LOVDAG yaay :)

Hejhej.
Ledig imorgon, himlen. 
Idag var jag och hälsade på mediaklassen för att när SYV fiaxade så att jag skulle få hälsa på där under en lektion så hade jag fortfarande beslutsångest. Det har jag dock inte nu, jag kommer att välja musik och jag kommer troligtvis att trivas jättebra där. Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt, jag gissar att jag kommer att läsa lite. Syns imorgon. God natt.
 
Från Kroatien 2009.
 
Linnéa

Sunday evening.

Då var det söndagskväll igen, alldeles strax är det Dan and Phil Show och kvällsmat. Yummie. Ikväll ska jag förutom lyssna på D&P Show också kolla på Inför Eurovision, lite av en tradition henma hos oss. Vi syns.
 
Linnéa

It's A Beautiful Day

Hejhej.
Dags för veckans låt och min nya favoritartist: Michael Bublé!
 
It's A Beautiful Day by Michael Bublé
 
 
 
Nu: Sherlock Holmes fråm 80:talet.
 
Linnéa

Lovely lördag.

Hejhej.
Idag hjar jag varit ute med kaninerna samt tränat och spelat en hel del piano. Jag ska alldeles strax städa lite på rummet så att det är fint inför familjefesten imorgon, mysigt. Ikväll blir det önskefondue till kvällsmat plus kvällsmys. Jag ska även försöka fotografera min kalasoutfit imorgon. Nu ska jag fortsätta spela lite piano och sedan ska jag hoppa in i duschen.
 
From Dracula. Längtar tills nästa termin börjar.
 
Linnéa

Birthday tomorrow :)

Hejhej.
Jag har haft en helt okej dag idag, fick en smärre chock när jag på spanskan kom på att det är min födelsedag imorgon. Allvarligt, är det något man glömmer så lätt. Mitt minne alltså, hihi. 
Jag bakade bröd idag, ska se om jag kan få upp receptet om ett par dagar. Just nu sitter jag och slapnar av till ett avsnitt av Doctor Quinn och jag ska alldeles strax gå och duscha och lägga mig. Börjar dagen med NP i engelska imorgon, sen blir det besök på Estet Musik, därefter konsert. 
Jag kommer inte att fira min födelsedag hemma i år, om ens alls förutom på morgonen, men vi kommer att ta det i helgen istället med lite familjekalas och så. 
 
En bild på Smulan samt en liten del av Iris från i vintras.
 
Linnéa

Training

Hello.
Jag har precis avslutat ett stenhårt träningspass och är helt slut. Jag vill aldrig göra det igen. Men jag kommer göra det igen på tisdag tyvärr. Men jag tror faktiskt att jag har kommit en bit på vägen när et gäller att förbättra min kondition och styrka. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på Ponnyakuten och mysa med familjen. 
 
Love this pic.
 
Love this dress. 
 
Linnéa

Orange coloured sky Michael Bublé

Då var det äntligen dags för Vackans låt. Det var ett tag sedan, men nu har jag fått tummen ur och ska lägga upp en.
 
Den här veckan är det Michael Bublés framförande av Orange coloured sky. 
 
Linnéa

The shoes.

Hejhej.
Jag håller på och städar för fullt, så medans jag gör det så ska ni få se skorna jag köpte i Jönköping.
 
 
 
Dinsko 349:-
 
 
Skopunkten 49:-
 
 
Dinsko 199:-
 
Linnéa

Kollar på Doctor Quinn.

Hejhej.
Rubriken säger allt jag gör just nu, förutom bloggningen då. Kollade på dansföreställning idag, det är också allt jag har gjort. Den var ganska lång, och superbra, och jag är en sjukt lat människa när det kommer till helger.
 
 
 
Jag älskade den klänningen.
 
Det jag kommer ihåg mest från den scenen är att det tog så lång tid att få ur hårnålarna ur Rebeckas hår att jag började få panik över att musiken skulle ta slut.
 
 
Epic endscene.
 
 
Epic endscene.
 
Såhär såg jag ut tidigare under dagen, att spela skiträdd och dödsseriös när man vet att det ser ut som om man har en flock fladdermöss i håret är inte det lättaste haha. Dessutom blev det problem när Tarik skulle bära mig i slutscenen under genrepet för att mitt hår var för stort.
 
 
 
 
Hela Dracula-gänget. Vi är skummisar haha.
 
Alla bilder där det är en liten vit text på är fotade av Anders Howerdal.
 
Linnéa

Clothes

Då var det dags för att äntligen lägga upp kläderna.
 
Jag vet inte varför bilden inte vänder sig, det är något med blogg.se.
 
 
Monki, 100 kr
 
 
Som sagt, blogg.se vill inte samarbeta idag.
 
Skärpet ingår.
 
 
HM 199 kr.
 
 
Fråga, såg ni gubben eller fåglarna först??
 
Monki 150 kr.
 
Monki 250 kr.
 
Nu ska jag återgå till att plugga grammatik. Jag hatar grammatik.
 
Linnéa

Queen of...

Hejhej.
Jag håller just nu på att fota kläder, ni vet de som jag skulle fotograferat för nästan en vecka sedan. I know, queen of procrastination right here. Men jag har haft en ganska jobbig vecka, varit sjuk plus en annan grej. Men nu fotar jag de grejer jag köpte i Jönköping med mamma. Det kommer upp ikväll eller imorgon.
 
Bild från i somras.
 
Linnéa

Ridning.

Har precis kommit hem från ridningen, jag ska alldeles strax poppa popcorn och kolla på Bolibompa med resten av syskonen. 
Ikväll blir det grillad oxfilé och myskväll.
 
Linnéa

Good day.

God middag allesammans.
 
Älskar att se hur snösträcket i trädgården bara kryper längre och längre tillbaka och hur gräset syns mer och mer. Det är underbart. Jag ska alldeles strax gå ut med mina små ninisar och sen ska jag fotografera kläderna jag fick igår. Och ikväll blir det ridning och sen en mysig fredagskväll. Trevlig dag. See you.
 
Linnéa

Home again :)

Hejhej.
Nu har jag kommit hem efter en lång och jobbig, men ack så trevlig, dag i Jönköping med mamma. I och med att jag var supersjuk i förrgår och inte vilade igår så har jag inte mått världsbäst, men det var trevligt ändå. Vi handlade en hel del, bland annat tre par skor. Det behövdes verkligen och både jag och mamma är lite förvånade över att det gick så bra med skorna. Jag är sjukt kräsen när det gäller skor annars. Bilder på vad jag har köpt kommer upp senare. Nu ska jag kolla på serier.
 
Bild från i vintras.
 
Linnéa

Feriepraktik.

Hejhej.
Då var jag tillbaka. Idag har jag varit på Boda Borg hela dagen med KU. Gick upp sju imorse och gänget och hämtade mig runt nio-tiden. sedan bar det av direkt till Boda Borg. Heltrevlig dag för det mesta, hade lite bakslag sen igår då jag låg däckad i magsjuka hela dagen igår. Inte kul. Men annars inget att klaga på. Vi kom hem strax innan sex. 
 
Har dessutom precis skickat in min ansökan om feriepraktik, jag hoppas att jag får ett jobb. Helst ett roligt ett också. Det skulle inte vara så trevligt att ha ett sommarjobb som man inte trivdes med. 
Nu sitter jag hur som helst och målar naglarna och kollar på Doctor Who. Ett trevligt avslut på dagen. Ikväll blir det väl något avsnitt av Doctor Quinn, Medecine Woman, mitt nya beroende. Väldigt mycket doktor här insåg jag nu. Jag vågar inte räkna på hur många serier jag flöljer/ har följt, det skulle bli pinsamt många. 
Ska troligtvis och shoppa med mamma i Jönköping imorgon. Det ska bli trevligt.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Doctor Who och fixa färdigt naglarna. See you :)
 
Förra sommaren.
 
By the way, ny dator = nya bilder kommer at komma upp.
 
Linnéa

RSS 2.0