Slutade tolv idag.

Hejhej.
Jag slutade egentligen vid tolv idag, men orkade inte skriva. Orkar inte nu heller, är inte på blogghumör. Menmen. Här kommer en bild.



Linnéa

Farmor här

Hejhej.
Min farmor är här och käkar. Kul, hon är världens bästa farmor.

Albin är här inne och plockar med synten för att ta in den på sitt rum. Det här är jag: "Albin, släck efter dig!!" hihi. Jag lyssnar på disneymusik och spelar lite på facebook, så rolig är jag idag :D



AAAAAAAAAAAAAAAH längtar till julafton och Kalle Anka.  :D


Linnéa

Vart ute

Hejhej.
Jag har precis vart ute. Eller kom in för kanske en kvart sedan, eller mer, vet inte. Jag ville inte varaute när jag ramlade hihi, såg ut som en snögubbe när jag kom in. Tog inga bilder, orkade inte ta med mig kamera. Jag är ensam hemma just nu för att mamma pappa och resten är på typ julskyltning. Niu tänker jag ta varm choklad och kolla på Disney Channel.

Linnéa

Har bakat peppisar

Hejhej allesammans.
Har precis bakat pepparkakor med familjen. Moa bröt ihop i början när degen gick sönder och inte gjorde som hon ville.
Det snöar ute. Supermysigt. Går nog ut snart.

Hejdå.

Jag idag.

Linnéa

Facebook

Hejhej alla.
Jag har just kollat klart på Stockholm International Horse Show och facebookar nu.

Linnéa

Peppisardeg

Hejhej.
Sitter här och käkar pepparkaksdeg för fullt. Ska kolla på Svenska Hollywoodfruar nu.


Linnéa

Music

Hejhej, igen.

Jag sitter nu och lyssnar på musik och ska snart logga in på facebook. Jag har också bytt lösenord för att Ida loggar in på min och gästbloggar. SUR.  :D

Hihi. Titta vad man hittar på google.

Jag håller med. Jag lyssnar på musik hela tiden= alla andra lite sura på mig hihi.



Linnéa

300

Hejhej.
Nu har jag 300 inlägg på min blogg. Med det här inlägget blir det 301.



Linnéa

får ICKE skriva

HEHEHEHEHE jag (Ida) får egentligen inte skriva nu på Linneas blogg, hoho men GÖR DET IALLLAFALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOOOOOOOOOOOOAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MOOOOOOOOOOOOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ONSKEFULLA BENGT BÄVER HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


LINNEA vad har du för bilder egentligen


Harry Potter

Hejhej.
Jag var ju på Harry Potter and the Deatly Hallows igår. Jag måste  bara säga, den var superbra. Regisören är jätteduktig och skådespelarna är skitbra. Det ända som jag var besviken på var att "Dyngan" Mundungus Fletcher inte såg ut som jag hade tänkt mig. Men annars var den skitbra. Han killen som satt bakom mig var asäcklig. Alla var helt innan i filmen och så RAPAR han ashögt rätt i mitt hår. Allvarligt, mitt hår fladdrade framåt och jag tänkte "Herregud, han kan inte ha borstat tänderna på flera månader." Det stank som inne på sjutton, Helle satt och gapflabbade (jag med) och alla inne på bion kollade på honom typ. Det roliga är att han märkte inte att folk kollade på honom.




Hihi.

Linnéa

Harry Potter imorgon

Hejhej.
Jag ska ju gå på Harry Potter och Dödsrelikerna imorgon med Emilia och kan knappt vänta,är ju ett stort Harry Potterfan.


Kommer att kännas konstigt när sista filmen är ute. Det här  är ju första delen av sista filmen.

Linnéa

"Sötnos"

Hejhej.
Idag när jag gick hem från skolan hoppar det plötsligt upp en hund från ingenstans. Jag kollar runt men ser ingen ägare. När jag börjar gå igen så följer hon efter mig. När jag kommer hem smiter hon in igenom dörren innan jag knappt hunnit öppna. Jag måste ta ut henne igen, mamma sa att jag skulle gå en runda med henne medans hon ringer polisen eftersom det ju är någon som letar efter henne. När jag kommer hem igen så får jag ta in henne,för en stund sedan ringde polisen och sa att de hade hittat ägaren. Jag blev både glad och ledsen. kom precis hem efter att ha lämnat tillbaka kopplet som jag har lånat av grannen och sagt hejdå till "Sötnos" som jag har kallat henne.



Linnéa

Black Beauty

En underbar bok som jag har läst några gånger. Jag älskar den. Den handlar om en häst som heter Black Beauty och som lever på 1800- talet tror jag. Författaren som skrev den här bokenhade som mål att visa hur hästar blev behandlade och för att få bort stuptygeln. Hon dog tyvärr innan hon han se resultatet, men stuptygeln försvann några år efter att boken hade kommit ut.

Ur 1:a kapitlet.
Mitt barndomshem.
Den första plats jag har ett riktigt klart minne av var en stor härlig hage med en damm fylld med klart vatten. Några skuggande träd lutade sig över den och där den var som djupast växte det vass och näckrosor. På ena sidan kunde vi titta ut över en häck och sen en plöjd åker och över grinden på andra sidan hagen såg vi husbondens hus vid vägkanten. Längst upp i hagen växte det en barrskog och längst ner rann en porlande bäck med höga stränder.

Boken har även kommit ut som film. Men filmen är lite annorlunda och har en annan handling även om den är baserad på boken och har samma budskap.



Linnéa

Harry Potter

Hejhej allesammans.

Jag har precis kollat på Harry Potter och de Vises Sten på femman. Superbra. Jag riktigt längtar till tisdag då jag ska kolla på första delen av Harry Potter och Dödsrelikerna. Med Emilia. Hihi, hon kan ingenting om Harry Potter så jag får lära henne lite med en snabbkurs innan filmen börjar. Jag har sagt till henne att om hon gör som Ingrid gjorde när vi kollade på Harry Potter och Halvblodsprinsen så kommer jag att slå till henne. Haha.
Allvarligt, från de första fem minuterna till att det läskiga faktist kom så sa hon varannan minut "blir det läskigt snart??" Jag blev jättesur på henne :D . Sen när en halvtimme hade gått så räckte det inte med "är det läskigt snart??" utan hon sa "Linnéa, jag måste gå på toa" en gång i minuten också. Jag var skitsur på henne när filmen var slut.



Linnéa

Gäspar

Hejhej.
Jag gick upp tio över elva idag. Men jag gäspar fortfarande. Mamma som var på fest igår gick upp senare än vanligt (men före mig) när jag kom upp klagade hon över att hon hade gått upp sent. Jag sa såhär: Mamma, det är bara nyttigt för dig.:D jag fattar inte hur hon kan gå upp vid nio på en lördagsmorgon.

Linnéa

IIIIH Det snöar:D


Inget att blogga om.


Hehehe. Nervöst sammanbrott här va.


Jag håller på och leker med Albins Neocube. Det är en sån där grej där det är en massa magnetkulor, man ska sätta ihop dem till olika mönster och så. De gör aldrig vad man vill att de ska göra. Så det kan sluta med att man kastar den i väggen eller så. :D

Jag fattar inte hur de som gjorde dem här kunde ha tålamod till det alltså!!




Linnéa

Nattinatti


Ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Gud jag kommer att vara helt slut imorgon. Jag kommer ju vara tvungen att sitta uppe till  klockan tre inatt och sticka innan jag kan sova. Jag måste ju vara klar med min halsduk på fredag.


Linnéa

Lite bilder

Hejhej.

Ska kolla runt lite på youtube och tänkte ladda in lite bilder samtidigt. :D

Den första bilden som jag laddade in.






Hihi. Hejade på Erik Saade i melodifestivalen.

Fixade en ny snygg design.







Hihi. Marshmallows.






Snacka om bildbomb.

Linnéa


Arg.

Jag blir bara så arg. Jag har suttit och kollat på Animal cops Philadelphia, och jag blir bara så förbannad på hur folk kan behandla djur. Det är skamset. Jag är glad för att det finns folk som kämpar för att djur ska få det bättre.
Jag ska, (när jag köper hund, när jag är vuxen :( ) köpa från ett sånt ställe där de har tagit hundar från där de har blivit misshandlade och så. Som ett sånt ställe som SPCA.

Djuren såg bokstavligen ut såhär:

Det är därför jag blir förbannad.

Linnéa

Godmorgon.

Godmorgon ni som inte har gått till skolan än. Jag vaknade precis och mår mycket bättre. Jag går till skolan imorgon. :D  Happyface. Jag gillar inte att ligga efter i skolan. Dessutom är det kul. Ingrid kommer inte att vara i skolan denna vecka eftersom hon ska till Kanarie öarna. Lyckos henne :D Och ha det så kul och mysigt. Du förtjänar det verkligen. Jag och Emilia ska gå på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 på tisdag. De ska bli så kul. Jag har verkligen sett fram emot det.
Nu blir det frukost och The Tyrashow och Top model.



Linnéa

Albin hemma

Hejhej. Nu är Albin och Moa hemma. Jag har dushat och käkat middag. Det vill säga några clementiner. Albin är lite sur på mig för att jag har datorn och håller på och fjantar sig. Menmen, Moa kollar på Tv och jag bloggar ju som ni ser. Jag hoppas att ni har haft en bra dag.


Linnéa

The Tyrashow

Hejhej.
Jag har precis kollat på The tyrashow på trean. Det var två killar, en som var  två och en som  var sex år och som, svor hela tiden typ, och så var det en tjej som käkade gräshoppor och massor av mer saker. Nu ska jag kolla på topmodel och sen ska jag väl göra middag.



Top model nästa.

Linnéa

Grr. :D

Hejhej.
Sjuk idag igen tyvärr. Jag hade planerat att sova till typ tio minst. Men så ringer Ingrid och väcker mig. Grrr. Haha. Nej men det är jag faktiskt glad för att hon visar omtanke. Hon undrade om jag var sjuk fortfarande och när jag sa att jag var det sa hon att jag skulle krya på mig. Jag älskar er mina vänner. <3.



Hej då. :D

Linnéa

Relax.Have fun.

Eller så kul det går att ha när man är sjuk.:D Kollar på Supernanny och stickar. Jag har ju den där stickningen som måste vara klar på fredag. Jag hoppas att jag blir klar. Albin kommer hem snart och då blir det slut på det lugna. När han har kommit hem och jag har kollat på The sadle club, så ska jag gå in på mitt rum och läsa och lyssna på avslapningsCD, och läsa. Juste det. Jag har läst ut Black Beauty och det kommer upp en bekrecention snart.


Linnéa

Lagar middag

Hejhej.
Jag lagar just nu middag samtidigt som jag kollar på America's next topmodel.
Jag lagar kycklingfilé med potatismos. Och jag måste bara säga. Rå kyckling ser bara så ÄCKLIGT ut. Jag spydde nästan ju. Ush. Luktar äckligt med.


Det här är vad jag lagar. Jag kunde inte välja en supersööt kyckling. Det skulle ju vara elakt. Haha.

Linnéa

Sova

Jag har nu övat aslänge på både spanska och engelska glosor. Det känns som om jag kan alla utantill. Nu ska jag göra frukost sen ska jag nog gå och lägga mig.



Haha. Så jag på lektionerna. Fast utan glasögonen. :D

Linnéa

Sad :(

Jag är tyvärr sjuk idag. Vi tror att det var något som jag åt i lördags, jag som ville gå i skolan idag. Jag är konstig jag vet, men det går så bra för mig och jag vill inte komma efter. Jag får väl ta vara på tiden och öva glosor och sånt som man kan göra hemma . Tack och lov att jag tog hem sticket iallafall. Jag måste vara klar med det på fredag och jag har bara kommit halvvägs. Det måste jag ju göra också. Annars kommer jag nog mest sova. Jag är trött som sjutton. Men någon väckte mig vi åtta med att ringa. Har ingen aning om vem det var.  Nu ska jag börja med spanskaglosor.


Jag idag. :)
Gud vad jag länktar tills snön kommer. Eller till sommaren, jag vet inte vad jag länktar mest till.
Linnéa

Hos mormor och morfar.

Hejhej.
Jag loggade precis in och såg att Ida hade gästbloggat. Grr. Hihi. Sålänge hon inte skriver något elakt så får hon gärna gästblogga. Det verkar som om hon har ändrat lösenordet till våran gemensamma blogg. Så jag kom inte in.

Idag är det ju farsdag och vi är hos mormor och morfar för att fira det. Nu blir det snart efterrätt.

Linnéa

ida is on gästblogging (?) hum engelska...

Tjosan i trosan!
Nu ska jag, Ida, gästblogga lite i Linneas finfina blogg. Ska dessutom göra en design till henne sen, (som jag lovade att göra för typ en månad sen.) JA klaga inte!!!
Idag är det alla pappors dag, nämligen farsdag. Hoppas att ni har gratulerat alla era pappor annars ger jag er en fet mördarblick. Själv ska jag och familjen åka till farmor och farfar och fira både pappa och farfar, hoho.

Hehe och Linnea skrev igår att jag satt bredvid och tyckte att hennes musiksmak var sämst, NEJ det tycker jag inte. Den är lite speciell, liksom.. från japansk puttinutti musik till disney till piano och sagomusik, special. Hon tycker säkert att min musiksmak är SÄMST haha. Tur att man kan acceptera varandras olikheter :-)

OCH JUSTE!!!! Igåååår haha, så fick vi för oss att skaffa en blogg tillsammans. Seriöst, ja helt seriöst så testade vi typ alla bloggnamn i hela världen, ett tag tog vi sushi, kexchoklad, SKOKRÄM (fråga inte, det var inte jag som skrev in..), Sean Banan och så bananer! Hahaha:
L = LINNEA
J = JAG

J - Men nu tar vi bananer!!!
L - JAAAA nu gör vi det!
J - tystnad.
Efter en stund:
J - HEHEHE Linnea tänk om man misstolkar "bananer" till något annat hahahaha
Och då suddade hon ut det direkt :(

Sen testade vi higheels, rosaelefanterna, pink, men när Linnea föreslog BarbieOchBlondie så var det totalstopp från mitt håll hahah, jag vill inte bli betraktad som en barbie.
Vi testade återigen en massor av namn, och äntligen kom vi fram till pinkelefants, dissa inte namnet. haha.
Och våran epostadress...... katt.hund.kanin.marsvin.santos HAHAHAHAHAHA

Sådär höll vi på rätt länge haha.
Men ey nu ska jag duscha.
Hejdå Linneas blogg!!!!
peace out<33333


New blog

Hejhej sötisar.

Idag har jag startat en till blogg tilsammans med Ida. Vi höll på i typ en timme med att leta efter bloggnamn. Och sedan med att göra en ny hotmail. Jag tror inte jag har varit så förbannad på datan i hela mitt liv, vi skilde oss nästan. Jag hade telefonen i handen för att ringa typ en advokat haha. Alla som känner mig vet att jag och datorn  är lyckligt gifta sen fyra år. :D

Den nya bloggen: pinkelefants. Dissa inte namnet!!

Bloggen är skriven av Ida.


Mig.


Och Santos. Han skulle ha blivit jättesur om han inte fått vara med. Han satt och sa: om jag inte får vara med och blogga så kommer jag att pipa hela natten.

Jag: jaja du får vara med.

Linnéa


Arnros här

Hejhej:D

Ida med familj är här. Och äter asså. Det var väldigt länge sedan. Typ förra vintern sedan de var här sist. Ok det var i somras, men ändå. Länge sedan. Jag är lite sur just nu. Jag fick inte kolla på när dom mördade varandra i Morden i Midsomer på grund av småflickorna. GRRRRRRRR. Sur


Hehe. Love Midsomer Murders. Morden i Modsomer på svenska.

Haha. Ida sitter här och tycker att jag har världens sämsta musiksmak.

Linnéa


The vampire diaries

Jag kollade precis på det senaste avsnittet av The vampire diaries. Pappa undrade varför jag hoppade upp och ner och pep som en mus. Men jag menar. Katherine högg av John fingrarna. Med en kökskniv. Hon dödade honom också.

Linnéa


Hejhejhej :D

Hejhej allesammans.

Jag har precis kommit hem. När skolan slutade vid två så stack jag och Ingrid direkt hem till våran gympalärare och hämtade hennes hund. Vi var väl ute i ca tv timmar, när vi kom tillbaka och jag höll på att ta av Siri (hunden) hennes halsband så kom gympalärarens man hem. Ingrid och jag skyndade oss att säga att det var vi som var ute och gick med hunden åt hans fru. Haha. Han tackade oss och gick sedan in.

Obs: det här är INTE Siri.

Linnéa


Den första snön

Hejhej.

Inatt (och hela dagen idag) har det snöat. När jag såg det imorse blev jag som ett litet barn på julafton. JAG ÄLSKAR SNÖ!!  Jag sprang runt och hoppade hela vägen till Ingrid.  Sen när jag kom dit så var inte Emilia där. Hihi, för typ andra gången i världshistorien. Men iallafall så var Emilia skitstessad när hon kom. TROTS att det var tio minuter kvar tills vi skulle gå.

  Hihi. Emilia:

Men också:

Lugn och glad.

Haha. Hon har världens bästa humor. Det är bara på morgonen som hon är stressad. Men det är inte udra på när hon är kompis med mig och  Ingrid. Hihi..

Linnéa



Can you feel the love tonight.

Hejhej.

Jag sitter nu och kollar runt lite på olika shoppingsidor och lyssnar på Can you feel the love tonight med Elton John. Det är han som har gjort originalmusiken till The lion king. Ååååh, den är så fin. Hihi innan jag lyssnade på den så lyssnade jag på en helt rolig version av Sleighride. Ni vet här låten.  I den versionen som jag lyssnade på nyss så spelades den med lite lantkänsla och med en banjo.

Linnéa ♥


God kväll:P

Hejhej allihopa.

Jag ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Det är ju skola imorgon så jag måste lägga mig tidigt.  Jag vill också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen under en tid. Men jag har bara ingen lust att blogga ibland. Tyvärr. Men jag har ju ett liv utanför  bloggen också. Men jag lovar. Jag ska försöka bli bättre.

Linnéa


Kyrkogården

Hejhej.

Idag är det ju Alla Helgons Dag, den dagen då man typ hedrar de döda eller något. Så ikväll ska hela familjen till kyrkogården för att kolla till farfars grav.

Saknar honom supermycket.

Linnéa


Slappardag med teori på ridlektionen.

Hejhej.

Dagen idag har varit DÖTRÅKIG för min del. Familjen Arnros skulle egentligen ha kommit hit ikväll, men de var sjuka så det blev tyvärr inget.  Vi hade teori på ridlektionen idag och Monica visade vad vi skulle göra nästa termin. Och jag ska säga att det kommer att bli skitsvårt. Men superroligt. Jag länktar faktiskt. Haha.

Linnéa


Hejhej från Island :D

Haha, jag skoja bara. Jag har ridit islandshäst idag. Jag hade en häst som hette Nökkvi (tror jag det stavas. Det skulle vara två K iallafall) och han var både jättesöt och jättemysig att rida på. Jag kommer kanske att lägga in bilder från efter ridturen om Sanna kan lägga in bilderna på datorn. Tillsdess får ni nöja er med dethär:



Linnéa


Sanna här!!!:D

Hejhej.
Idag är min storasyster Sanna här. Imorgon också. Vi ska rida på islandshästar imorgon. Det ska bli jätekul. Vi ska till IKEA imorgon också. Och så ska jag till Emilia på halloweenfest.

Linnéa

Snart 300 inlägg :D

Hejhej.

Visste ni att jag snart har gjort 300 inlägg på min blogg. Det är faktiskt rätt många. Jag har liksom en grej som talar om hur många inlägg jag har gjort. 

En av mina favoritmangaserier.

Linnéa


RSS 2.0