inget annat värt att skriva om. Har för mycket med skolan att göra och jag är asstressad. Det här är det värsta skolåret någonsin. Minst två prov i veckan, plus läxförhör, fritidsaktiviteter med mera. Man börjar undra om skolan har hört talas om att sova, äta eller bara ta det lugnt. Tror inte det. Nu ska jag duscha i alla fall. Vi syns imorgon.




Linnéa


Free Fallin'. Original version

Hejhej.
Här kommer veckans låt, Free Fallin' med Tom Petty. Han som gjorde den från början..
Linnéa

Städa,städa varje lördag och så varje ju. Det är inte kul.

Jag har städat hela dagen. Skittråkigt.
Men nu har familjen fika/mellanmål. Men ikväll blir det kul. Då ska hela familjen till fam Sahlber/Karlsson. Mysigt. VI ska kolla på Melodifestivalen och äta gott och så kommer Stefan säkert att "mobba" mig för något hela kvällen. Haha, det är alltid lika kul att vara där, för jag "mobbar" Stefan tillbaka. Jag tog förresten med mig kameran till stallet igår, tog några bilder på världens sötaste Millini, och världens sötaste Kubik. När stora datorn funkar får ni se dem.
Lilla Nökkvi.
Linnéa

Sång och piano.

Hejhej.
Vad tycker ni om att jag har fixat några tidsinställda inlägg till er. Jag gick hem från skolan runt tolv med en sprängande huvudvärk och mådde jätteilla. Kedjan hoppade halvvägs hem och det enda som hände när jag försökte fixa den var att jag fick riktigt skitiga fingrar. Det betydde att jag fick gå hem, och jag var riktigt sur. När jag kom hem tittade jag i brevlådan och hittade något som gjorde mig glad, ett paket från CDON.com. SHerlock har kommit. Jag har suttit och kollat på två avsnitt, har bara det sista kvar. Ja, jag erkänner, jag har kollat på Sherlock i tre timmar. Men nu ska jag uppväga det genom att plugga. Sång, piano och mitt musikarbete om Elvis Presley och Rock'n'Roll. Ikväll blir det Once upon a time och imorgon blir det piano och ridning. Jag är rätt nöjd. Nåja, nu ska jag öva.
Linnéa

Längtar till våren

Hejhej.
Är det någon mer än jag som längtar till våren?? Jag tycker inte att den kan komma fort nog. Det är tio grader här idag, och igår och iförrgår var det också det. Men jag har läst någonstans att det ska bli minusgrader nästa vecka. Inte kul. Jag vill att värmen ska komma nu och hålla i sig. Men man kan inte få allt man vill ha. Jag lovar att så fort jag har tid ska jag ut med min kamera och ta vårbilder. Och att jag ska lägga upp bilderna så fort jag har kunnat få in dem i stora datorn. Det vill säga, när vi har reparerat den. Så det lär ta ett litet tag innan det kommer några vårbilder. Dumma dator. Har inga roliga bilder heller, får inte ha det på mammas eller pappas datorer/jobbdatorer som de har hemma.
Jag har märkt att jag skriver rätt långa inlägg. Kanske beror på att jag älskar att prata och skriva. Nåväl, det var allt för mig.
Linnéa

Lunchtime

Hejhej.
Antingen så har jag, har haft eller kommer att ha lunch. Jag har inte så mycket att skriva om. Tänker förmodligen fortfarande på Sherlock, och jag tror att ni är jättetrötta på att höra mig tjata/läsa det jag har skrivit om honom/den serien. Så jag ska gottgöra er genom att visa er detta klipp, som inte har ett dugg om det att göra. Jag ver inte riktigt hur jag hittade det här klippet, eller att jag faktiskt tycker att det är kul. Jag är konstig ibland.
Kul.
Linnéa

Gooooood Moooooorgon allesammans

Haha, jag låter rubriken tala för sig själv. Just nu har jag SO lektion, vilket betyder att detta är ett tidsinställt inlägg. Jag vet att just nu sitter inte jag och tänker på SO. Nej, jag tänker på att förhoppningsvis så har min nya Sherlock Holmesfilm landat i brevlådan och undrar hur många avsnitt jag kommer kunna kolla på idag. Wow, jag är en nörd. Inget fel med det dock, jag är bara sådan. Vi syns senare.
Älskar den här bilden.
Linnéa

RSS 2.0