2 Inatt

Vid 2 inatt kommer vi att sitta i bilen på väg till Kroatien.

XoXo Linnéa


Party hos Emilia!!

Hejhej bloggen.

Igår var jag på fest hos sötnosen Emilia.Det var superroligt. Först så käkade vi. Det blev Hamburgare. Till efterätt blev det marshmallows och jordgubbsspätt. Det var supergott. När vi hade käkat upp det hade Emilia ställt fram en skål med marshmallows så att man kunde grilla det över grillen. Vi skrattade supermycket när Ida grillade sin marshmallow lite för mycket på samma ställe. Den hade fått stora, torra, bruna blåsor och det såg superroligt ut. Efter maten kollade vi på film. Filmen hette: The Spy Next Door och var superrolig.  Efter det öppnade vi presenter, Eller rättare sagt Emilia öppnade presenterna. Festen var sedan slut så några gick hem men jag och Ingrid och Susan och Sudje stannade kvar. Vi tog en massa roliga foton. Sedan var jag tvungen att gå hem tyvärr. Jag tog följe med Ingrid en bit.

Festen var verkligen rolig. Jag hoppas att du hade en rolig födelsedag Emilia.





XoXoLinnéa


Ullared igår.

Hejsvejs.

Igår var jag, Albin och mamma på Ullared. Det hände väl inte så mycket där mer än att vi shoppade rätt rejält. Jag fick en pyjamas och ett par nya lurar till iPoden.

Xo Linnéa


Tillbaka från bibblan.

hejhej. Nu är jag tillbaka från bibblan. Jag lånade väl minst 12 böcker. Bokslukare som jag är haha.  Nu ska jag spela lite spel och göra annat skoj.

Vi ses.

XoXo Linnéa


Bibblan

Hejhej.

Jag och mamma ska strax åka iväg till bibblan och låna lite böcker (ja vad gör man annars där ^_^)  och jag ska även köpa ett nytt lånekort eftersom mitt gamla blev låg i plånboken som blev stulen på liseberg för 2 veckor sedan. Skriver antagligen ett inlägg när vi har kommit hem.

Hejdå.

XoXo Linnéa


Hos Anders och Mian.

Hejhej sötisar.
Jag är just nu hos Anders och Mian. Det är dem  vi ska åka till Kroatienmed. Så vi är här och äter och planerar lite. Och har en trevlig stund också förstås. Vi ska iallafall hem snart eftersom mamma och pappa jobbar imorgon. Hoppas att vi kan stanna en liten stud till kanske. Hoppas hoppas hoppas.

XoXo Linnéa

testa inte detta hemma ^_^

Hejhej alliihopa.

Igår så åt min familj hos familjen Sahlberg. Det var superkul och det allra roligaste som hände (och också klumpigaste!!) gjorde min pappa.Han hade fått någonting mellan tänderna och frågade efter tandpetare. Det hade de inte så pappa fick en sådanhär ny tandrådsgrej som man köper på apoteket. Han fastnade med den mellan framtänderna. Han såg så rolig ut så vi andra skrattde så vi nästan höll på och dö. Typ. När han inte stod ut med att vi skrattar åt honom så går han in på toaletten och får loss den. Men på något sätt har han lyckats skära upp läppen. Så han fick ha papper där i typ fyrtiofem minuter (okej lite överdivet jag vet men ändå).

Från en sak till en annan så ska vi snart till Kroatien. IIIH längtar.

XoXo Linnéa.


The sims 3

Hellu.

Nu ska jag bara göra ett snabbt inlägg innan jag jag spelar sims 3

Från och med den 26 juni så kommer inte jag att lägga in några inlägg eller så för jag kommer inte ha tillgång till en dator. Jag kanske kan få låna pappas dator men det är inte särskilt troligt. Jag ska nämligen till Kroatien under 2 veckor, och eftersom vi ska bila (åka bil) hela vägen ner och hela vägen hem så kommer vi inte ha tillgång till dator eller tv under 3 veckor. Det kommer faktiskt att vara skönt.

Nu kommer det några bilder från Kroatienresan för 2 år sedan.




hehe kolla pappa. Han badar nästan aldrig.

Moa.


Man är tvungen att ha foppaofflor eller liknande på sig när man badar för såhär är bottnen. Pluss en massa sjöborrar.

Det var lite bilder från Kroatien resan.

XoXo Linnéa


Frukost.

Hejhej *_*

Nu ska jag äta frukost och kolla lite på tv. Jag Försökte sova länge men det gick inte särskilt bra eftersom pappa var på mig lite :D.  SÅ nu ska jag iallafall käka.

XoXo Linnéa


SOMMARLOOV!!!!

Har haft sommarlov sedan tisdags. Nu har ma hela sommaren på sig att göra massa roligt.

XoXo Linnéa


Only one day...

eller snarare 2 timmar kvar av gyllenforsskolen. Vi slutar ju imorgon och då går vi bara i 2 timmar. WOHOOO.

Jag kommer att stå och storgråta. För även om det har varit jobbigt ibland så har jag oftast haft kul. Allvarligt talat så kommer jag nog att sakna det.

XoXo Linnéa


Sveriges nationaldag.

Hejhej.

Hur firar ni Sveriges nationaldag? Jag firar den inte. Jag visste inte ens att det var Sveriges nationaldaginnan de sa det på radion.

Istället för att fira så har jag varit en stund i farmors och farfars stuga som nu min storasyster och hennes kille har tagit över typ. Det är iallafall de som är där. Så jag var där med dem i nån timme eller två eller nåt. Vi fiskade vi bryggan och fick absolut INGEN fisk. Så ikväll blir det revben istället för det. Haha.



XoXo Linnéa


Wierd messege

Hejhej.

Idag så har jag fått sms från en som heter Malin. I det första stod det Lycka till. Jag undrade vem det var som hade skickat och om jag hade glömt något som jag skulle göra ikväll. Så jag svarade: Hej     tack. Vem är det?. Då svarade hon:Ehm Malin. Jag tänkte att det var väl en av mina vänner som skojade med mig. Typ Ingrid. Eller Ida. Förlåt om någon av er läser det här. Men det faktiskt ett skämt som ni skulle göra mot mig. Ialla fall så svarade jag : ??.

Och då svarade hon:Ok I get it. Hej då. Jag fick extremt dålig samvete. Jag lovar. Så jag svarade: Förlåtom jag har sårat dig! Men jag har dåligt namnminne.  Som ursäkt då och sedan så svarade hon: Ett hejdå haderäckt fint. Du hade inte behövt vrida om kniven. Då tänkte jag att jag skulle ringa och avslöja den som skojade om det nu var det för annars så skulle jag be så hemskt mycket om ursäkt. Så jag ringde och det visade sig vara en som jag absolut inte kände som hade messat till fel nummer elr nåt. Så hon bad om ursäkt och jag sa att det inte var någon fara. Sen så var det inte mer med det. Haha så kan det gå.

XoXo Linnéa


RSS 2.0