Ninerna

Hejhej.
Har inget att skriva om så jag lägger in lite bilder på kaninerna från i nyår.
 
 
 
 
 
Haha.
 
 
Söta Smulan.
 
Gulliga Iris.
 
 
 
Linnéa

Dop.

Hejhej.
Ska på dop idag, det är lilla Vera som döps. Skriver mer ikväll.

Linnéa

Bakar :)

Hejhej.
Jag håller på och bakar Chocolate chip cookies och lyssnar på det pappa kallar för ADHDmusik aka musiken från broadwaymusikalen Legally Blonde. Det luktar gott i hela köket och om kakorna blir lyckade kommer receptet upp på bloggen inom ett par dagar. Ikväll blir det Ponnyakuten och Dan and Phil show på BBC Radio 1. Till det blir det en kopp te. Jag gillar söndagskvälllar, jag önskar bara att de inte ledde till måndagsmorgnar. Men det funkar för att nästa måndag börjar impron och i övermorgon börjar teatern. Jag längtar redan. VI syns senare.
 
Linnéa

Segt.

Hejhej.
Förlåt för att jag inte bloggar, men jag har ingen insperation alls nu för tiden. Skolan är som ett svart hål som tar all energi för tillfället. Dessutom så har inte mina humörräddare teatern eller KU kommit igång än. Men teatern kommer igång igen på tisdag så då kanske jag kommer bli lite gladare och kunna blogga lite mer.
Var på besök på Estetik och Media idag, jättetrevliga människor och lektionerna var roliga. Det gjorde mitt val ännu svårare. Det är mindre än två veckor kvar och jag börjar få lite lätt panik. Nu ska jag i alla fall träna och spela piano, sen ska jag plugga matte, vi ses.

Linnéa

Hejhej.

Hejhej.
Jag har varit superdunderförkyld hela veckan. Inte alls skoj. Idag är jag en aning piggare även om jag inte mår bättre. Jag gick upp runt ett och idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara ute med kaninerna. Mamma och jag var ute med dem en bra stund, och vi är ute med dem varje dag. Förutom igår och i förrgår då jag låg i sängen fram tills klockan fem på kvällen. Idag var de två små duracellkaniner som druckit RedBull. Haha, de sprang som bara den och kul hade de också. Nu ska jag sätta mig och kolla runt lite på YouNow och sen är det fredagsmys. Vi syns.
 
En gammal redigerad bild på Smulan.
 
Linnéa

Not fine.

Hejhej.
Jag har iinte mått så bra idag, i natt kunde jag inte andas utan att det kändes som om någon drog med ett sandpapper i halsen, och idag har jag förutom det mått illa och haft ont i huvudet. Men nu är det bättre, även om jag fortfarande har ont i halsen och mår lite illa. Men det är ganska lätt att se bort ifrån. Nåväl, jag sov till 20 över 3 idag...

Jag ska alldeles strax, bara för att jag är dum i huvudet, sjunga tills jag storknar, sen ska jag duscha och sen ska jag sova.

Linnéa

Redigerar film.

Hejhej.
Jag sitter just nu och redigerar min första film. Vilket är bilder från året och musik från Beethoven. Jag kan säga redan nu att den är usel, jag har ingen aning om vad jag gör och jag kan inte heller lägga in några filmklipp för att datorn är konstig och vägrar spela upp dem. Nåväl, om den är visbar kommer jag att lägga upp den, om inte kommer jag att radera den. Vi får se hur det blir.
 
Idag har jag varit ute med kaninerna och tagit kort, detta är dock en arkvibild, ni får se de nya sen.
 
Linnéa

Bored.

Hejhej.
Idag har jag städat, varit ute med kaninerna, tränat, duschat, läst och suttit vid datorn. Och ätit förstås. Mer har inte jag gjort idag, och jag kan tillägga att mitt rum är långt ifrån klart. Jag är just nu extremt uttråkad och längtar tills allt kommer igång igen, utom skolan. Jag är hemskt trött på skolan. Jag kan säga att jag är ganska säker på att när jag har gått ut gymnasiet kommer jag ta ett sabbatsår. Det var väl allt jag hade att säga dag.

Linnéa

Kaninrymlingar.

Hejhej.
Idag har jag endast städat mitt rum och kaninburen, vilket betyder att jag måste släppa mina kaniner på altanen. Det jobbiga med det är att man måste fånga dem igen. Det tog ett litet tag men vi fick fast dem igen. Nu ska jag sitta och kolla på youtube tills jag ska gå och lägga mig.
 
 
Mina små huliganer.
 
Linnéa

RSS 2.0