Ändrade planer...

Hejhej allesammans.

Jag skulle ju egentligen åkt hem igår, men så blev det inte. Jag stannade kvar en natt till eftersom dem vi skulle till var i Halmstad. Så vi ska dit ikväll. Jag glömde kameran hemma, glömska jag.



Linnéa


Ingen dator.

Hejhej allesammans.
Jag ska lite senare idag åka iväg till Stägelhult och sova över där inatt. Mormor och morfar har ingen dator där så jag kommer inte att kunna blogga därifrån. Men det är bara för ikväll och jag lovar att ta med mig kameran så att det blir lite bilder.
Linnéa

The lazy song Bruno Mars

Nu kommer, lite försenat, veckans låt.
Bruno Mars The lazy Song
Den är så härlig med aporna i bakgrunden tycker jag.
Linnéa

Jackie Wilson said (I'm in heaven when you smile) Van Morrison

Jag har inte gjort så mycket idag, dansat, surfat runt och läst lite. Och lyssnat på musik såklart. Ingen bra dag utan musik. Den här låten har jag bland andra lyssnat på idag. Jackie Wilson said (I'm in heaven when you smile) av Van Morrison. Den här låten har jag vuxit upp med. Så jag älskar den för det, och för att den är bra såklart. Det här är sådant min pappa lyssnar på och som hans band spelar, även om de inte har gjort just den här låten. Så jag tycker att ni borde höra den.
En riktigt feel good låt.
Linnéa

Breakfast

Godmorgon.

Jag gick upp för tre kvart sedan och ska nu börja koka ägg till frukost. Jag är lite seg när det gäller sådant. Moa dansar på Just Dance, musiken är kanske lite enformig när hon dnasar samma låtar hela tiden. Menmen. Jag ska nog dansa lite sen, efter frukosten. Så att jag får upp pulsen lite. Nej nu ska jag ta och sätta grytan på spisen och börja med frukosten.



Linnéa.


Kvällsmusik.

Hejhej.
Jag håller på och skapar en spellista på sportify som bara innehåller lugna låtar så att man kan lugna ner sig efter en stressig dag. Det är bland annat Mozart och lite annan musik som jag inte vet vem som har gjort dem.
Typ såhär hihi.
Linnéa

Snail Bob

Hejhej allesammans.
Jag har hittat ett nytt spel som är superkul. Snail Bob. Tönt som jag är så tycker jag faktiskt att det är kul, haha. Sitter mnu och lyssnar på music och spelar det.
Linnéa

Doktorn

Hejsan allesammans.
Jag gick upp åtta idag, för att gå till doktorn. Jag fick ett bett på vaden för ugnefär tio dagar sedan och det blev superstort och så så vi gick till doktorn idag, med beställd tid, och visade det. Så nu får jag ta piller i tio dagar. Suck. Men, bättre det än någon skum sjukdom.
Linnéa

Just Dance

Idag var mamma i Ullared och storhandlade. Hon handlade det vanliga, som diskmedel och såpa och tandkräm och sånt. Och så köpte hon Just Dance, som en bra motionsform. Har precis rockat loss till några av låtarna och är helt slut nu, hihi. Superkul.
Linnéa

Duktig!!

Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har varit ute och gått, hoppat hundra hopprepshopp på 2min och 17 sek, kollat på halva Oprah Winfrey, plockat iordning på rummet och spelat piano. Och det utan att någon tjatade på mig ^_~.
Nu ska jag spela Sims 3 och njuta lite.
Linnéa

Tjena! Läget?

Jag älskar det här youtubeklippet. Det är rätt gammalt, men superkul.
Linnéa

Godnatt

Ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Ska inte lägga mig riktigt än men snart och jag får inte sitta vid datorn mer idag, så jag säger godnatt nu.
Jag kollade på Midsomer Murders nu ikväll. Lika intressant och spännande som vanligt men inget läskigare mord. Det var en kidnappning, som inte visade sig vara en kidnappning, och en förgiftning. Och så ett gammalt par som odlade marijana mellan sina tomater och stoppade det i sina muffins. Haha. Riktigt knäppa var de. Nej nu ska jag ta och göra något annat.
Linnéa

Boring

Jag har det dötrist. Absolut ingenting att göra överhuvudtaget. Vi får se vad det blir av den här dagen. Kanske ska plantera lite. Morötter och rädisor och lite andra grönsaker. Nu är det snart middag i alla fall. Jag kanske lägger upp en bokresecion efter den. Jag har inte läst så mycket så jag har bara en bok att resencera. Jag får skärpa mig lite och sätta igång att läsa. Nästa resecion blir i alla fall Beatuiful Death, Jonas Bok.
Sitter på pappas dator så jag har inga nya bilder.
Linnéa

Secret - Shy boy

Hejhej.
Det ända inlägget idag blir Veckans Låt. Den här veckan blir det ännu en K pop låt. Shy Boy med Secret.
Linnéa

Haha, det blev ett fiasko

Haha.
Det blev ett fiasko med muskotsnittarna, de blev helt hårda och konstiga trots att jag till och med gjorde rätt på den andra plåten. Suck, jag har aldrig varit bra på småkakor. Det ska vara muffins, mjuka kakor eller maränger. Det går att baka.
Såhär skulle de ha sett ut. De gör de inte.
Linnéa

Muskotsnittar

Hejhej allesammans. Haha, alla mina inlägg börjar ju med det.

Jag håller just nu på att baka muskotsnittar. Har aldrig bakat det för så det blir spännande att smaka hur det smakar. Degen är i alla fall god. Smakar lite som pepparkaksdeg. Så om man gillar det, som jag, så tycker man om den degen också.

Ikväll blir det fest. Min morbror fyller år och jag ska hänga med familjen ut till Stägelhult och fira det med familjen.


Grattis Martin.

Och om det där med Harry Potter. Jag hade läst fel, det var inte idag den gick, utan nästa månad. Den 17:e juli. Så jag måste boka om, för jag är inte hemma den 17:e. Jag är på annat håll hela dagen. Och jag ska bara meddela att jag kommer att ha ett litet blogguppehåll från och med den 1:a juli så att jag får lite sommarlov från bloggen med.


Inte förräns nästa månad hehe.

Linnéa


Listen

Hejhej.
Sitter just nu och lyssnar på 50-tals musik och njuter. Har ätit en supergod kvällsmat, vilket behövdes eftersom jag bara har ätit popcorn, ostbågar och godis. Allstå lite leftovers från igår kväll.
Imorgon ska jag och Jasmine gå på Harry Potter and the Deathly Hallows part 2. Har längtat jättemycket efter att få se den. Jag var ju världens största Harry Potter fan fram tills för några år sedan. Det  ända dåliga med filmerna är att jag har läst alla böckerna flera gånger så jag kan dem utantill. Vilket betyder att jag vet vad som kommer att hända i filmen, i stort sett, redan innan det har hänt.
Som sagt. Älskar Harry Potter serien. Är lite ledsen för att den ska ta slut.
Linnéa

Hemma

Jag har nu kommit hem från Elin. Hon skulle åka till Värnamo och jag orkade inte hänga med. Jag är helt slut. Var uppe till 1.00 och gick upp halv nio imorse. Jag är helt stolt, haha. Nu ska jag ta mig något att äta.



Linnéa


Hos Elin

Hejhej allesammans.
Jag har sovit hos Elin Solstrand inatt och sitter nu och bloggar från hennes dator. Haha, jag köpte godis för 87 kr igår och hon för 35, allt är uppätet. Snacka om godisgrisar eller vadå?? Jag glömde kameran hemma tyvärr så det blir inga bilder.
Vi sitter nu och kollar på Vampires Suck. Superrolig. Riktiga TTS är bättre men den är rolig så den ör godkänd. Nu ska jag gå tillbaka till Tvn. Hare gött.
Bara för att han är så söt.
Linnéa

Skillnad

Vad tycker ni? Var det bättre före eller efter?
Före
Efter.
Linnéa

Sommarlåtar

Orange Caramel - Magic girl.
Orange Caramel - A~ing
T-ara - Yayaya
Lil'Kim, Maya, P!nk, Christina Aguilera - Lady Marmalade.
Christina Aguilera - Somethings got a hold on me.
Det var några. Hoppas ni gillar dem.
Linnéa

Ah, those summer nights

Jag älskar varma sommarnätter. Eller kvällar. Man kan vara utomhus hur länge som helst utan att tröttna. Jag älskar att sitta ute på studsmattan, på gungorna, i solstolen eller något annat bra ställe en sommarkväll och lyssna på musik och bara njuta. I nästa inlägg ska jag göra en lista med de bästa sommarlåtarna. Tills dess får ni nöja er med Summer Nights.
Linnéa

Steam boat Willie

Jag bara älskar den här kortfilmen från Disney. Alla borde känna till den. Den är gjord 1928 och är därför i svart vitt.
Linnéa

Haha älska.

Bloopers
Linnéa

Skriver, skriver, skriver

Jag sitter och skriver på min bok just nu. Jag har skrivit rätt långt så jag har lite skrivkramp i fingrarna haha.
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på Pirates of the Caribbean, The Curse Of The Black Pearl. Älskar dem filmerna, roliga och spännane på samma gång.
Ååh, Orlando Bloom är supersnygg i det ^_~
Jack Sparrow/Jhonny Depp
Will Turner/Orlando Bloom.
Han förtjänar två bilder.
Elisabeth Swann/Kiera Knighley
Hihi jag ÄLSKAR den här apan.
Linnéa

Ny klänning

Bättre bilder kommer imorgon.
HM 299 kr
Linnéa

Magic girl, Orange Caramel.

Veckans låt är Magic girl av Orange caramel.
Linnéa

I'm baaaaaaaaaaaaaack!!!

Hejhej!
Nu är jag tillbaka. Med full uppdatering och glada inlägg. Jag behövde verkligen den här bloggpausen för att få tillbaka blogglusten igen. Den var helt borta. Men nu är den precis som jag, tillbaka på bloggen. Jag kommer att börja med Veckans låt, och sedan lägga in bilder på det jag köpt i helgen och en bokresecion.
Linnéa

Borta hela helgen.

Jag loggade bara in för att säga att jag inte kommer blogga hela helgen eftersom jag kommer vara borta.

RSS 2.0