I'd love too write

Hejhej.
Jag var ju på bokoch biblioteksmässan igår, hihi jag tog kort med Kent Agent och Mister Bister, och nu har jag fått en massa insperation. Jag vill bara sätta mig ner och skriva i timmar, men jag måste städa rummet och det lär ju ta en vecka.

Jag tog inte så mycket bilder igår. Men jag kommer att berätta vad jag gjorde i ett senare inlägg. Jag kommer även att lägga upp det jag köpte.

Linnéa

Hemma.

Hejhej.
Nu är jag hemma, det har jag visserligen varit ett tag men jag har inte suttit vid datorn förräns nu. Jag har pluggat, pluggat och pluggat. Jag har inte haft så roligt sedan jag kom hem. Men om en stund ska jag och mamma ut i trädgården och ha en photoshoot. Jag ska göra en reklambild till bilden. Jag har ju några med Matilda och kaninerna och nu ska jag ta några till utomhus, för att se om det blir lika bra eler till och med bättre nu när det är ett bra ljus. Jag ska ju göra reklam för "Bunny's kaninfoder" haha. 
 
Mamma ska hålla koll på kaninerna medans jag fotograferar. Jag hoppas att vi hinner göra det nu innan solen går ner, annars får vi göra det på lördag. Nåväl. Hejdå.
 
En arkivbild. 
 
Linnéa

Har bild.

Hejhej.
Nu är bildlektionen slut och jag sitter och bloggar från lärarens dator. Lillebrorsan har utvecklingssamtal med henne om en kvart, hon är hans kf, och jag ska vänta på dem och jag och Elisabeth ska lura dem och säga att jag har varit elak på lektionen och att jag fick kvarsittning. Hehe.

Vi syns.

Linnéa

Hos the Arnros.

Hejhej.

Jag med familj är hos Ida med familj. Vi käkade kvällsmat för en stund sedan och alldeles strax ska vi äta någon form av paj, vet inte vilken sort än. Men det blir säkert gott.
Lite senare ska jag troligtvis sticka hem och kolla på Doctor Who. Jag är lite trött idag.
Dessutom har jag Ben and Jerry's hemma. New York super fudge chunk. Mums.

Nu ska jag tillbaka och vara social. Vi syns.

Linnéa

En kanin i knät

Hejhej.
Jag sitter nu och kollar på New Girl med Smulan i knäet. Hon nosar i mitt ansikte, Det kittlas supermycket. Tja, idag ska jag väl inte göra så mycket, jag ska träna. Det är allt. Sen ska jag väl kolla lite på serier också. Nu ska jag fortsätta gosa med Smulan. See Ya.

Linnéa

Stressig vecka.

Hejhej.
Den här veckan, plus varannan vecka resten av terminen, kommer att vara stressig men superrolig. Den här veckan kommer dock att vara dubbelt så stressig eftersom jag har två prov, imorgon och på torsdag, den här veckan plus ett eller två prov inom de närmsta två veckorna.
Hur som helst, jag hade imporvisation igår, jag har teater idag, KU/Kykans Ungdom imorgon och ridning på fredag. En stressig men rolig vecka. Jag ska försöka uppdatera lite mer senare.

Linnéa

Ville bara tipsa er om detta.

http://archiveofourown.org/works/185710 Skitkul, skrattade mig igenom. Ge det en chans.

Linnéa

Hoppbilder part3

Dags för lite fler hoppbilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Linnéa

Devil's Food Chocolatecupcakes.

Jag bakade ju cupcakes för ett par dagar sedan och lovade att receptet skulle komma upp i måndags, men jag hade inte riktigt tid, så det kommer upp nu istället.
 
Devil's Food ChocolateCupcakes.

Ingredienser.
 
Muffins
50 g Ekologiskt smält smör.
115 g Farinsocker.
2 Stora ägg.
115 g Vetemjöl.
½ tsk Bikarbonat.
25 g Kakao.
1,4 dl Crème Fraiche.
 
Frosting (glasyr) 
125 g Choklad.
2 msk Socker.
1½ dl Créma Fraiche.
 
How To Do:
 
Muffins.
Värm upp ugnen till 180 grader och placera pappersformar på en plåt. Om det inte är en muffinsplåt, ha dubbla
formar.
* Smält smöret.
* Vispa ägg och socker poröst.
* Rör ner mjöl (jag anvnde glutenfritt mjöl), bikarbonat och kakao i smeten med en slickepott.
* Rör ner det smälta smöret.
* Rör försiktigt ner créme fraichen och rör tills smeten är helt slät.
* Fördela smeten i muffinsformar.
* Grädda i ugnen i ca 20 minuter eller tills de rest sig och känns fasta.
* Flytta över till galler och låt svalna.
 
Frosting.
* Bryt chokladen i mindre bitar och smält över vattenbad, man kan köra dem i mokrovågsugnen också så blir det inte lika mycket disk. Rör om då och då.
* Låt chokladen svalna en aning.
* Rör ner sockret.
* Rör ner créma fraichen.
* Vänta till muffinsen har svalnat och bred sedan på frostingen. Det går även bra att spritsa på.
* Om man vill kan man även göra chokladspån och strö över. Det är bara att använda en potatisskalare.
* Diska.
 


 
 


 
 
 
Slänger in en bild på mig med.
 
 
 
Linnéa
 
 
 

Hoppbilder part 2.

Hejhej,
 
Här är part två av hoppbilderna från juni.
 
 
 
 
 
 
 
 
Linnéa








Watching Doctor Who Dude!!!

Okej.
Ett litet tips, bry er inte om rubriken. Jag bara kände för det. Hur som helst säger den vad jag gör. Leker cool och kollar på Doctor Who. Är inne på andra avsnittet på femte säsongen. Det innebär, ny Doctor. Nu är det Matt Smith.
 
 
 
 
 
'
 
Linnéa

Devil's food Chocolate Cupcake

Hejhej.
Jag håller på och bakar för fullt. Devil's food chocolate cupcakes för att vara exakt. Jag har aldrig bakat dem förut, men de låter goda, så jag testar. Jag menar, hur kan en chokladcupcake med chokladfrosting slå fel. Jag kommer att lägga upp receptet ikväll eller imorgon. Så att ni också kan baka dem. Vi får se lite hur det blir.

Linnéa

Ska städa.

Hejhej.
Jag har just nu en kort paus från städaningen. Jag sitter och gosar med Smulan framför datorn och har det jättetrevligt. Dock måste jag snart fortsätta med städningen. Igårkväll hade jag Doctor Who maraton och det ska jag fortsätta med ikväll. Jag ska även kolla på ett Sherlockavsnitt ikväll också. Men innan dess ska jag städa och spela piano. Nåväl. Vi syns ikväll.


RSS 2.0