Doctor Who?

Hejhej allesammans.

Nu är jag tillbaka. Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Men nu ska jag försöka ändra på det. Jag har ju dessutom en ny kamera nu och den stora datorn funkar = nya bilder.

Från i lördags tills igår har jag kollat på hela andra säsongen av Doctor Who. Jag skippade den första eftersom det inte var David Tennant som spelade i den första.


Imorgon blir det Sherlock och Doctor Who maraton. Jag vet inte hur långt det blir, men i lördags satt jag uppe till fyra på morgonen och kollade. Nu ska jag fortsätta jóbba med bilderna så att de kommer upp på bloggen någon gång.

Linnéa


Waiting for my nailpolish to dry.

Hejhej.

Just nu sitter jag och kollar på Extra Extra och väntar på att mitt nagellack ska torka. Snyggt rosa nagellack inför imorgon. Ska försöka leta upp några någeldekorationer också, eftersom det är fest. Haha, lite stressad, det kommer 40 pers hit imorgon. Help me. Nåja, jag ska alldeles strax gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. Åtta. Vi ses kanske imorgon.



Linnéa

Help.

Hejhej.
Jag har jättemycket att göra idag. Först ska jag och mamma åka iväg och handla det sista i klädväg inför imorgon, sen ska jag på genrep inför själva konfirmationscermonin imorgon, sen ska jag städa rummet så mycket jag hinner, sen är det ridning och när jag kommer hem från ridningen runt sju är det bara att fortsätta städa tills jag är klar, för imorgon hinner jag då rakt inte. Hur tidigt jag än går upp.
I'm a little bit
Linnéa

Städa, städa.

Hejhej.
Idag städar jag rummet inför ördag och konfirmationsfesten. Och jag kan säga att jag är supertrött på städningen. Jag har städat från det att jag gick upp, kl elva, tills nu, med ett avbrott för middag. Och än är det mycket kvar att göra. Och vill bara varna er och säga att upptaderingen kommer inte att bli så bra de närmaste dagarna på grund av allt som måste göras inför lördag. Men lite ska jag försöka skriva.
Jag har fortfarande ine hittat min kamera. Buhu. Hoppas på en ny på lördag.
Linnéa

LÅNGHELG.

Hejhej.
Jaha, nu är det ånghelg. Supermysigt. Vi börjar helgen med att åka och fira mormor kväll. Imorgon ska jag städa rummet, jogga och luka, rensa landet.
Just nu spöregnar det här i lilla Gislaved, något som gör mig nöjd. Jag ska alldeles strax kola på Ghost Whisperer, ska bara fixa ett par mackor först. See ya.
Jag har fortfarande inte hittat min kamera.
Linnéa

Zoot Suit Riot av Cherry Poppin' Daddies.

It's time for the song of the week. Zoot Suit Riot by Cherry Poppin' Daddies.
Linnéa

Namngivningsfest

Hejhej.
Jag kommer nog inte att uppdatera så mycket idag. För jag ska på namngivningsfest för storasyrrans lilla Charlie. Senare ska jag kanske på en kompis konfirmationsfest. Mycket festande idag och ikväll. MEN, stora datorn har blivit fixad och jag kommer snart kunna lägga upp bilder. YAY.  Nåja, Veckans Låt kommer att komma upp lite senare.
Bjuder på en gammal bild på Jack så länge.
Linnéa

Inget att skriva om.

Hejhej.
Jag har absolut ingenting att skriva om, jag har bara en massa skola och det är inte kul att läsa om.
Har varit hos tandläkaren idag. Väntetiden var längre än själva tandundersökningsgrejen. Hon kollade och lackade tänderna. Inget mer. Haha, det som tog längst tid var nog det när hon frågade om alla mina allergier och om jag tar några mediciner.
Pappa har lämnat in stora datorn. Förhoppningsvis är den lagad snart. Då kan jag äntligen lägga in mina egna bilder, och bilder som är nya. Till dess, hare gött.
Hihi, bjuder.
Linnéa

Veckans låt.

Den här gången är det bara seriemusik. Men ack, så bra den är.
Linnéa

Studying.

Hejhej.
Just nu håller jag på att plugga till ett av de två stora proven jag har imorgon. NO. Vi jobbar med värme. Lite senare ska jag plugga vidare med Hemkunskap, mineraler, vitaminer, proteiner, hälsa med mera. Det är två superstora prov, jobbigt värre. Men men. Nu ska jag fortsätta plugga. See ya.
Jobbar bland annat med det periodiska systemet.
Linnéa

RSS 2.0