Cleanig my room.

Hejhej.
Det var ett tag sedan. Men jag har tagit en ganska lång bloggpaus, vi får se hur det går nu. Men jag hoppas att jag får blogglusten tillbaka. Håller för tillfället på att städa mitt rum, ska göra en djuprengöring. Rensa lådor och sådant. Det behövs verkligen, evigheter sedan jag gjorde det sist. Nu ska jag börja med bokhyllan. Vi syns senare.
 
Linnéa

Home alone.

Hejhej.
Jag har varit hemma själv i stort sett hela dagen. Lillsyrran har haft kalas idag och resten av familjen har hjälpt till. Jag har dock stannat hemma och städat, spelat piano, sjungit och tränat. Jag ska alldeles strax duscha och sen ska jag städa kaninburen och plugga. Så min dag har väl inte varit så händelserik.
Det var dock trevligare igår. Klara sötis var här och vi fotograferade lite till mitt examensarbete i bild. Sen bakade vi tigerkaka. Efter det stack vi till en pizzeria och käkade och vid sju började Les Misérables. Jag har aldrig gråtit så mycket på grund av en film. Jag är ganska hjärtlös när det gäller filmer, ljuger ibland om att jag grät till Titanic, men den här knockade mig. Jag grät som en liten bäbis. Den var väldigt bra, även om man märkte varför skådisarna var just skådisar och inte sångare. Klara åkte hem direkt efteråt och jag kom hem och kollade på Mello. Är väl lite besviken över att Tommy Körberg inte vann, haha, men Robin förtjänade vinsten och han sjöng låten väldigt bra. Den är väldigt krävande.
 
Les Misérables trailer.
Se den om ni inte har sett den.
 
Linnéa
 
 

Tickets :)

Hejhej.
Ikväll har jag boket/bokat om biljetter till Les  Misérables. Ska gå på bio med Klara sötnos på lördag. Hade av misstag bokat dem till på onsdag, men då kan ingen av oss gå. Så det skulle bli misslyckat. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har broderat(ja, ni läste rätt, jag har broderat. Det finns inget större skäl till nervösa sammanbrott) och haft teater. Nu sitter jag här och äter vindruvor och väntar på att tiden sa gå. Är uttråkad för tillfället. Till det extrema. Våra stationära dator har förresten dött. Så det blir tyvärr inga nya bilder på ett tag. Den la av för någon vecka sedan, och den dator som pappa har lånat hem r pinsamt seg. Det tar fem minuter för det att få upp en ny flik. Jag skojar inte, jag kollade. Nu ska jag fortsätta äta vindruvor och kolla på youtubevideos.
 
Linnéa

Sunday!! Yay :)

Hejhej.
Då var det dags igen, en söndagskväll med Ponnyakuten och Dan and Phil. Och te. Alltid te.
Är jag den enda männsikan på hela jorden som älskar söndagar och måndagar. Det är något med dem som bara gör mig glad. Vilket jag föredrar, för förr i tiden(typ ett år sedan) brukade jag vara helt nere varje söndag och måndag och resten av veckan fram till efter skolan på fredagar och jag hade piano och ridning. Det var min enda höjdpunkt på hela veckan. Men nu har jag impron på måndagar och teater på tisdagar som jag bara längtar till på grund av det härliga gänget som är där. Jag har aldrig tråkigt och det är helt omöjligt att vara på dåligt humör med dessa underbara människor.
Varannan onsdag har jag K.U.T.I.G(Kyrkans Unga Tjejgrupp I Gislaved) där jag också träffar trevliga människor. Det är visserligen lite konstigt att jag är med i en kristen grupp eftersom jag inte är troende, men det är på grund av människorna.
Och på fredagar har jag ridning. Hästarna som har lust upp mina veckor sen jag var sju. Det är inte helg för mig om jag inte har ridit på fredagkvällen.
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på radio och längta till imorgon. Vi syns då.
 
Jag och Bounty.
 
Linnéa

I mitt hjärtas land - Tommy Körberg.

Hejhej.
Jag är förvånad över att jag inte har lagt ut den här tidigare, det är en av världens bästa låtar.
 
Från musikalen Chess. 
 
Och så på engelska. 
 
En vacker sång, inte bara för att den låter underbart och att Tommy Körberg sjunger den som en gud, utan också för att den säger att man inte borde bry sig om landsgränser och att vi alla är människor. Från musikalen Chess.
 
Linnéa

Cleanig my room.

Hejhej.
Håller nu på med att städa rummet. Det segaste man kan göra, det är dötrist. Men det går bättre om man lyssnar på bra musik. På tal om det så kommer Veckans låt upp lite senare. 
 
Jag ska till stallet vid fyra, troligtvis. Vi syns senare.
 
Linnéa

RSS 2.0