Blogg paus.

Jag vill bara meddela att jag kommer att ta en kort bloggpaus fråm tills lördag då det första inlägget blir veckans låt. Anledningen är att det inte händer så mycket.
Ps. om det händer något så skriver jag försås.
Linnéa

Ziri bilderna.

Bilderna på söta Ziri.
Sötis.
Sista bilden för den här gången.
Linnéa

Home, home

Nu är vi hemma igen.  Jag hittade tyvärr inte kameran så det blev inge bilder från idag. MEN, jag har lite gamla bilder på Ziri som ni inte har sett. Tagna för några veckor sedan. Jag lägger bara upp en nu, ni får se resten imorgon.
Hon är kolsvart egentligen, även om det inte syns på bilderna.
Linnéa

Stägelhult med farmor och Ziri.

Godmorgon allesammans.
Idag ska hela familjen + farmor och Ziri hänga med ut till Stägelhult. Det ska bli så mysigt. Vi åker vid halv tre här hemifrån och kommer kanske vara i Stägelt vid fem tio över tre.
Jag lovar att ta bilder om jag hittar kameran. Suck, den försvinner alltid.
Saknar dig killen.
Santos.
Linnéa

Ain't no mountain high enough.

Veckan låt: Ain't no mountain high enough by Marvin Gaye.
Älskar denna låt, har vuxit upp med den.
Linnéa

ICA för kvällsgott

Hejhej allesammans.
Jag ska nu sticka till ICA för att köpa lite godis och sånt till kvällen. När jag kommer tillbaka så lovar jag att det blir Veckans Låt.
Linnéa

Lipstick

Jag har inget kul att posta på bloggen, så det får bli en låt från Eurovision(stavning ?) Lipstick, Jedward.
Jag skulle vilja se dem utan den höga frisyren, de skulle säkert vara ännu sötare i vanligt hår.
Linnéa

Night, night

Sista dagen på veckan avslutad med ett superspännande avsnitt av Poirot. Nu ska jag gå och lägga mig, men inte utan att säga godnatt innan. Ush, imorgon är det måndag, den näst värsta dagen på veckan (den värsta är onsdag). Men men, man får se det positiva, det är den sista hela veckan på hela terminen. Sen är det sommarlov!!! Längtar.
Konsert med solo imorgon. Det här är låten jag ska sjunga.
Godnatt. Linnéa

Veckans låt tillbaka

Hejhej allesammans.

Jag ville bara säga att veckans låt är tilbaka på lördagar.


Vill fira det genom att lägga in ett roligt klipp på en jordekorre. Supergammalt, men skitroligt

Linnéa

Satellite

Satellite  med Lena från förra året. Inte hela låten.
Linnéa

Nu är jag uppe

God morgon, god morgon.
Jag ville bara säga att nu gick jag upp. För fem minuter sedan.  Haha, så morgonpigg är jag. Nu ska jag äta frukost och sen ska jag klä på mig och åka ut till Skalleberget och träffa min underbara storasyster och hennes pojkvän Fredrik. Sedan ska jag sticka till Elin. Vid fem ska vi till Chili Thai och äta och vid åtta börjar Pirates of the caribbean on stranger tides.
Sugen.
Linnéa

Goooood Mooorrrgggooonnn allesammans

Jag ska bara säga en sak. Jag är INTE uppe nu. Detta är ett tidsinställt inlägg. Som förhoppningsvis nu kommer upp 08:00 den 21 maj. När jag tidsinställde igår så blev det inte så. Nepp. Så lite sur är man på det. Men skitsamma. Jag sover nu, och andra som är lediga och som är uppe nu. Fyra ord. GÅ OCH LÄGG ER!!!. Man ska INTE vara uppe klockan åtta på en lördagsmorgon om man inte ska någonstans speciellt.
Så här ska man göra nu.
Linnéa

Levande död i Dallas, Charlaine Harris

Levande död i Dallas är den andra boken i serien True Blood. Jag tycker att boken är skitbra. Jag som älskar vampyrer och blod och död haha. Om ni inte har läst serien så tycker jag att ni borde göra det. Tänk er en blandning mellan Twilight och The Vampire Diaries (två serier jag ÄLSKAR) fast mycket, mycket råare. Där har ni Ture Blood serien. ÄLSKA, ÄLSKA, ÄLSKA.
Ur kap 1.
Kapitel 1.
Andy Bellefleur var full som ett ägg. Det hörde inte till vanligheterna - tro mig, jag vet vilka fyllona är i Bpn Temps. Efter att ha jobbat på Sam Merlottes ställe i flera år hade jag fått träffa i stort sätt allihop. Och Andy Bellefleur, bygdens son och kriminalare i Bon Temps lilla poliskår, hade aldrig tidigare varit full inne på Merlotte's. Jag var oerhört nyfiken på varför han gjorde ett undantag just ikväll.
Jag sänkte min mentala gard och läste Andys tankar. Jag ångrade mig.
Serien är spännande och det händer saker direkt.  Det är det jag älskar med de här böckerna. Så, LÄS DEM!!!!
Linnéa

Ni får stå ut med det

Hejhej.
Jag vet att det är låg uppdatering, men ni får stå ut med det ett litet tag till. För jag har ju ett liv på riktigt också.
Bara en fråga.
Är det BARA jag som tycker att han är söt (och sjunger bra)?
Linnéa

Natti natti

Godnatt allesammans.
Det här är vad jag kommer att drömma om.
Godnatt.
Linnéa

White roses

Jag sitter och kollar på en bukett vita rosor och kom på rubriken.  Vet inte vad jag ska skriva under den menmen. Jag har inte haft världens roligaste dag idag. Så jag har ingenting att skriva om. Ska bara lägga upp lite bilder kanske. Eller inte. Har bara dem som finns i arkivet på pappas dator.
Jag bara älskar denna bild. Så jag lägger upp den. Den har inte varit framme på ett tag.
Linnéa

Ziri och Elin här.

Hejhej.
Ziri sötnos (hund) och Elin (människa haha) är här. Haha, på hemvägen klagar Elin alltid om hur långt det är. Haha.
Linnéa

It's not too late

Hejhej allesammans.
Jag gör just nu pianoläxan. Demi Lovato It's not too late från Camp rock 2.  Jag får välja pianolåtar själv. Yaay.
Nej nu ska jag sätta mig vid pianot.
Linnéa

Let it rain, let it rain, let it rain

Jag ÄLSKAR när det regnar på sommaren.
Det har det gjort här sedan fyra ugnefär. Det har åskat lite också. Så jag är nöjd. Jag tror nog att jag är den ända haha. Regn är ju inte särskilt uppskattat.
Linnéa

God Morgon allesammans.

God morgon allesammans.
Det är vid den här tiden på dygnet som jag går upp på tisdagar. Jag börjar ju inte förräns vid tio i tio så det är lugnt att gå upp vid den här tiden. Jag ligger väl och mornar mig i sängen just nu. Haha. Om inte jobbarkillarna håller på och bankar som vanligt.
Hihi.
Jag just nu.
Linnéa

Good night, sleep tight. Don't let the bed bugs bite

En ramsa jag lärde mig i fyran spm jag faktiskt fortfarande kommer ihåg.
Jag ville bara säga godnatt innan jag går till sängs för kvällen. Jag är helt slut och kommer nog att somna tidigare än vanligt. Kanske inte direkt, men rätt fort. Ligga och läsa lite kanske. Jag har två böcker att recensera men har inte tagit tjuren vid hornen och gjort dem än. Ska ta och göra det snart.  Jaja, Nu ska jag inte skriva ett alltför långt inlägg.
Godnatt
Linnéa

Tired

Hejsan allesammans.
Jag är skittrött just nu. Vet inte riktigt varför men jag har varit allmänt trött i flera dagar. Jaja, imorgon har jag sovmorgon i alla fall. Sova ut lite om inte byggarkillarna bankar alltför mycket. Haha, det var jätte nära att jag blev av med min sovmorgon imorn. För tandläkaren ringde och frågade om jag kunde ha tandläkartid vid tjugo över åtta imorgon. Men jag sa att jag kunde inte. Så jag har tandläkartid på fredag runt elva istället. Nepp nu ska jag ta och äta lite.
Sugen.
Linnéa

ICA

Helluu everybody.
Så fort jag har fått min veckopeng ska jag sticka iväg till ICA och köpa lite ostbågar eller nåt. Köpte ju inge lördagsgodis igår hehe så jag ska köpa det idag.
Det är riktigt varmt här idag. 20 Grader celsius i skuggan. Snacka om trevligt väder.
Linnéa

Breakfast.

Godmorgon allesammans.
Har ni haft en mysig helg än så länge? Min har varit superrolig. Jag har inte suttit vid datorn på flera dagar, så det är därför det inte har varit någon uppdatering.  Jag har nämligen varit igång non stop i fyra dagar. I onsdags städade jag, duschade, och gjorde läxorna förutom att skolan slutade vid halv fyra. I torsdags duschade jag efter gympan (det hade ju bara varigt äckligt annars) hemma, vilket jag alltid gör på torsdagar och fredagar, hade utvecklingssamtal, och var ute med Ziri och kom inte hem förräns efter nio. I fredags så städade jag klart och red. Och igår så var familjen igång redan vid elva och var i kyrkan då.  Vi var på två konfirmandfester (?) och kom hem tio över elva. Så igår var vi på fest i över tolv timmar. Var helt slut efteråt.
Men nu går uppdateringen tillbaka i vanlig ordning igen.
Ska äta frukost nu.
Linnéa

Suck, VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL

Jag kollade precis på ett klipp på youtube från Lady Dianas och Prince Charles (?) bröllop. Åååh hon var så fin.
Jag vill gifta mig. Det har jag drömt om ända sedan jag var pytteliten. Hehe, min favoritserie just nu är den svenska serien Fyra bröllop. Jag älskar det.
Fyra bröllop förra veckan.
(Några) bröllopskläningar jag ÄLSKAR.
'
Den är ju supercool.
ÄLSKA!!
'
Tro det eller ej så är jag faktiskt rätt kräsen när det gäller vad jag tycker ävan om det här bara var några av klanningarna som jag gillade.
Linnéa

Skolarbeten

Hejhej!!
Jag har hållit på en del med skolarbeten idag. Jag var även på Kappahl och köpte ett nytt skärp. Jag lyssnar också på Harry Potter och Dödsrelikerna på ¨ljudbok.

Jag har inte haft en så händelserik dag så det finns inte särskilt mycket att skriva om.

Nej nu ska jag ta och fortsätta med mina skolarbeten.



Linnéa


RSS 2.0