Gulliga lamm och roliga kossor ^_^

Hejhej.

I lördags på kvällen så kom en kompis som jag inte har träffat på ett litet tag. Lisa om ni minns. Jag var ju där på påsklovet. Men nu så var hon här och vi hade superkul, vi bowlade, gick promenad och klappade både kossor, får och små söööta lamm. Min kamera dog tyvärr så jag kunde inte ta några bilder på bowlingen, men det är en massa fina bilder från när vi var på promenad.










Det är faktiskt inte samma bild. Jag tog 2 likadana.




Denna bild blev inte särkilt bra. Man måste se kalvarna själv för att fatta hur söta de är.



I en annan hage där korna inte var lika skygga. Kossan som jag matar var den som fick mest eftersom den 1. Snodde avv de andra som åt, och 2. Den jagade bort de andra kossorna. Så den var lite elak faktiskt.


Jag älskar kossors tungor. De är superroliga. Jag lovar. De är typ som en blandning mellan en katts (de är sträva) och en giraffs (de är superlånga haha)
















Det här är det supergulliga! lammet som vi klappade. Det var dock lite skyggt.










Grus vägen som vi gick på.  Detta är alla bilder eftersom min kamera dog. Jag lovar, hade den inte gjort det så hade det varit mycket fler bilder.

Xo Xo Linnéa


Svenska Tokhits

Hej alla.

Visst är det synd att Anna Bergendahl inte kom vidare till Eurovision Song Contest.



Men till en annan sak. Jag har hittat en ny favoritskiva. Den heter Svenska Tokhits och är en blandning av galna, tokiga och roliga sånger som bland andra Ole Dolyckan, Ni vet den från Trazan och Banarne, Där finns också 4 bugg och en coca cola, vill du bli min fru, älskade ängel 8en av mina favoriter) bland en massa andra.

XOXO Linnéa


Balalajka?

Hejhej.
Jag har hittat ett instrument som jag aldrig vare sig sett eller har hört talas om. Instrumentet heter balalajka och är en sorts gitarr tror jag.



Snygg va?? *_*







Love/Linnéa


Sveket.

Hejhej. Ny bokrecention.

Boken som jag ska recensera heter alltså Sveket och är den andra boken i serien om House Of Night. Jag hade läst klart den när jag recenserade den förra boken i serien men jag har bara inte orkat rcensera den. Hursomhelst. Boken är extremt bra och det händer mycket. Zoey är ledare för Nattens Döttrar. Men redan under den första cermonin så dör hennes bästa kompis Stevie Rea. Det visar sig att Stevie Rea blir något slags själlöst spöke...

Boken är ju som sagt väldigt väldigt bra och jag hoppas att de som läser den tycker att den är lika bra som jag gör.

Serien:

1.Vampyrens märke.

2. Sveket.


Horsie







Love/Linnéa

Present.

Nu tycker jag att de är dags för en ny present.


Det här är den boken som jag recenserade. Jag fick den alltså i födelsedags present.



Love/Linnéa


hemma.

Hejhej sötisar.

Jag kom för en stund sedan hem från skolan, och jag är helt SLUUUT. Vi besökte nämligen Lundåker idag. Så jag gick ända upp dit och ända upp hem (med Ingrid) sedan så hade vi orienteringsprov så vi var tvugna att gå till Holmen. När vi hade prov så var det typ en 5 kilometersrunda som man fick gå på. Skitjobbigt. Men iallafall. Nu är jag hemm och njuter av en osynlig glass. Haha jag skojade bara. Jag ska strax käka mellanmål och sedan så ska jag fortsätta med det jag gör nu.  HEJHEJ *_*

Love/Linnéa


nytt kök....

Hej hej alla.

Vi håller på att göra om vårat kök här hemma. Det är därför väldigt stökigt och svårt att få tag på saker man vill ha. Jag gick runt och letade i en halvtimme efter o´boyen och fick nästan värsta ilskeanfallet. Jag tror att mitt marsvin har lärt sig en ny LÅÅÅNG svordomsramsa haha.

Iallafall. Lite mer irriterande (skulle de flesta andra ha tyckt, Jag gick omkring och skrattade åt det.) så fick vi strömavbrott här hemma runt 5 (jag vet, konstig humor).

 Love/linnéa


Top model 13

Hejhej alla.

Nu blir det mys med topmodel 13.

Hejdå.




Ps. Lägg märke till den nya designen.

Love/Linnéa


heej

Hejhej.
Förlåt för att jag inte harlagt in något inlägg på över 3 dagar. Men jag har haft extremt mycket kul att göra. Jag har sovit över med Ingrid. Dagen efter så var vi hos Emilia. Vi hoppade studsmatta med ballonger med vatten i. Jag blev trött och la mig under studsmattan istället för att hoppa. Kan  ni gissa vad som hände?? Precis när jag låg under så sprack den sista och STÖRSTA vattenballongen precis ovanför mig. Jag blev dyngsur. Det var faktiskt superkul.

Love/Linnéa

Vampire Diaries on Tv

Hej alla.

Det är vampire diaries på tv om en kvart. Jag ska kolla på det men jag ska äta först.

Nån mer som ska kolla på det??


huvudvärk :(

Hejhej sötisar, idag har jag extremt ont i huvudet. Och det blir ju knappast bättre av att min lillebror spelar trummor i rummet intill. Men det är vär bara att bita ihop tyvärr.

Från en sak till en annan. Nu är det bara 3 veckor kvar till skolavslutningen. Längtar.


På fest

Hej alla. Nu är jag på den sista festen den här helgen. Kul, men samtidigt lite tråkigt.  Att fetserna är slut altså.  Det har varit en extremt rolig helg där det har hänt väldigt mycket.  Vi ska snart åka hem härifrån men jag hoppas att jag ska hinna att se klart på det senaste programmet av bella tyra show. Programmet ser ni här. I detta program så gästar Kissie bella tyra show. Det kommer att bli väldigt intressant.


Love/Linnéa

fest i dagarna 4

Hejhej.
Det kommer att vara en extremt stressig och rolig helg för mig.
Min mamma fyller 40 och hade fest med vännerna igår, och med familjen ikväll. Kajsa konfirmerar sig imorgon och mormor fyller år på söndag.  Så som sagt. Stressigt men väldigt väldigt roligt.




    

   Love/Linnéa ^.^

inlove - again

Hejhej.
Förra året så var jag superkär i en kille som var ett år äldre än mig.  Jag såg honom en gång i veckan på teaterlektionerna och tyckte att han var trevlig, rolig, snäll och framförallt exsrtemt söt och snygg.  Jag föll som en stock eller vad man säger.
Året innan och året innan det. Och innan det och innan det. Typ.I jobbarkillarna (gymnasiekillar som äter lunch i våran matsal). Det är typiskt mig.

Och nu har jag gjort det IGEN. Jag har bara nu blivit ännu mer kär och blivit ännu mer en stor fnittrande idiot som inte kan konsentrera sig på lektionerna för man tänker på killen man är kär i. När man väl ser honom så stelnar man först innan man blir som värsta puckot som antingen babblar på utan att stanna eller så kommer man bara med dumma svar. Det är otroligt PINSAMT!! Tro mig.
Men det hör väl till.Det mest dumma är ju att man inte vågar visa att man är kär. Man går bara omkring och är kär. Oftast olyckligt kär dessutom. Tyvärr.

Jag kommer inte att skriva vem det är eftersom det är privat. Även om de flesta redan vet. Haha. Men det är en sak som jag hoppas att jag (och även alla andra) någon gång kommer att få uppleva sann kärlek. Även om det skulle vara SÅÅ mig om jag blir ensam och bara är kär i filmstjärnor resten av livet. HAHA.

Hejhejdå

                           
                                             LOVE/Linnéa

orkar inte skriva om. Får göra det imon

Jag skrev värsta långa inlägget innan men det bara försvann och jag orkar inte skriva om. Får göra det sen.

                          SLÖÖÖÖ!!!
                                                          Love/Linnéa


grattis mamma!!

Idag så fyller min kära mamma år. Och jag vill bara säga GRATTIS till henne, och hoppas att hon får en underbar födelsedag. Jag ska ju alltså fira mammas födelsedag nu så hejdå ^_^.

Love/Linnéa


kommer inte på någon rubrik.

Hejhej.

Jag har inte gjort så mycket idag. Mamma har en väninna på besök och jag sitter bara vid datan och har tråkigt.  Sanna åker hem idagrunt 2.

Love/Linnéa



Lördag

Hejhej alla.
Idag kommer min storasyster Sanna hem och är hos oss under helgen, så jag kommer att tillbringa lite extra tid med henne istället för framför datan.  Men jag kommer toligen att lägga upp iallafall ett inlägg till under dagen. 











Love/Linnéa 

Vampires

Nu kommer det ännu en bokrecention ^_^.

Boken är en del av serien House Of Night och heter Vampyrens Märke.
Boken handlar om Zoey Redbird som i början av boken blir märkt. Hon kommer till skolan Nattens Hus som är en skola för vampyrer. Hon blir kompis med sin rumskompis Stivie Rae och samtidigt ovän med vampyrbitchen Afrodite. Zoey är utvald av vampyrernas gudinna Nyx. Till vad vet hon inte men hon förstår att hon måste störta Afrodite som är ledre för gruppen Nattens Döttrar.


Boken är extremt bra och väldigt spännande. Jag älskar den. Jag hoppas att andra som provar den kommer att tycka om den lika mycket.






                               

      Love/Linnéa


presents

Hejhej alla.

Jag fyllde ju år den 24 april och det kanske är lite sent men jag kommer nu att allt eftersom visa upp presenterna jag fick.

Jag kommer att börja med den jag fick sist. Det är dessutom den sötaste presenten jag fick i år.

Det är en supergullig spargris som jag fick av min storebror Johan. Det är ett sådant där lite spöke som man jagas av när man är den där lilla cirkeln med mun så ska man äta en massa prickar eller något.



                             

                             

                            

                            Visst är den gullig. Det kommer snart fler saker i denna nya kategori. ^_^

Love/linnéa


AFV

Hallååå <3

Nu kommer det ett till inlägg på seriefronten.
Serien heter Americas Funniest Home Videos. Jag skulle gissa att det är väldigt många som har sett iallafall ett avsnitt någon gång eftersom det är väldigt känt och har hållit på i 20 år.
Iallafall. Jag ser på det varje lördag tillsammans med familjen. Det går ju 2 avsnitt efter varandra då. Igår var det Muppet Palooze (stavning) vilet betyder typ mupparna special, Så mupparna var med i båda avsnitten. AFV är ju ett humorprogram. I vanliga fall så tycker jag inte att sånna program är roliga. Alltså typ Funniest Pets And People, 2 1/2 Men eller Friends. Jag tycker inte att det är roligt. Men Eftersom AFV är beroende av mäniskors allmänna dumhet så tycker jag att det är sjukt kul.





Love/Linnéa

namnet på boken är hemligt.

Ännu en bokrecentionfrån mig. Denna bok är sjukt bra enligt mig. Även om det är väldigt många som antagligen skulle bli så irriterade på den att de slänger den i väggen.

Jag skriver av baksidan: Här borde det kanske stå något om bokens hjältar, Cassandra och Max-Ernest, och om en låda med dofter och en trollkarl som försvunnit under mystiska (och illaluktande9 omständigheter. Kanske borde det till och med stå något om hur spännande och hårresande den här boken är. Glöm det! För då kan du få för dig att läsa den här boken och avslöja hemligheten, den som har plågat mänskligheten i över...

Åh nej! Råkade jag just nämna hemigheten?

Då är det för sent. Hur ska jag hålla dig borta nu? Öppna boken om du verkligen måste, men kom ihåg att jag varnade dig.

Fattar ni? Det är sjukt irriterande. Man fattar oftast inte någonting. Men det gör bara boken ännu mer spännande. Faktiskt. 

Boken handlar alltså om Cassandra och Max-Ernest. De blir vänner i första kapitlet och rycks med i ett svindlande äventyr.

Boken är bra. Men kom ihåg att jag varnade dig.

 Love/Linnéa


horsie




Till vardargs.


In acion.

Detta är en av mina favorithästar i samlingen. Så den betyder väldigt mycket för mig.

Love/Linnéa

RSS 2.0