WOW

Det är riktgigt läskigt hur mycket man ligger efter efter bara några dagars sjukdom. Så nu ska jag och mina nya vänner/OVÄNNER sätta oss och plugga.
Hehe, såå jag. Förutom att jag inte har glasögon och att jag är en aning blondare.
Linnéa

GRILLAT för första gången

Hejhej allesammans.
Ikväll har vi grillat för första gången för i år. Det var inte särskilt avanserat bara några kyckling filéer och lite fläskkött med ugnspotatis ch ugnsbakade morötter. Riktig festmat för att vara måndag. Jag menar sådant brukar man äta på helgerna. Men gott är det.
Haha, inte pappa. Han är riktigt bra på att laga mat till skoillnad från snubben här. Men annars rätt likt. Typ.
Som sagt. Haha.
Linnéa

Suck

Youtube vägrar fortfarande sammarbeta med mig så det blir väl ingen dagens låt idag heller. Jag lovar att så fort som youtube sammarbetar så kommer dagens låt upp här.
Det kommer väl inte vara någon vidare rolig dag då jag fortfarande är sjuk, mamma verkar också har fått smittan för hon mår inte heller bra. Krya på dig mamma. Jag ska kanske baka chokladmuffins idag. De tog slut igår. Annars ska jag inte göra så mycket mer. Bara konsentrera mig på att bli frisk.
Håller med.
Linnéa

Trött.

Jag är skittrött på att gå och snyta mig var femte minut alltså. Min näsa rinner som en öppen kran. Jaja, nu blir det våfflor.
Glöm inte Earth Hour ikväll. Släck alla lampor och stäng av alla elektriska saker som Tv och dator. Spela spel och tänd ljus istället. Det gör skillnad.
Linnéa

GRRR

Jag är riktigt sur på youtube just nu. Jag kan inte bädda in koden så att jag kan få in veckans låt på bloggen. Annars hade låten varit inne för länge sedan.
Jag idag.
Linnéa

Bättre

Hejhej allesammans.
Jag är fortfarande inte frisk men jag är bättre än vad jag var i morse eller igår kväll. Ush jag mådde hemskt i morse. Nu klagar jag mest på att jag inte kan sjunga för jag är fortfarande hes som en anka. Det är helt sjukt.
Jag låter som honom.
Linnéa

Om jag kunde drömma, Stephenie Meyer

Edward berättar om sitt första möte med Bella.

Första anblicken.

Det här var den tid på dagen då jag som mest önskade att jag kunde sova. High school. Eller var "skärselden" ett bättre ord? Om det överhuvudtaget fanns ett sätt för mig att göra bot för mina synder, borde detta på något sätt bidra till poängräkningen. Tristessen var inte något jag vande mig vid - varje dag var mer hopplöst monoton än den föregående.
Jag antar att det här var mitt sätt att sova - om man definierar sömn som den overksamma fasen mella aktiva perioder.
Jag stirrade på sprickorna i putsen i kafeterians bortre hörn och föreställde mig mönster i dem som inte fanns där. Det var ett av mina knep för att avskärma mig från alla röster som forsade genom huvudet.
Flera hundra av dessa röster ignorerade jag av ren leda. När det gällde det mänskliga sinnet hade jag hört allt och lite till. Idag kretsade allas tankar kring något så banalt som ett nytillskott i den lilla elevgruppen här. Det krävdes så lite för att engagera dem. Jag hade sett det nya ansiktet i tanke efter tanke, från alla vinklar. Bara en vanlig människoflicka. Upphätsningen över hennes ankomst var tröttsamt förutsägbar - som att visa ett litet barn ett blankt föremål. Hälften av de fåraktiga hanarna föreställde sig redan att de blev förälskade i henne - bara för att hon var något nytt att titta på. Jag ansträngde mig hårdare för att stänga ute deras tankar.

Aaj

Jag säger bara, ring inte mig. Jag kan inte prata. Jag har jätteont i halsen och om jag föröker prata så låter jag bara helt skum.
Linnéa

Suck.

Varför händer sådant här alltid mig. Jag har precis jobbat ikapp sedan jag var sjuk förra gången för två veckor sedan. Och gissa vad. NU ÄR JAG SJUK IGEN. Jag har bara luggit och tyckt synd om mig själv fram tills jag duschade i 40 minuter. Nu mår jag lite bättre. Fast det vet man ju inte hur länge det varar så jag passar på att blogga nu. Innan jag kryper tillbaka till sängen.
Linnéa

VÅÅÅR!!!!

Det är nästan vår här hemma i Gislaved. Idag har fåglarna väsnats som sjutton och det har varit varmt (eller varmt och varmt. 7 grader varmt kanske)!!!!!
Vårkänslor.
En bild på något som representerar vår i Japan. Körsbärsblommor. Sakura.
Linnéa

Gäsp.

Har varit supertrött hela dagen och var nära att somna på matten. Har kämpat mig igenom dagen så som jag gör med de flesta måndagar. Jag vet inte varför, men jag är nästan alltid supertrött på måndagar. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte somnar stående.
Haha. Såå jag. I don't do mornings.
Linnéa

Skitgubbe

Hejhej.
Jag är i Stägelhult och spelar skitgubbe. Har fikat, kollat på lamm ch brottats med busiga kaniner.



Linnéa


Hos Sahlbergs

Hejhej allesammans.
Jag (och familjen) är nu hos familjen Sahlberg. Jag sitter på deras dator och bloggar. Vi har haft det supermysigt (och har det fortfarande) vi har ätit och pratat. Och Stefan har mobbat sönder mig haha. Men det har han gjort sen jag var liten. Suck. Han och pappa är likadana. Pappa mobbar Stefans barn och Stefan mobbar mig. Det är ju såklart på skoj och ingen säger något som är elakt  eller så. Bara så ni vet.
Haha, såhär kul har vi det.
Linnéa

Nail polish

Hejsan, hejsan.
Jag spenderade en hel halvtimme innen på att sätta på nagallack. Men det blir ju likt förbannat alltid helt buckligt. Grr. Man borde ha lektioner i skolan typ "hur man fixar nagellack 101" eller " hur DU får ditt nagellack perfekt".
Ska snart till ICA och köpa chees doodles.
Linnéa

7 things (guys don't have to do)

Hehe. Superrolig.
Linnéa

7 things - Miley Cyrus

Den allra första veckans låt. Miley Cyrus 7 things
Kommer snart med en rolig parodi av denna låt.
Linnéa

God morgon. GÄSP

God morgon allihopa.
Mamma har precis tvingat upp mig ur sängen och jag ska äta frukost. Sitter nästan och somnar. Det är ponnytävlingar på GARK idag, ska kanske sticka upp och kolla.
Glöm inte veckans låt. Den kommer senare idag.
Linnéa

BUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jag är på riktigt surpuppe humör. Jag menar kolla ut genom fönstret. Igår såg jag snödroppar och blev överlycklig. När jag tvingade mig upp ur sängen i morse så jag att det var en och en halv jäkla decimeter snö utanför fönstret. Sådant förstör verkligen ens dag.
Såhär känns det nu. Även om det inte är så mycket snö på backen.
Linnéa

.,..,.,.,

Medans jag väntar på att Albin ska bli klar vid datorn (stora familje datan) så bloggar jag på pappas dator. Bara så att ni får något att läsa efter en och en halv bloggfri dag.
Haha.
Linnéa

Bloggfri dag

Hejhej.
Imorgon har jag en bloggfri dag då jag har massor av annat att ta igen.
Piano bland annat.
Linnéa

8 to half past 3 hehe

Hejhej.
Hihi. Alla de sju dvärgarna, den stressade kaninen, Alice i Underlandet, Askungen, Snövit, Kajsa Anka, Mimmi Pigg och Dolly Parton. Kul video.
Hihi.
Linnéa

Haha,

Haha. Vem kunde ITNE gissa boken. Jag vet inte någon tjej som inte kan den nästan utantill.
Boken var ju såklart Om jag kunde drömma/Twilight
Linnéa

HAHAHAHAHAHAHA DÖÖÖR

Skitkul. Allt är i slowmotion.
Linnéa

Det finns en anledning

Till att jag hatade matte i mellanstadiet. En anledning som jag inte vill skriva på bloggen, den andra är att vi inte fick jobba på våran nivå. Alla skulle vara lika snabba som de snabbaste i klassen. Jag räknar inte särskilt snabbt så jag fick jättemycket extraarbete av min lärare. Plus en massa läxor. Nu jobbar vi mycket mer individuellt vilket jag tycker är bra. Jag räknar ju som sagt inte så snabbt, men bara för det är jag inte dålig på matte. Min lärare säger att jag är jättebra på matte bara jag hinner att räkna i min egen takt.
Linnéa

American Walking Pony

En American Walking Pony har många gånger beskrivits som en "vandrande dröm". Det är en mycket attraktiv, stor ponny av arrabisk typ. Joan Hudson startade registreringen 1968. Trots att rasen uppvisar en fastställd typ och dito särdrag tog det nästan fjorton års avelsarbete med olika inkorsningar för att få fram den rätta kombinationen. Den huvudsakligaambitionen var att producera en större ponny av hög kvalitet och stor skönhet för utställning. Den slutliga baskorsningen var en registrerad Tennessee Walking Horse och en registrarad Welshponny. Welshstoet hette Browntree's Flicka och var mycket inflytelserik i rasens tidiga utveckling och står som nummer 1 i stamboken. Hennes son, BT Golden Splendor, är ett utomordentligt exempel på rasens bästa egenskaper, står som nummer 5 i samma stambok och är den första registrerade hingsten. En American Walking Pony kombinerar de bästa egenskaperna från båda de grundläggande raserna- de föds med en naturlig gång som de ärvt av tennessee walking horse och med welshponnyns utmärkta egenskaper.
En american walking pony har unika gångarter, bland annat Pleasure Walk, Merry Walk och Canter, men rasen har totalt sju gångarter. Pleasure walk är en gångart i fyrtakt, snabbare än skritt men långsammare än trav. Merry walk är en gångart i fyrtakt som är mycket snabbare och följs av att hästen nickar med huvudet medan den går trevligt med hasorna under sig och bär huvudet väl. galoppen är jämn, smidig och samlad och samtliga gångarter sker i lugn och ro och är bekväma att sitta ner till.
En american walking pony är oerhört mångsidig och har visat sig vara duglig till hoppning, dressyr, vid utställningar och i vanlig ridning, precis som i sele framför en vagn. Rasen har ett tilldragande smalt, huvud utan typiska ponnydrag. Halsen ska vara lång och muskulös och den ska bäras väl. Bogen lutar fint nedåt och gör att hästen kan röra sig fritt. Bröstet bör vara brett och djupt, ryggen kompakt och bakdelen muskulös. En american walking pony brukar ha en ståtlig resning och hålla god kvalitet, den kan ha alla solida färger och får vara högst 140 cm hög.
Rasinfo.
Namn: American Walking Pony.
Ungefärlig storlek: Upp till 140 cm.
Färgvariationer: Alla solida färger.
Ursprung: USA
Linnéa

Gissa boken.

Förord

Jag hade aldrig funderat särskilt mycket på hur jag skulle dö - även om jag haft anledning att göra det de senaste månaderna - men även om jag hade gjort det, skulle jag aldrig ha föreställt mig att det skulle bli så här.
Jag höll andan och stirrade tvärs över det långa rummet, rakt in i jägarens mörka ögon, han mötte vänligt min blick.
Nog var det ett fint sätt att dö - i stället för någon annan, någon jag älskade. Till och med nobelt. Det borde vara värt något.
Jag visste att om jag inte hade åkt till Forks, skulle jag inte ha sett döden i vitögat nu. Men hur rädd jag än var kunde jag inte förmå mig att ångra mitt beslut. När livet erbjuder en dröm som överträffar alla förväntningar kan man inte sörja när den tar slut.
Jägaren log vänligt medan han släntrade fram för att döda mig.
Linnéa

Två lååååååånga inlägg

Hejhej allesammans.
Eftersom det bara var EN enda som röstade på vilken bok det var som skulle bli nästa så har jag tagit en själv. Den är tjock och lång och det är ganska liten text så jag kommer inte att skriva ett helt kapitel åt gången. Snarare max en eller två sidor åt gången.
Inlägget efter boken blir rasfakta. Denna gång blir det American walking ponny.
Hehe. Det här kommer att vara jag när jag är klar.
Linnéa

Ny kategori

Hejhej.
Jag tycker att det är kul att se hur mycket jag har förändrat mig sedan bara förra året bara genom att kolla på gamla inlägg från bloggen. Så jag har lagt till en till kategori. Veckans låt. Då kommer jag om ett år kunna se om jag har förändrat min musiksmak genom året. Låten kommer att komma upp varje lördag. Förhoppningsvis kommer jag att komma ihåg det. Haha.
Linnéa

Dinner

Hejhej.
Jag är hemma idag men ska till skolan imorgon. Jag hatar verkligen att ligga efter i skolan.
Jag är ju sån här.
Så jag kommer att få jobba hårt för att få tillbaka mitt försprång. Menmen. Jag ska i alla fall göra middag nu (varmkorv) och sedan när mamma har kommit hem så får hon hjälpa mig med matteläxan.
Linnéa

Cruel

En låt som är läskigt sann. Elvis Presleys låt In The Ghetto. En bra låt med ett hemskt budskap.
Gråter varje gång jag hör den.
Linnea

Är hos Arnros

Hejhej.
Ja är nu hos familjen Arnros och ska vara här under rästen av kvällen.





Linnéa


Såå...

Vad tyckte ni. Det är lite roliga amatör parodier som jag tycker är roliga. Piggar upp lite i tråkapskitvädret.
Linnéa

Star Wars parodi.

Och den tredje.
Början är roligast. Hihi, både jag och Emilia älskar han extremt uttråkade min i början.
Linnéa

Indiana Jones parodi.

Den andra.
För er som inte vet det så är Indiana rädd för ormar.
Linnéa

James Bond parodi.

Den första:
Hihi.
Linnéa

Hihihi

Snart kommer det tre inlägg med parodier från youtube. Som jag tycker är skitroliga.
Linnéa

Ska jag???

Hejhej.
Ska jag skaffa dagens låt?? Jag har lärt mig lägga in låtar på bloggen från yutube nu och undrar om ni skulle vilja ha en kategori dagens låt. Fast, det får nog bli veckans låt som kommer upp på lördagar istället. Vet inte riktigt.
Låten som jag lyssnar på nu.
Linnéa

Ska kolla på The Vampire Diaries

Hejhej.
Jag ska nu sätta mig och kolla på The Vampire Diaries på Tv6play.se. Kan inte kolla på det när det går på Tv:n eftersom Moa är för liten och ingen annan i familjen är intresserad. Jag väntar bara på att Albin ska bli klar med att lägga in en grej på sin blogg på stora datorn.
Linnéa

Total slappar/tråkdag

Jag har ju rätt mycket att göra på fredagar. Men det har jag ju inte idag med tanke på att jag har vart hemma från skolan. Jag måste säga att fredagar utan piano och ridning är DÖTRIST!!!
Jag sitter nu och stickar och kollar på Cats 101.
Linnéa

No french fries

Buää.
Jag har tittat igenom frysen och hittar inga pommes. Jag får hitta på något annat.
Äsh, det får bli kyckling.
Linnéa

Home

Hejhej.
Sitter här och har fruktansvärt ont i magen. Stackars mig. Jaja. Jag håller också på och tänker ut dagens middag. Jag skulle gissa att det blir typ pommes (om det finns kvar) och bacon. Det låter inte så gott kanske. Men det är det. Troro jag. Jag tycker att det låter gott.
Linnéa

Klar med bok nr.1.

Hejhej.
Jag är nu klar med En häst i huset och tänkte att ni kanske ville rösta fram nästa bok. Jag skulle bli glad för lite kommentarer. Om ni inte röstar så kommer jag att välja en bok själv och då får ni stå ut med den boken ^_~.



Linnéa


En häst i huset. Lena Stiessel.

                                                            Sonja, du vann!
Mamma öppnade hissdörren. Den lilla ponnyn stod stilla och såg alldeles yr ut. Stackarn! Han hade varit så rädd.
Han kom ut ur hissen på vingliga ben. Sonja la kudden och överkastet över honom. Klas öppnade dörren.
Trolle kände tydligen den friska luften. Han gick rakt ut genom portet, fast han hade överkastet över ögonen. De andra följde efter. Pappa, mamma och Klas ville se när Sonja red iväg. Just som Trolle klev ut på gatan kom Kalle Lundström igen. Han blev förtjust.
"Nej, vilket fint skåp!", sa han. "Det går på egna ben. Det finns lite häst kvar i det i alla fall."
Han lyfte på överkastet och gav Trolle en klapp. Han visslade glatt och gick in genom porten.
"Nu rider jag Trolle till stallet", sa Sonja.
"Hej då Trolle", vinkade mamma och Klas.
"Du var en trevlig häst i alla fall", sa pappa och klappade honom.
De kände plötsligt att kvällen skulle bli tom och händelselös. Sonja red iväg.
"Sonja", ropade pappa efter henne. "Du vann vadet!"


                                                            Linnéa


GORGEOUS

Hejhej.
Jag måste bara säga att jag älskar min nya design. Den är rosa, den har hästar och det är till och med ett budskap med musik i. Det mesta av mig det vill säga. Det är en grej som jag vill ändra på min blogg. Det är att jag bara har samma tråkiga bilder hela tiden. Så jag sparar till en egen systemkamera så att jag kan ta riktiga bilder. Jag menar, det är ju inte så kul med en blogg utan roliga bilder.



Lyssnar på det här nu.

Linnéa


Pommes med korv.

Hejhej.
Jag har ingenting att skriva om så det får väl bli ett inlägg om kvällsmaten. Det blir pommes och grillkorv. Mums. Pappa brukar inte göra sådant, han gör oftast ordentligt lagad mat med en massa goda grejer i. Men ibland är det supergott med både snabbmat som kebabtallrik eller glutenfri pizza eller "snabbmat" sådant som går fort att laga.
Lyssnat på idag. Doris Day.
Linnéa

OMG!! Haha

Hejhej.
Jag märkte nyss att jag har suttit och pusslat i nästan 45 minuter. Jag trodde att det bara vsr typ 10 minuter, max en kvart. Men där ser ni hur fort det går.
Nu ska jag gå och lägga mig i alla fall.
Linnéa

Chicken à la Linnéa Nordström

Hejhej.

Har precis kommit hem och är superhungrig. Maten i skolan idag var väl inte den bästa. Så jag gör Linnéas Supergoda curry-kyckling. Den ligger och fräser i pannan (stekpannan alltså, hehe) just nu.

Min mat idag.


Jag idag haha.



Linnéa


Duschat.

Hejhej.
Nu har jag duschat och ska snart sätta mig och fortsätta pussla. Jag har kommit jättelångt på ett pussel som jag aldrig ens har klarat ramen på. Men nu har jag klarat halva. Jag är superglad. Satt i två timmar och pusslade innan. Så jag pusslade tre jättelätta 25:bitarspussel, ett 100:bitarspussel och halva 260:bitarspussel. Stolt.
Bjuder på en bild på Santos
Godnatt.

Isn't she lovely

Hejhej.
Lyssnar på Isn't she lovely med Stevie Wonder och väntar på att ponnyakuten ska börja.
Linnéa

GODIIIIIS!!!!

Nu ska jag snart göra mig iordning och sticka iväg till ICA. Jag ska köpa lösgodis. Något som jag inte har gjort på jättelänge.
Det förlovade landet ^_~
Haha
Linnéa

Denna månaden,förra året. Mars 2010

Förra året var jag sjuk rätt mycket. Det första inlägget på hela mars (som faktiskt var den tredje som det är idag) visar det.
Skola idag. 
Jag har varit sjuk i över en vecka men nu får jag äntligen gå till skolan igen. 
Jag höll på att dö när jag gick upp. Jag var supertrött. Men kom upp.
I skolan var allt typ som vanligt. Bara det att det var avspärrat på innergården. Det var risk för ras från taket. Men nu är det inte avspärrat längre så imorgon kan vi igeom vårat vanliga kapprum igen. Jag var inte med på gympan så jag fick vara slav. Snyft. 
När jag kom hem så åt jag äggröra med stekt fläsk. Det blev över sedan pappas middag.
Ska snart göra te och börja städa mitt rum.
Jag längtade något grymt efter Eclipse (nu längtar jag lika mycket efter Breaking Dawn!!!).

Jag såg den första Eclipse trailern och jag säger bara en sak.
Den ÄGER!!! 
Jag är grymt LEDSEN för att jag inte kommer få se den när den går på bio. Anledningen är att jag är i Kroatien då.

sorry det fanns ingen på Eclipse än. :(

Kisses/Linnéa

Hejade på Eric i melodifestivalen.

 

Var det någon mer än jag som hejade på Eric Saade??
Jag tycker att han var bäst.
Söt också!!!
Tyvärr så vann inte han :(.
Men annars så var Melodifestivalen väldigt bra.
HaHa Malena. 

Snyggingen haha ^_^


Jag var i Jönköping.

 

Hellu.
Jag har varit i Jönköping sedan i onsdags. Så jag har inte lagt in nåt på typ tre dagar.
igår var vi på A6. Vi var inne på kicks och lindex och sånt. Jag såg supermycket snyggt på Bick Bok.
Idag ska vi till Rosenlundsbadet. Jag har inte varit där sedan i somras. Så det ska bli superkul att åka dit.
Jag glömde tyvärr kameran hemma så jag har inte kunnet ta några kort. Till exempel inte på när jag och Lisa hade ansiktsmask igår. Jag såg bokstavligt talat sjukt ut. Jag hade en choklad lermask som man skulle tvätta bort med vatten medans Lisa hade en genomskinligt grön mask som man skulle dra av. DET såg jättekul ut. :D 
Det har iallafall varit superkul att vara här. Jag kommer att vara här till Lördag eller söndag. Så uppdateringen kommer väl inte att vara så bra.



Love/Linnéa

Kollade jättemycket på Cardcaptur Sakura.
Cardcaptor Sakura är en av mina favoritserier och jag kollar på den varje vardag eftersom den tyvärr inte går på helgerna. Jag hittade en väldigt fin bild på henne.




Love/Linnéa
Linnéa

Har haft bloggtorka...

Jag har verkligen inte haft någon blogglust de senaste veckorna. Så jag har tagit en rejäl bloggpaus. Men nu är jag tillbaka igen.
Haha, jag svingar mig tillbaka till bloggen ^_~
Linnéa

RSS 2.0