Deppig söndag.

Good evening sweethearts.
Idag har jag haft lite av en stressöndag, är något så förbannat trött på plugg så att det är inte sant. Ett tag låg jag på sängen och skrattade hysteriskt. Men nu är jag klar med etikarbetet, nu har jag bara en engelskabok, ett spanskahäfte på 30 dubbelsidor och en svenskaredovisning kvar. Och en musikredovisning och en del annat. Å andra sidan har jag improcafé med det härliga gänget imorgon, och jag kommer troligtvis få komma ut till Kappeled och gosa lite med Samantha igen. En underbar häst, och jag lovar att om jag nu kommer att få ha henne som sköthäst, vilket inte är alls säkert fast det finns hopp, så kommer det att bli många härliga sommar-häst-bilder då jag i sådana fall skulle tvinga ut mamma som fotograf och ta kort själv.
 
Under tiden får ni en bild på mig och Millini.
 
Linnéa

Michael Bublé - Young at Heart.

Då var det dags för en Veckans Låt. 
 
Hur kan man inte älska denna underbara låt??
 
Michael Bublé - Young at Heart. 
 
 
Och bara för att så tar man Frank Sinatras version också. Bara för att Frank Sinatra är Frank Sinatra. 
 
Linnéa

Stallet.

Hejhej.
Jag kommer att spendera större delen av den här lördagen i stallet i Kappeled, hos en häst som skulle ha blivit min sköthäst men som fick tillbaka en gammal skötare istället. Nu ska jag i alla fall ut dit och hälsa på så får vi se hur det blir istället.

Linnéa

Bored.

Hejhej.
sitter för tillfället och pluggar SO för fullt. Det är trist, men å andra sidan så är det sista SO-provet för året. Hela skolan är snart slut, så det är bara att kämpa in i kaklet. Skriver mer senare.



Mobilbild, därav suddigheten.

Linnéa

Danmark part 1.

Då var det dags för att gå igenom bilderna från Danmark.
Jag gick upp cirka tjugo i fem på morgonen och var vid busstationen runt tio över sex på morgonen. Behöver jag säga att jag var trött?
 
Hur kommer det sig att jag alltid gör den här minen när jag är trött??
 
Amanda. Cirka sju på morgonen.
 
Framme i Danmark runt halv elva.
 
Vi började med att springa runt på stan...
 
Tog kort på den här för att jag skulle komma ihåg den och gå dit när jag blir gammal nog. Jag älskar blues, en av världens bästa musikgenrer.
 
Älskade den här skylten.
 
Fin byggnad.
 
Man måste såklart gå in på BR-leksaker och leka lite.
 
I'm a Barbie-Popstar! Haha.
 
Och jag var på McDonalds med Amanda.
Nästa inlägg blir om rummet.
 
Linnéa
 

God morgon.

God morgon. 
Jag sitter nu och äter frukost och ska alldeles strax sätta på Victorian farm så att jag kan roa mig med det i en timme innan jag måste göra läxorna. Surt, men jag ligger efter i jättemycket så jag får dra ett kör nu idag. 
Nu ska jag bara äta och kolla klart sen ska jag skriva etikarbete för SO.n, vi synes.
 
Linnéa

På Z.

Hejhej.
Sitter just nu på Z och väntar på att nästa lektion ska börja. Började dagen med nationella prov i matte och jag har haft håltimme sedan halv tio. Det är segt. Nästa lektion, som är musik, börjar tio i tolv. Fram tills dess får jag roa mig själv.

Bild från i julas.

Linnéa.

På fotolektion.

Jag sitter just nu på fotolektion. Vi har estetdagar och jag är klar med arbetet. Kommer även att få ett foto utskrivet helt gratis. Trevligt. Jag och Amanda var ute hela förmiddagen och fotade.
Bland annat det här:
 
 
 
 
 
Såhär såg jag ut när jag fotograferade.
 
 
Och såhär blev det redigerade resultatet.
 
Jag måste påpeka att glassen som jag köpte var den blåa av Magnum Kisses och den var jätteäcklig, så köp inte den. Det var bara bortslösade pengar.
 
Vi syns ikväll.
 
Linnéa

I Köpenhamn.

Hejhej.
Då var man i Köpenhamn då. Jag har shoppat lite och sprungit runt på stan. Alldeles strax ska vi springa ner till Tivoli och spendera kvällen där. Det blir karuseller och annat skoj samt skräpmat.


Jag och mina nya solglasögon från TIGER för 30 DKK.

Utsikten från vårat hotellrum.


Vårat rum samt Johanna.

Linnéa.

ZZZZ

Hejhej.
Jag håller på att förgås av trötthet. Nationella i spanska idag, nationella i matte imorgon, hade dessutom ett hemkunskapstest imorse, ni vet, bara som gräde på moset. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ska jag sova! Kanske läsa en del, men främst sova. Vi synes imorgon. Godnatt.
 
Bjuder på denna underbara bild från förra veckan. Märks det att jag är trött största delen i skolan.
 
Linnéa
 

Hos la Klara

 
Hejhej.
Sitter nu hos Klara och bloggar. Vi har myst med kaninungar och äit glass. Kosläppet var misslyckat eftersom mamma hade sett fel på datumet och imorse kom fram till att det var förra året... Ibland blir man trött på folk.
Jag ska alldeles strax åka hem och då kommer jag sitta och mysa med att måla naglarna och dricka té samt lyssna på Dan and Phil show. Vi synes.
 
 
Bild från förra året.
 
Linnéa.
 

I fredags.

Hellu.
I fredags var jag och hjälpte till lite med ett quiz på Z som är fritidsgården här i Gislaved. Satt sen på vuxensidan av disken, den sidan där de anställda är när man handlar och så, och hjälpte till lite när de sålde godis och så. Det var inte så mycket folk där vilket jag tyckte var skönt. Jag fick en bit kladdkaka som lön haha. Jag kommer faktiskt att sommarjobba där, troligtvis, det är 95% säkert, så jag kommer att ha ett supertrevligt sommarjobb.
 
Vad jag gjorde där.
Jag vet allvarligt talat inte varför jag har börjat läsa en av de värsta skräckisarna genom tiderna, jag är sjukt lättskrämd.
 
Med en klubba i munnen.
Dåligt ljus, därav suddig bild.
 
Vad som händer när man är övertrött och har ätit socker...
Trevlig fredagskväll.
 
Är förresten på kosläpp för tillfället.
 
 
Linnéa

Veckans låt

Hellu.
Jag kunde inte bestämma mig, så Veckans låt blir ett gäng låtar av Michael Bublé.
 
It's A Beautiful Day. 
 
Hollywood. 
 
Feeling Good. 
 
Everything. 
 
Haven't Met You Yet. 
 
Orange Coloured Sky. 
 
Linnéa.

RSS 2.0