Misstake

Hejsan alla.
Jag loggade precis in för att blogga lite. Och då såg jag också att det hade blivit ett fel. Inläggen med mina nya kläder har blivit raderade, de kom inte upp alls. Så jag blev lite sur. Jag orkar inte göra om dem nu, så ni får vänta till imorgon. Nu ska jag fortsätta spela 50:tals musik och kolla på mode ifrån samma tid. Vi syns.
Visst är den härlig. Jag gillar den super mycket. Precis som det mesta med Elvis Presleys musik.
Linnéa

Hallelujah! I just love her so - Ray Charles

En underbar låt från 1955. Ray Charles låt Hallelujah! I just love her so. Sjukt duktigt, särskilt med tanke på att han är blind. Lyssna och njut.
Linnéa

Jag ångrar mig

Hejhej.
Jag ångrar mig. Istället för att lägga ut kläderna på bloggen idag så fixar jag det som tidsinställt tills imorgon. Anledningen är ju att jag inte kommer att vara hemma i helgen. Just därför. Så får ni mer än ett inlägg på hela dagen. Med tanke på hur dålig min uppdatering är på veckorna så satsar jag allt på helgerna istället.
Härifrån kommer de flesta kläderna.
Linnéa

Come so far, Got so far to go.

Hejhej.

Idag har jag hunnit med rätt mycket. Jag har både städa rummet och plockat iordning i köket. Just nu håller jag på och gör amerikanska pannkakor. Sen måste jag börja packa inför i morgon. Jag, Moa och Albin ska sova hos mormor och morfar i Stägelhult i morogon natt. Jag ska göra matteläxan, baka och bara ta det lugnt där. Tyvärr är Klara i Spanien så jag kommer att vara ensam där förutom syskonen och mormor och morfar såklart. Och en massa får. Men innan jag börjar packa får jag nog sticka till stallet. Så får jag packa efter ridlektionen. Men vi syns ikväll. Då kommer några av mina nya kläder upp.

Bloggar just nu på mammas dator så jag har inga nya bilder.


Jag saknar dig min bäbiz.

Linnéa


Tired

Hejhej.
Det sitter en helt slut tjej framför datorn just nu. Kom hem en halvtimme sedan. Har varit igång sedan sju. Först var det ju skolan. Direkt efter skolan så har jag sånglektion, och sista lektionen var utegympa. Vi hade rugby coh jag var genomblöt och svettig. Jag hinner ju inte duscha innan så jag var superäcklig på sånglektionen. Men Anette säger att hon inte bryr sig, så då får hon skyllá sig själv. Hihi. Skämt åsido. Jag har faktiskt inte tid. Efter gympan kastar jag mig på cykeln och cyklar upp till Musikskolan. När sånglektionen var slut, kastade jag mig på cykeln igen och cyklade hem i ilfart. Dushade fort som sjutton och åkte till Smålandsstenar. Kollade på skor. Sen har vi gjort lite annat, bland annat varit på ICA och Scomania. Köpte ett par superfina skor på Scomania. Nu ska jag äta kvällsmat och sedan blir det hopp i myskläder och mysa in mig framför Svenska Hollywoodfruar.



Linnéa


Borås Djurpark, Part 2!!!!! Wow. ^_^

Min favortigrej på hela dagen. När de matade TIGRARNA!! Jag älskar tigrar. Därför kommer det att komma många bilder på dem.
Eye of the tiger. Eller back.
Hungry Tigers.
Jag vet att bilden är suddig, men eftersom aporna satt bakom glas så gick edt inte att ta några riktigt bra bilder. Dessutom ska man ju inte använda blixt heller.
Hihi, visar tungan.
Visst är de söta tillsammans.
Noshörningar. De två i bakgrunden muckade bråk med varandra.
Gissa vart vargen är. Svar: Lite längre ner i inlägget.
The cool bears.
De tre små ungarna var så söta. De sprang runt och lekte i gräset.
Det var tre ungar och jag har fått alla på bild. Även om alla inte är på samma bild.
Pappan.
Ett lodjur. Det satt precis vid fönstret och så fort man gick nära glaset morrade den och tänkte gå till attack. En liten kille på kanske tre år råkade gå in i glaset och den hoppade nästan på honom. Eller rättare sagt glaset.
Ett gulligt litet lamm.
Sälarna.
En järv. Anledningen till att det är så mörkt är för att jag tog med blixt.
Älgen.
En annan av mina favoriter. Pingvinerna! Deock var de itne så roliga den här gången.
"Jag är herren på täppan"
En tvättbjörn.
Inne i barndjurparken. Där man får klappa getter, grisar och kaniner.
Den här söta lilla killingen fick inte vara ifred.
"Jag stretchar."
Mums.
Den här kon råmade exakt var 5:e minut. Jag testade att ta klockan.
De söta små grisarna.
Linnéa

Godnatt

Jag ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Imrogon är det skola som vanligt, men på fredag är det studiedag, så då är jag ledig.
Jag sitter just nu och väntar på att min värmekudde ska bli klar i mikron. Ska snart lägga mig i sängen och lyssna på Eragon som ljudbok och sticka lite. Sen blir det väl läsläxa. DE tre musketörerna av Alexandre Dumas.

Vi synes. Godnatt.



Linnéa


Blev ej idag.

Hejhej.

Jag skulle ju ha lagt ut mina nya kläder samt resten av bilderna från Borås Djurpark. Men det blev ej idag eftersom farmor kom och åt middag här, hon åkte hem för några minuter sedan. Och nu har Albin datorn så jag bloggar ifrån mammas dator, som inte har några bilder.Men jag lovar att bilderna kommer inom de närmaste dagarna. Tills dess så får ni nöja er med en låt fran youtube.


                  Jag älskar denna låt och denna film. Får kolla på den snart.

Linnéa


Har shoppat.

Hejhej.
Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så blev det ju ingen resa till Vidablick för min del, eftersom jag har bytt grupp. MEN, jag har gjort mycket ändå. Igår sov jag över hos Elin. Var vakna till efter 1 och käkade godis, grillade marshmallows som vi doppade i smält choklad (Elins började brinna och hon gillade det inte heller så efter det grillade hon inga fler, inte jag heller ^_~) gott, kollade på Sagan om konungens återkomst, jag HATAR HATAR HATAR  det slutet, jag blev helt sur, de ska ju leva lyckliga i alla sina dagar TILLSAMMANS!!!!! Vi hade det jättemysigt.
Imorse åkte jag och mamma till Jönköping och shoppade. Vi gick jättelänge på stan utan att hitta något. Men sen kom vi till Monki och hittade supermycket. Bilder på kläderna kommer i morgon. Efter det var vi och lämnade tillbaka mina höstskor som lädret/plasten hade börjat av. Sedan åkte vi in till A6 och käkade på SOYA. Åt Mongolisk bbq, supergod, äter den varje gång, och mamma tog sushi. När vi hade käkat klart så gick vi runt lite i butikerna och kollade, köpte en supermysig poncho/kofta på HM. När vi skulle ut sen så köpte vi varsin smoothie på The Naked Juice Bar, jag tog Mango Mania och mamma tog Shake It. Kameran glömde jag hemma båda dagarna dock, så det blir tyvärr inga bilder från dagarna. Men imorgon kommer det upp bilder på mina nya kläder.
Söta Jussi. Hans ögon är inte blåa. Dte är bara blixten som får det att se ut så.
Imorgon kommer även resten av Borås Djurpark bilderna.
Linnéa

I want to spend my lifetime loving you by Tina Arena and Marc Anthony

Veckans låt.
Linnéa

Bilderna från Borås djurpark. Part 1

När vi skulle gå in. Det var inte världens finaste väder, men det var bara bra, för det var inte så mycket folk där, så det blev ingen kö vid någonting.
Det första, och sista, man kommer till är ju dinosaurierna. Jag älskar dem.
Helbild på första långhalsen (som det är närbild på uppe).
Haha. Den här ser ju bara för knäpp ut.
Jag och min kompis.
HJÄÄLP!!!!! Tyranosaurus rex attackerar!!!
Coola flamingos.
Visste ni att flamingos är rosa pga att de äter den mat de äter, en slags räka. De är vita egentligen.
En Bongo.
Strutsen Dumdum. På långt håll.
Lite närmare.
Aah han är jätte nära.
Giraffer. De är verkligen skitcoola.
Den lilla ungen satt och idisslade. Man kunde följa maten ner, och upp igen.
Zebra.
Den började storskita direkt efter att jag hade tagit bilden.
En buffel.
När den var klar, haha.
Jag ska inte på läger under helgen. Jag har bytt konfa-grupp så jag åker helgen den 29:de.
Linnéa

Jussi och Vincent.

Hejhej. Sitter och äter solroskärnor direkt ifrån påsen pch bloggar. Tänkte lägga upp bilderna från i söndags nu, plus dem på Jussi (?) och Vincent(?) Johans söta kattungar också. Börjar med dem.
Jussi.
Jussi och Vincent. Nej! Johan stryper inte Jussi, det ser bara ut så.
Vincent. Jussi i bakgrunden.
Visst är de söta!!
Bilderna från Borås kommer imorgon eller på torsdag.
Linnéa

God Natt

Ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Sitter och väntar på att min värmekudde ska bli klar. Sen ska jag gå och lägga mig och mysa i sängen med Harry Potter och Fenixordern.
Linnéa

Music, music, music.

Hejhej.
Jag har precis suttit och spelat piano och gitarr och sjungit i över 40 minuter. Sen har jag läst ett occh ett halvt kapitel i Harry Potter och Fenixordern. Anledningen till att jag inte uppdaterade igår  är att jag var på Borås djurpark hela dagen. Och idag har jag haft mycket att göra också. Skolan, varit hos Ingrid och spelat och sjungit förstås. Det är först nu som jag har någon ledig tid alls.
Jag på världens bästa Millini.
Jag kommer inte att uppdatera i helgen. Förutom Veckans låt, som jag har tidsinställt. Jag ska nämligen på konfaläger över helgen. Vi ska till Vidablick. Jag kommer att ta med mig kameran och nya batterier, så det kommer att bli bilder, förhoppningsvis haha, från lägret. Nu ska jag fortsätta läsa. Vi syns.
Linnéa

Gimme some lovin By Spencer Davis Group

Veckans låt är serverad :)

       

Min pappa har ett band som gör coverlåtar och de gör bland annat denna.
De spelar på fester. Så ska ni ha en större fäst så kan ni nog boka dem.

Linnéa 


Haha. Cooolt.

Haha. Kolla på hela klippet, det är skitcoolt.

      

Linnéa


Godnatt, snart

Hejhej.
Jag ska snart gå och lägga mig. Men inte riktigt än, Sitter och tar det lite lugnt på mattan i datorrummet. Använder datorn lite som en stereo. Har musik på samtidigt som jag läser.
Det här är vad jag lyssnar på just nu, för att varva ner.
Linnéa

Frisk :)

Tjohej från en frisk tjej.
Jag är äntligen frisk och jag ska gå till skolan i morgon. Idag har jag bara tagit det lugnt. Haft det mysigt och så. Men imorgon är det fullt ös igen. Jag är hur som helst glad över att jag blev frisk idag så att jag kan gå till ridningen imorgon. Skulle inte vilja missa den för allt i världen. Försöker få in en film på youtube från min mobil. Men det går inte. KLARA HJÄLP MIG!!!!!
Medans jag jobbar för att komma åt mina filer på mobilen får ni kära läsare nöja er med den här.
Linnéa

Har gjort läxorna

Även om jag är sjuk så har jag ju fortfarande läxor som ska vara inne på bestämd tid, eller första lektionen efter att jag är tillbaka, vilket inte borde ta allt för lång tid eftersom det bara är en förkylning, även om det är en för******g en.  Så jag har gjort matteläxan idag. Sen har jag bara tagit det lugnt.
Det här är vad jag kollar på just nu.
Den här är skitrolig.
Linnéa

It's all about the food.

När jag är hemma och är sjuk, så är jag väldigt noga med att äta god och lättlagad mat. Så att man slipper anstränga sig, men ändå äter gott. Man mår bätte när man har ätit en god middag istället för en portion flingor. Så idag har jag ätit pommes med kyckling och en jättegod gräddsås. Superlätt och supergott.
Nu ska jag hoppa in i duschen.
Vi syns.
Linnéa

Sjuk och hemma från skolan

Hejhej.
Idag är jag, som rubriken säger, hemma från skolan och är sjuk. Har åkt på en rejäl förkylning och hostar i stort sett hela tiden och mår almänt skit.
Dagen har mest gått ut på att vila, och det har jag gjort framför Sagan om Ringen och Sagan om de två tornen. Jag ska snart sätta mig i fåtöljen och läsa lite. Jag har några böcker som jag ska läsa igenom nu. Närmare bestämt 16 stycken, varav alla har små bokstäver och ingen har mindre än 250 sidor. En har över 1000 sidor. Men, det är mysigt att krypa in under en filt och läsa när man är sjuk, och eftersom jag inte verkar bli bättre så är det ju bra att jag har laddat upp med några. Det blir ju flera bokresecioner till bloggen också.
Nu blir det Harry Potter och Fenixordern på 1001 sidor. ^_^
Linnéa

Sagan om ringen.

Nu ska jag ta och kollar på Sagan om ringenfilmen. Gillade inte filmen första gången jag såg den för något år sedan, men jag vill ge den en ny chans. Dessutom så ska jag ju ha Sagan om ringenmaraton med Elin och Jasmine inom en snar framtid. Jag måste ju ha läst på lite då liksom.
Bara för att det är Orlando Bloom som spelar honom.
Legolas.
En grej som jag tycker är lite störigt med alver är deras spetsiga öron. Jag tycker inte att det är snyggt.
Linnéa

Suck.

Någon mer än jag som är hängig. Typ halva klassen är mer eller mindre sjuka/förkylda även om det inte är någon som är hemma än. Det är ett under att jag inte gick hem från skolan idag, så hängig som jag är. Sitter nu i mjukisbyxor och fryser.
Det här är vad jag tittar på nu.
Mohahaha Elin.
Jag är ju lite av en Harry Potternörd, fel, jag är supermycket Harry Potternörd, så jag kollar på sånt här när jag inte har något att göra och inte får baka.
Haha, "potatisen"är Neville.
Linnéa

Nygammal Vals - Lil Lindfors& Svante Thuresson

Linnéa

Klar i kyrkan, på väg till Stägelhult.

Hejhej.

Jag har varit i kyrkan på högmässa och är precis hemkommen. Nu ska jag byta om till lite svalare kläder och ta bilen ut till Stägelt. Det blir tvätta smutsig häst, bada och mysa. Vi synes.

Ps. Veckans låt kommer upp när jag kommer hem.

Linnéa


Min lösning för allt som är farligt tråkigt

Hejhej.
Varje gång som jag har tråkigt, gör jag samma sak för att inte ha det längre. Jag bakar. Allvarligt, varje gång jag har tråkigt bakar jag. Då blir jag både på blir jag både på bra humöroch gör något gott att ha när vi har gäster, och blir lite tyngre haha. Så det är vad jag gör nu. Mina cupcakes är inne i ugnen, första plåten av två, och är klara om ugnefär fem minuter. När de är klara och har svalnat, så hoppar de upp på min supersöta cupcake/kakfat med våning. Det blir själklart en bild sedan. 

Mamma lyssnar på Monica Zetterlund på rätt hög volum, jag med för den delen, och städar lite i vardagsrummet. Pappa spelar ikväll, så det blir myskväll utan honom. Igår hade vi myskväll med honom. Det blir kycklingwok och chokladpudding eller chips.

Vad mamma och jag lyssnar på just nu.

           
Jazz.

Linnéa


Resan till Melonia, del 2

Jag har bestämt mig för att lägga upp hela filmen Resan Till Melonia, världens bästa film när jag var liten, på bloggen. Här kommer nu del 2 av 10.

                          


  Linnéa


Träna.

Jag ska hoppa 400 hopp med hopprep, 30 situps, 30 rygglyft och 30 situps igen. Jag ska inte ut och jogga idag, så jag gör det istället. Och träna gör jag bäst till bra träningsmusik.
Eye of the tiger - Survivor.
Linnéa

Fint väder idag.

Hejhej.
Det är super, typ, fint väder idag. Det är rätt varmt och solen skiner någorlunda mycket, haha. Men så här på höstkanten är det riktigt bra :).
Jag ska snart ut i trädgården och mysa lite. Vi syns.
Älskar de här, man blir på så bra humör av den.
Linnéa

Älska.

Sitter och tittar på en film på youtube, som jag älskade när jag var lite, och älskar fortfarande. Den finns inte på biblioteket så jag blir ju överlycklig när jag hittar den på youtube. Resan till Melonia. Sitter och nästan har tårar i ögonen, så mycket älskar jag denna film. I 10 delar.
Första delen.
Linnéa

RSS 2.0