Sjuk idag igen. Buhu.

Jag har varit utan dator hela dagen. Och jag har dessutom varit sjuk, så jag har inget att skriva om. Har suttit och glott på en hel säsong av Parlamentet. Men imorgon, ska det vara i alla fall, kommer Sheeeeerloooock. Då ska jag sitta och glo på hela säsongen i sträck. Det är bara tre avsnit så det är inte så mycket, å andra sidan är varje avsnitt ca en och en halv timme, så det blir rätt mycket ändå. Jaja. Är man nörd så är man, haha.
Vi syns imorgon.
Haha.
Linnéa

Suck

Jag är inte förvånad. Är hemma och är sjuk.Typiskt. Är, om jag ska vara ärlig, jättetrött på att vara sjuk. Jag vet inte om jag har ett dåligt imunförsvar eller om jag bara klär mig för dåligt. För jag är sjuk typ hela tiden på vintern. Inte kul. Nu ligger jag i alla fall och lyssnar på musik med en kopp te och hoppas att jag ska tillfriskna.
Önskar att jag hade fått hem Sherlock.
Men det har den inte. Och den kommer troligtvis inte idag heller. Beställde den efter fyra igår, så det är kört. Hoppas på imorgon. Nu ska jag sätta mig och kolla på film på youtube.
Linnéa

Euforisk.

Hejhej.
Om ingen vet vad eufroisk betyder så betyder det typ: jättejätteglad. Och det är jag. Jag har både sett snödroppar,
Ni vet sånna hära:
Obs: Inte min.
och klickat hem hela första säsongen av Sherlock. Får den inom de närmsta dagarna. Är helt överlycklig.
Men det finns några grejer som inte är bra. Jag mår apa. Vet inte om det är p.g.a gluten eller om jag bara har fått något himla virus. Dålig är jag i alla fall. Ush. Och precis när skolan är slut och jag ska hem, så börjar värsta snöstormen. Och väl hemma så rensar mamma av misstag hela den stora datorn på allt. Bilder, internet, iTunes, Spotify med mera. Så jag kommer inte att kunna ge er några nya bilder på ett tag. En bra grej är dock att mamma har Telia säker lagring. Så alla bilder och dokument finns kvar. Happy face. Nåja, vi får se hur det blir.
Linnéa

Homie home

Hejhej.
Jag kom hem vid sju, men har inte orkat blogga. Dagen har varit jättemysig, och Charlie vart jättesöt. Var ute och sprang med Jack också. Var helt slut efteråt, sprang som en tok. Och ramlade, det gjorde jag också. Gräset bara gled undan för att jorden var så lerig. I samma veva tappade jag kopplet och Jack blev jätterädd. Han var så söt när han sprang runt och sedan oräkert satte sig ner, jätterädd. Så jag tog kopplet och då blev han glad igen. Har dock ingen film på det.
Arkivbild från i höstas.
Men jag tog lite bilder. De får ni se de närmsta dagarna.
Linnéa

Är man extremt klumpig eller vad?? ^_^

Haha, en liten film från Växsjö.
Haha, bjuder.
Linnéa

Sanna, Fredrik och Charlie

Godmorgon.
Idag ska jag iväg till Göteborg och hälsa på min nya lilla systerson. Har bara sett honom på bild, så det ska bli superkul. Det ska även bli kul att få träffa Sanna och Fredrik igen, och Jack. Snart åker vi, Göteborg Here We Come.
En liten film på Jack.
Linnéa

Mot Anders och Mian.

Hejhej.
Sitter just nu och väntar på att nagellacket ska torka, så jag skriver väldigt långsamt. Men familjen ska till Anders och Mian ikväll. Ska bli supermysigt. Jag ska snart ta och ta på mig lite finare kläder än det jag har på mig nu.
Haha, fjantbild från lördagen i Växsjö.
Linnéa

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU BLIR MAN GLAD, HAR HITTAT HELA FÖRSTA SÄSONGEN AV SHERLOCK PÅ DISCSHOP.SE. HÄR SKA HANLDAS!!!!!!!!
Bildbomb på Benedict/Sherlock. Han är snygg.
Benedict Cumberbatch as Sherlock Holmes on BBC's
Linnéa

Haha.

Hahaha.
Mamma och jag sitter här och skrattar så vi gråter. Snacka om att ha aggressionsproblem.
Linnéa

Lagar middag.

Hejhej.
Jag håller på och lagar middag till mig och mamma, vi är de ända som är hemma. Och när jag lagar mat, och bakar, så lyssnar jag alltid på musik. Och detta är vad jag lyssnar på.

'
Linnéa

Anything you can do by Annie get your gun.

Hejhej.
Veckans låt är:
Anything you can do från musikalen Annie get your gun.
Linnéa

Home and studying.

God eftermiddag.
Just nu sitter jag och äter macka, men snart ska pappa korsförhöra mig om riksdagen och regeringen. Har prov på det imorgon och vill INTE kugga, jag vill inte hamna med ett dåligt jobb på grund av et F.
So true.
Linnéa

Ronja rövardotter

Hejhej.
Satt och zappade mellan ed olika kanalerna medan jag tänkte på ett mattetal, pluggade samtidigt, och så såg jag att Ronja rövardotter gick på tv4film. Det var länge sedan jag såg den och jag hade glömt bort hur bra den var, men den är ju underbar. Jag ska se om jag kan hitta den på youtube så att jag kan se hela. Vi synes och höres.
Kommer ihåg när jag spelade lamm och rumpnisse i den här på baletten när jag vart liten.
Linnéa

Cuteness

Hejhej.
Jag surfar runt lite på youtube och hittar de här superdupersöta videosarna.
Jag älskar söta hundvalpar. Och kattungar, och föl...
Alla söta djurungar. De är ursöta.
Linnéa

Banoffee Pie á la Linnéa

Hejhej.
Farmor kommer hit ikväll för att fira vår nya lilla släkting. Så jag håller på att göra en efterrätt. Jag ska göra, som rubriken säger, Banoffee pie. Jag har aldrig gjort, smakat, sett på eller luktat på innan, men jag kollade på det på Leilas söta jul och gör mammas blandat med Leilas variant på den. Det vill säga min variant. Med tanke på att den kondenserade mjölken ska koka i två och en halv, tre timmar så är jag lite sen. Men jag ska duscha nu så att jag inte är jätteäcklig i håret när farmor kommer. Vi syns.
Linnéa

Horseback riding

Hejhej.
Nu är jag tillbaka från Stägelhult. Det vart jättetrevligt. Vi grillade korv och myste. Var ute hela tiden. Strax ska jag byta om och sticka till ridningen. Ska försöka cykla upp, får se hur det går så halt som det är. Jaja nu ska jag inte skriva mer, vi syns.
Jag och min sötnos.
Linnéa

Ny design.

Hejhej.
Jag gillar den nya designen. Jag tog den från min testblogg, och jag tror att jag har gjort den själv, förutom bilden. SOm jag fick hjälp med att lägga in, men jag är rätt nöjd. När ni läser det här är jag i Stägelhult och förmodligen grillar korv. Jag har med mig kameran förstås. Så det blir några söta bilder.
En bild på söta Santepante lingorgris.
Vi syns.
Linnéa

Oatmeal

Hejhej. Eller borde jag säga godmorgon.
Jag gick upp ca tio över tio  och nu sitter jag och bloggar. Och jag måste säga att jag är lite stolt över att jag äntligen har börjat äta nyttig frukost. Havregrynsgröt. Haha, när man pratar om onödiga saker. Nu sitter jag och lyssnar på Harry Potter och Halvblodsprinsen och väntar på att familjen ska bli klar så att vi kan åka iväg till Stägelhult, med familjen Arnros. Nu ska jag sluta.
Lägger in en bild på söta Jack.
Linnéa

Halvtrött.

Hejhej.
Sitter framför datorn och är lite halvtrött. Just nu sitter jag och rensar bilder från i lördags. Om jag hinner med så lägger jag upp en liten bildbomb. Men bara kanske.
En liten förhands titt.
Linnéa

Girls just wanna have fun.

Hejhej.
Jag har haft jättekul och jättetrevligt de senaste dagarna och har inte haft lust till att sitta vid datorn. I söndags(?) sov jag över med Klara i Stägelhult. Vi hade filmmaraton. Först kollade vi på Tooth Fairy
Sen kollade vi på Äkta människor som för övrigt var super tråkig.
Efter det så kollade vi på jag vet inte hur många avsnitt av "Xena Warrior Princess". Älskar den serien. VI var uppe och kolladet tills tio över två. Sen gick vi och lade oss.
Jag har letat efter DVDer med serien sedan dess och har nu hittat alla säsonger på DVD på cdon.com. Då blev jag överlycklig.
Från i förrgår till igår sov jag över med Matilda.
Vi kollade på en gammal Sherlock Holmes film från typ 90:talet eller något. Jag tyckte lite synd om mig själv för jag fattar aldrig vem mördaren är och jag känner mig alltid lite korkad för att jag inte kommer på det när jag kollar på/läser deckare.
Igår hängde Matilde med till Stägelt och vi åkte snowracer. Haha, tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Jag spräckte både mina jeans och mormors överdragsbyxor. Jag vet inte riktigt hur.  Jag kom i alla fall på att jag är riktigt dålig på att åka snowracer.
Imorgon ska jag och familjen till Stägelhult igen med familjen Arnros. Senare på eftermiddagen ska jag rida och sedan ska vi till storebrorsan och käka och ha det mysigt. Jag förstår inte hur både familjen Nordström och Jennies föräldrar plus dem och två katter och en hund kan få plats i deras lilla lägenhet. Men man kan ju pressa ihop sig lite.
På lördag ska hela familjen och käka hos familjen Arnros, jag hoppas att Raija gör en lika god efterrätt som alltid och att pappa och Kalle börjar diskutera om någon histoiregrej eller något. Man lär sig alltid så mycket då. Det ska bli kul.
Idag är inte lika rolig dock. Jag ska städa, plugga matte, hemkunskap, SO och spanska. Sedan ska jag också spela piano och öva på sånläxan. Men så går det när man har slappat hela lovet. Nu ska jag fortsätta, vi suýns sedan.¨
Linnéa

Stägelhult.

Hejhej.
Sitter och pluggar in lite bilder på datorn och passar på att blogga under tiden. Jag kan lova att jag har tagit många bilder. Kameraminneskortet var fullt. Har också tre filmer. En vid vattentornet där jag ramlar, en i domkyrkan och en på gospelkonserten. Jag ska snart äta frukost, men min lillasyster sitter där ute och pysslar och jag väntar på att hon ska bli klar. Idag blir det Stägelhult för hela slanten, mys och skridskoåkning på sjön. Vi syns ikväll.
Haha, bjuder på denna.
Linnéa

LÅÅNG dag.

Hejhej.
Sitter och lyssnar på Spotify och skriver, både bok och blogg. Och bara ett tips. Om man är mörkrädd och sitter i ett mörkt rum, då ska man INTE lyssna på signaturmelodin för "Hajen". Inte smart. Jag höll på att göra i byxorna när ett papper ramlade ner från bordet. Och jag är egentligen inte den rädda typen.
Tänk er ensamma i ett mörkt rum med denna musik på högt. Då är man mer mus än människa. Haha.
Vi syns kanske imorgon.
Linnéa

Sleepy

Hejhej.
Har gått runt hela dagen och försökt att inte somna. Jag har varit supertrött hela veckan. Och idag var inget undantag. Det ska bli superskönt med lov, men min sovmorgon får vänta tills på söndag, eftersom jag på lördag ska resa till Växsjö med konfan. Vi ska shoppa, käka och kolla på gospel. Just gospelbiten är välddigt intressant, för jag tycker att den är mycket mer svängig och rolig än den vanliga svenska kyrkomusiken. Men det är min smak. Jag ska hur som helst vara vid bussen klockan nio på lördag och kommer inte hem förrens runt åtta. Så vi får se om jag bloggar då, men jag tar med mig kameran och lite batterier, så bilder det får ni, på söndag. Jag tror att jag fixar lite tidsinställda inlägg så att ni slipper gå utan inlägg hela lördagen. Jaja, vi syns.
Haha, bjuder på den.
Linnéa

I'm giong to go to the church in fifteen minutes

Hejhej.
Jag ska till kyrkan och gå på gudstjänst om femton minuter ugnefär. Vi måste gå i kyrkan tio gånger, plus två gånger i påsk, så totalt tolv gången, den här terminen.  Jag ser inte riktigt fram emot att sitta i en kall kyrka i en timme, men men. När jag kommer hem ska jag lägga mig och sova, efter kvällsmaten. Jag är supertrött och har varit det hela dagen. Nu ska jag snabbkäka en apelsin och hålla tummarna för att jag klarar hela gudstjänsten utan att somna.
Bjuder på en bild på Jack så länge.
Linnéa

Singin'

Hejhej.
Jag håller på övar sång sång, både till piano, sångläxa och till kören.
Duvemåla hage.
I want to spend my lifetime loving you.
Don't stop belivin'.
Viva la vida.
Tonight tonight.
Linnéa

Jack, the youtubemovie.

Okej, skit i att jag låter jättekonstig, och i att jag blir dissad av en hundvalp. Kolla på den supersöta lilla hunden istället.
Linnéa

Supersöta Jack

Heej.
Har inget att skriva om, så jag slänger in en bildbomb och en passande sång.
Visst är han söt. Lite hårig, men söt.
Det var några bilder på lilla Jack. Det kommer upp en film också, om ni vill se den.
Linnéa

Skolarbete

Hejhej.
Jag har precis avslutat en timmes mattestudering. Nu ska jag börja med att plugga musik. Har ju "min musik" och jag jobbar ju med In The Ghetto av Elvis Presley. Jag har avslutat apitlet med Elvis och ska nu börja med Rock'n'Roll. Sen blir det Hemkunskap och matte igen. Jag är väldigt trött på skolan just nu. Nu ska jag fortsätta.
Typiska Rick'n'Roll kläder för tjejer på 50talets U.S.A.
Linnéa

Good Mornin'

Godmorgon.
Jag sitter här framför datorn och äter frukost. Ska strax in på Kapitel1.
Medans jag gör mig iordning kan ni få en trevlig liten god morgon sång.
Linnéa

The perfect saturday night

Hejhej.
Hela familjen plus en av lillebrorsans kompisar har myst framför Melodifestivalen och sen gick lillsyrran och lade sig och brorsan och hans kompis gick in på hans rum och kollade på film medan mamma, pappa och jag kollade på det första avsnittet från den nya säsongen av Sherlock Holmes på 1:an. Både Melodifestivalen och Sherlock Holmes efter varandra är lika med supermys. Är det dessutom god mat och trevligt sälskap så är kvällen gjord.
Melodifestivalen 2012
Och
Sherlock Holmes
=
En jättebra lördagkväll.
Jag har inte sett jågon av Sherlock Holmesfilmerna. Men det kommer jag väl göra snart det med. Vi syns.
Linnéa

Homework

Hejhej.
Jag håller på med skolarbete och läxor, inte det roligaste man kan göra på en löradag. Men med en kopp varm choklad blir allt mycket trevligare.
Ny bild.
Linnéa

Louis Armstrong - What a wonderful world.

Istället för att klaga :)
Linnéa

God morgon.

Hejhej.
Jag gick upp för ca tio minuter sedan, så jag sitter här och är helt nyvaken. Ska snart äta frukost, om jag kommer på vad jag ska äta:), är supersugen på chocolate chip cookies, men detär ingen bra frukost. Menmen, idag ska jag lägga in bilderna på stora datorn idag, och greja lite med iTunes sen så blir det blogga. Haha. Nu ska jag käka, vi syns.
En bild på söta Zoey.
Linnéa

INTERNET!!!!

Hejhej.
Nu har vi äntligen internet på stora datorn igen. Jag kan blogga med nya bilder och annat kul. Wihoo.
Är dock upptagen med att mysa just nu, så jag bloggar där imorgon.
Kommer med egna bilder imorgon.
Linnéa

Sovmorgon.

Hejhej.
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har haft så mycket att göra och jag har varit sjuk och haft kompisstödjarutbildning också. I måndags var jag i skolan men jag ligger väldigt mycket efter på grund av att jag har varit sjuk i förra veckan.  Så mycket skolarbete, sen var jag sjuk i tisdags, och då hade jag ingen lust att blogga. I onsdags var jag på utbildning i Smålandstenar och igår var jag i skolan, men hade fortfarande supermycket skolarbete. Och idag hade jag tänkt blogga på morgonen men då hade pappa pluggat ut internet. Nu måste jag sticka till ridningen. Vi syns sen.
Linnéa

RSS 2.0