Midsumer murders

Hejhej.
Jag sitter och kollar på Midsumer murders, och jag passar på att blogga nu i reklamen. Är precis i slutet, ca 20 minuter kvar, snart får man reda på vem mördaren är, det är faktiskt rätt otroligt att man aldrig lyckas lista ut vem mördaren är. Nu är reklamen slut, bloggar imorgon.



Linnéa


Frying Chicken

Hejhej.

Jag kom hem för ugnefär en halvtimme sedan. Just nu steker jag kyckling, då jag inte åt någon middag. Det var kålpudding. Ingrid, Emilia och Helle åt på pizzerian, men jag hade inga pengar, så det blev ingen middag då, den får bli nu istället. Stekt kyckling, sås och pasta. Som jag förövrigt ska stoppa i vattnet nu, See ya.


In my Dreams.


Linnéa


Död i andras ögon.

Hejhej.
Just nu sitter jag och käkar och läser. Boken är den fjärde i True Blood serien, Död i andras ögon. Har läst ca 3 kapitel och den är lika bra som de andra. Äslkar serien både på TV och i bokform, men om jag måste välja så blir det nog böckerna, serien är lite för långt ifrån dem. Nåja, bra ändå som sagt. När jag har ätit klart så går jag tillbaka till stora datorn och pluggar spanska och jobbar med mitt monsterhäfte. Nu har mina mackor nog svalnat. Vi synes.



Linnéa


Pepparkaksbak. 1:a advent

Nu är det jul. I alla fall advent. Idag ska familjen baka peppisar och mysa till det. Elin kommer vid hal tre också, så då blir det nybakta kakor, tända ljus och julmusik. Var i kyrkan redan vid nio idag, först var det gudstjänst och sen så serverade jag, mamma, Matilda och en annan tjej på kyrkkaffet. Det kom jättemycket folk, jag blev helt förvånad. Men det var ju mineorerna och deras familjer också förstås. Nu ska jag gå och sätta mig i köket.
Linnéa

New York New York

En underbar låt, på två välkända sätt.




Med Frank Sinatra.



Med Liza Minelli.

Linnéa


Helg.

Trevligt med helg efter en lång vecka. Idag ska jag och mamma göra deg och imorgon ska hela familjen baka pepparkakor tillsammans. Mysigt värre. Vad annars jag ska göra idag är plugg, plugg, plugg, lite bas, piano och annat tråkigt som städa rummet. Men, om man har en positiv inställning så går det nog bra. Haha. Som tur är så har v internet tillbaka, så jag kan ju lyssna på musik samtidigt. Inte bara den jag har i iPoden.
I love music.
Linnéa

VD!! Finally

Äntligen har the Vampire Diaries säsong 3 börjat. Kollar på andra avsnittet just nu. Superbra.
Linnéa

Äntligen

Hejhej.
Nu har äntligen vårat internet kommit tillbaka. Från i fredags så har vi varit utan telefon, dator/internet, TV och larm. Mitt skolarbete har blivit lidande eftersom jag har så mycket på fronter. Ush, superirriterande att ligga efter. Mitt spanskahäfte ska vara inne nästa vecka och jag har inte äns börjat. Och det häftet är inte trevigt, det är ett monsterhäfte på 20 sidor med olika hörövningar som man ska göra och det är minst tre på varje sida. Dessutom så pratar alla supersnabbt, så man hör inte vad de säger. Man måste fixa ned det till slowmotion för att kunna höra vad de säger. Nepp, nu ska jag duscha och sen ska jag göra matteläxan. Det blir tyvärr inget piano, eller någon bas ikväll vilket är synd. Har lektion imorgon. Nåväl, vi syns imorgon, om inte TELIA pajjar igen.
So true.
Linnéa

Breaking Dawn

Jag var på Breaking Dawn igårkväll. Skitbra. Precis lika bra som jag hade förväntat mig. Dock är jag väldigt besviken på bröllopsklänningen. Jag har sett bilder på andra klänningar som den designern designat, och de var skitsnygga. Den Bella hade var enkel och tråkig. Men, man kan inte få allt. Dock hade jag rätt om en grej. Hur den slutade. När Bella slog upp sina röda ögon. Nu ska jag käka. See ya.



Linnéa


It's the most wonderful time of the year.

Hejhej.
Med rubriken så menar jag INTE hösten, som den är nu. Jag menar låten. Närmare bestämt jullåten av Andy Williams. Kan ni fatta att om mindre än två veckor så är det första advent. Helt sjukt ju, längtar längtar, längtar. Det är den bästa tiden på hela vintern. Nu blir det pirates, sen får jag väl motionera på något sätt. Vi syns senare.
Linnéa

Blää.

Ush,jag gillar inte söndagkvällar. Det är nämligen kvällen innan måndagen. Man är deppig och mår inte bra, dessutom så är det mörkt och allmänt tråkigt just nu. Någon som har ett uppmuntringstips??.
Nåja. Idag har jag städat och även varit på konsert i Gislesalen. Mamma, Vivace och Kammarorkestern medverkade, riktigt bra.
Jag ska snart lägga mig, mår som sagt inte riktigt bra. Hoppas det blir bättre imorgon. Godnatt.
Vad jag kollar på just nu.
Linnéa

Can't help falling inlove with you Elvis Presley.

Av The King Of Rock'n'Roll.
Jag är, och har väldigt länge varit förälskad i 50:talets musik och klädstil. Bland mina favoritmusiker finns Miles Davis, John Coltrane, Ray Charles och själklart Elvis Presley. Vem älskar inte hans låtar? Veckans låt är hur som helst av honom. Det är i alla fall han som sjunger den, jag vet inte om det är han som har skrivit den. Nåja, Elvis Presleys Can't help falling inlove with you.
Varsågoda.
Linnéa

True Blood tonight

Hejhej.
Nu ska jag sätta mig framför SVTplay.se och ha fredagsmys med Bill, Sookie och Erik. Det vill säga True Blood. Jag tänkte inte på det igår, men man blir ju bara glad idag istället. Tyvärr så är det näst sista avsnittet. Så det blir ju en liten tår nästa vecka. Men sånt är livet, och det är väldigt lite jämfört med en massa annat.
Linnéa

Love

Heej:D
Jag sitter och lyssnar på den glada musiken fårn Gone With The Wind. Fullkomligt älskar den. Jag ska nog gå och lägga mig snart så jag orkar med imorgon. Går och lägger mig vid tio. Nu ska jag fortsätta vara glad och slappna av så att jag kan sova inatt.
Gone With The Wind är från 1939 och är i färg. Det är ca 23 bilder i sekunden, och alla bilder är färglagda för hand. Väldigt jobbigt med tanke på att filmen är tre och en halv timme lång.
Linnéa

Pirates of the Caribbean.

Hejhej.
Sitter och lyssnar på John Coltrane och tänker sätta på Pirates of the Caribbean: The curse of the Black Pearl. Jag hinner ju inte kolla på hela såklart, men jag har lånat de tre första filmerna på biblioteket och de ska vara tillbaka på måndag så jag kan väl lika gärna börja nu så att jag inte missar att se någon innan de ska tillbaks. Ska också gå och hämta ett glas vatten, är supertörstig. Onödigt skrivet, haha. Jag spelade piano och övade sång hela dagen igår, det var därför jag inte uppdaterade. Men snart är jag igång igen, jag lovar, det är bara så att det är väldigt mycket i skolan och väldigt mycket prov och läxor och sånt, och så har jag ju ridningen och piano och sång, och kompisar såklart. Men snart.
En bild på söta Nökkvi. Vi syns.
Linnéa

Elsas värld

Hejhej.
Jag sitter och kollar på Elsas värld. Helt ok.
Ush, jag är helt slut. Sov fem och en halv timme inatt. Och är helt färdig. Jag får helt enkelt ta och somna lite tidigare inatt. Så, nu ska jag gå och lägga mig, och hoppas på en bättre dag imorgon.
Haha, egopic, men det får duga.
Linnéa

Godnight

Jag ville bara säga godnatt innan jag går och lägger mig. Det är ju skola imorgon så jag får försöka somna så tidigt som möjligt, vilket kommer att bli svårt med tanke på att jag gick upp vid tio i tolv idag. Sånt är livet, haha. Men godnatt allesammans.
Linnéa

Totalt mosad.

Hejhej.
Jag sitter nu och äter mosad banan. Hehe, jag är lite konstig, men jag gillar bara banan om den är mosad. Annars smakar det bara konstigt. Hur som helst så surfar jag även runt på sidor som Bokus och Bokia men även på hm och lindex. Själklart så köper jag ingenting. Jag är luspank, men jag kollar efter saker som jag önskar mig, och böcker som jag kan låna på biblioteket.
Förresten så kommer en bokresencion upp inom den närmaste veckan. Så ni har något att se fram emot.
Linnéa

Hickstead är död!!

Här trillar Hickstead ihop på banan i världsmästerskapen i hoppning.
Hemskt att se. Ush. Håll en tyst minut för Hickstead och hans ägare.
Linnéa

Last day

Hejhej.
Idag har jag varit riktigt upptagen med pianospel, spanska och bas. Det är därför det inte har varit någon uppdatering idag.
Idag är det ju sista dagen på höstlovet, nu är det skola fram till jullovet. Om jag ska vara ärlig så är jag jättetrött på skolan nu. Men, det är något man får stå ut med. Längtar tills jag har gått ur gymnasiet, då ska jag flytta till New York :) om jag har råd. Annars får jag nog vänta ett par år.
Min drömstad:
Staden med en egen sång.
Att flytta till New York är npgot jag har drömt om sedan jag var liten. Det är staden med stort S. Men nu ska jag inte tråka ut er mer. See Ya.
Linnéa

Jag är hopplös...

Jag sitter och gråter ögonen ur mig efter att ha kollat på det här:
Å andra sidan, vem kan kolla på det här utan att gråta. Jag har gråtit ett badkar. Jag måste få tag på den här filmen.
Linnéa

America ur West Side Story.

Är ni förvånade? min absoluta favoritscen ur musikalen.
Linnéa

Hemma från Gbg.

Hejhej.
Jag har varit i Göteborg de senaste två dagarna. Jag kom hem så sent igår och var helt slut så det blev ingen uppdatering. Nåväl. Vi var på West Side Story i torsdags. Jag älskar den. Musiken, kläderna allt. Helt underbar. Men jag stör mig fortfarande sjukt mycket på slutet. Jag gillar icke när folk dör i slutet. Jag menar, det ska sluta som " och så levde de lyckliga i alla sina dagar" och inte som "hur många kan jag sjuta med den här, hur många, hur många och fortfarande ha en kula kvar till mig själv..." Men men. Asbra. Baserad på Romeo och Julia. Men har inte riktigt samma handling. Men se den, om inte på Göteborgsoperan så på film.
Ur min favorit scen i musikalen.
Linnéa

Nökkvi.

Hejhej.
Jag har hittat min nya Kubik. Det vill säga en häst som vanligtvis är så seg att den nästan inte går framåt men när man har jobbat med den på rätt sätt i några minuter så är det den piggaste hästen i stallet typ. Jag är en sådan männiksa som älskar att jobba med just sega hästar, för jag vet att men kan få dem att bli helt underbara. Det var därför jag älskade Kubik så mycket, när alla andra hatade den stackarn. Nu är han dock jättepoppis. Hur som helst så blev det både en galopptävling och några bocksprång när vi var ute.
Jag vet att jag är konstig och så, men jag har ingen aning om hur man redigerar filmer än. Så ni får stå ut med att jag gör bort mig.
Här är i alla fall sötnosen. En av hästarna på turridningen i Näs och han som jag red. Lena sa att hon inte sett honom så pigg på hela sommaren. Nu ska jag fortsätta lyssna på Gone With The Wind, haha musiken retar gallfeber på pappa. Han säger att om jag har på det i ett annat rum än mitt eller datorrummet så slår han mig i huvudet med en fläskkotlett. Haha. Man kan säga att han inte gillar sådan musik. Vi ses.
Nökkvi.
Linnéa

Tired

Hejhej.
Jag hade jättekul hos Matilda. Det var tillfällen då hon låg på golvet och skrek av skratt och jag knappt kunde stå upp. Haha, vi hade superkul. Jag har en massa bilder och en film. Jag får ladda in det imorgon. Jag skulle egentligen ha sovit där, men eftersom jag ska packa till Gbg imorgon och lägga blommor och tända ljus på farfars grav och så så blev inte det av.
Här är lite av det vi gjorde:
Kollade på 2 filmer, "Rio" och "Hairsray."
Lekte med hennes hund,film, och körde agillity.
Bakade pepparkakor.
Sjöng halsarna av oss till Sing It/Singstar.
Mm.
Nu sla jag gå och lägga mig. Men vi syns imorgon. Natti godnatti.
Söta Cilla. (Silla?)
Linnéa

Det tg många timmar.

Hejhej.
Jag måste säga att det tog jättelång tid att göra cupcakesen. Från tio i ett till tio över fyra. Kanske jag skulle skippa konditordrömmen. Älskar att baka. Men jag bakar inte så snabbt.Haha. Nåja, bilder och en film dyker upp de närmsta dagarna.
Vid tolv ska jag till Matilda, så det blir inte så mycket mer uppdateing förrens sent ikväll. Kameran åker med, så lite bilder kan vi hoppas på.
Haha, såhär ser jag ut bakaom lås och bom.
Linnéa

RSS 2.0